Ismerje meg Amszterdamot rendhagyó módon! Szálljon meg a modern és teljesen környezetbarát Hotel Four Elements Amsterdam ****-ban, hogy egyszerre élvezhessen egy városnéző és egy vízparti üdülést. Nappal fedezze fel a látnivalókat vagy a közeli tó partját, este pedig szórakozzon a legjobb helyi bárokban és klubokban. A bőséges büféreggelinek és az üdvözlő italnak hála kellő energiával vághat bele a mozgalmas napba.

A szálláshelyről

A Hotel Four Elements Amsterdam **** Hollandia fővárosában, IJburg modern szigetnegyedében található. A szállás közvetlenül a vízparton fekszik, csupán félórányira a városközponttól, így a város látnivalóit és a gyönyörű vízparti környezetet is könnyen felfedezheti.

Amszterdam minden utazót elvarázsol nyugodt légkörével és gazdag történelmével. Látogasson el például a Rijksmuseumba (11,4 km), Hollandia legnagyobb múzeumába, vagy a Rembrandt-házba (14,2 km), az Anne Frank Múzeumba (10,3 km) és a Van Gogh Múzeumba (14,4 km). Majd járja be hajóval a legendás csatornákat, és közben csodálja meg a város egyedülálló építészetét!

Ha szereti vásárlással elütni az időt, akkor vegye az irányt a Vondelpark (15,5 km) vagy a Bloemenmarkt (15,4 km) felé. De ne hagyja ki a kisebb termelői piacokat sem, ahol megkóstolhatja a helyi konyha legjavát miközben kellemes élőzene szól. Este pedig vesse bele magát a város híres az éjszakai életébe. Legendás bárokban és klubokban szórakozhat egészen hajnalig.

Strandok és tengerpart

A fővárosi tartózkodását összekötheti akár egy vízparti nyaralással is. A Blijburg strand könnyen elérhető, negyedórán belül gyalogosan is megközelíthető. A homokos tóparton napozhat, lustálkodhat a vízparton, de akár még szörfözni is megtanulhat.

Hol fogok aludni?

Szállást a 195 modern szoba egyikében foglalhatja el, amikből gyönyörű kilátás nyílik a folyóra vagy a kikötőre.

A 21 m²-es Standard szobában egy francia- vagy két különálló ágy található. A vendégek kényelmét ezen felül a légkondicionálás, az okos TV, a széf, az íróasztal, a kávéfőző, a telefon és a WiFi kapcsolat szolgálja. Mindezt a zuhanyzóval ellátott fürdőszoba és biokozmetikumok egészítik ki.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Hulladékmentesség, helyi termékek és szezonális menük - ez a Hotel Four Elements Amsterdam **** éttermének 3 alapvetése.

Kezdje a napot a bőséges büféreggelivel, aminek során ropogós süteményeket, frissítő joghurtokat, friss tojást és olyan különleges finomságokat fogyaszthat mint a klasszikus holland pannenkoeken palacsinta.

Az ebédet és a vacsorát ha tehetik a tágas teraszon szolgálják fel. Gyönyörködjön a tengerre nyíló csodálatos kilátásban, miközben válogat a nemzetközi és holland fogások között. Az étlapon ropogós saláták, frissen fogott halak, hagyományos levesek és még sok más különlegesség szerepel. És természetesen minden hozzávaló friss és szezonális.

Este pedig élvezze a koktélozást, a nagyszerű kilátást és a remek zenét a Sky Bar-ban, Amszterdam egyik legmagasabb tetőtéri bárjában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A világ első nulla energiaigényű szállodájának tervezésekor mindent a lehető legkisebb környezeti lábnyom elérésének rendeltek alá. A vendégek például a fenntartható forrásból származó ásványvíz mellett a régióból származó, fenntarthatóan előállított kozmetikumokat is igénybe vehetik. De a legizgalmasabb talán az épület légkondicionáló rendszere. A belső hőmérsékletet napenergia felhasználásával és a homlokzatok speciális hűtésével tartják állandóan alacsonyan.

Hotel Four Elements Amsterdam ****

Hotel Four Elements Amsterdam ****

Bert Haanstrakade 1074 , Amsterdam
Hollandia

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 24 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7 km
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
0,6 km

Utazási tippek

Amszterdam városa

Amszterdam városa Utazási tipp

Amszterdamot egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az összetéveszthetetlen hangulatú város hamar elnyeri a szívedet. Széles csatornák úszó hajókkal, festői házak hosszú sorai, kerékpárok mindenütt, ahová csak nézel, számtalan étterem és kávézó - mindez és még sok más, amit az "Észak Velencéje" kínál. Irány ide, hogy felfedezze a történelmet, a művészetet és a kultúrát, vagy a barátaival élénk éjszakai életet éljen.

És milyen élményeket nem szabad kihagynia, ha a holland fővárosba látogat? Mindenképpen tegyen egy hajókirándulást a csatornákon, amely teljesen új perspektívát ad a városnak. Ne hagyja ki a híres művészeti múzeumokat, mint például a Rijksmuseum vagy a Museum Van Gogh. Pihenjen a kiterjedt Vondelparkban, tegyen egy biciklitúrát, és látogasson el a jellegzetes kávézókba.

Mit érdemes megnézni Amszterdamban

  • Rijksmuseum
  • Anne Frank-ház
  • Van Gogh Múzeum
  • Vondelpark
  • Dam tér
  • Bloemenmarkt virágpiac
  • Oude Kerk templom
  • Waag városkapu
  • Szent Miklós bazilika
  • De Gooyer szélmalom
További információ
Amszterdami Művészeti Múzeum
Amszterdami Művészeti Múzeum
Anne Frank Ház
Anne Frank Ház
Zaanse Schans Skanzen
Zaanse Schans Skanzen