Vegye az irányt Amszterdam felé és szálljon meg a Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****-ban, ahol a stílusos, modern és konyhasarokkal felszerelt apartmanokon túl változatos büféreggelivel várják a vendégeket. A szálloda kiváló kiindulópont a város leghíresebb látnivalóinak felfedezéséhez is. A történelmi emlékművek felkeresésén kívül ha kedve tartja, sétahajón szelheti át a híres csatornákat vagy belevetheti magát a világhírű amszterdami éjszakai életbe.

Tudta, hogy...?

A szálloda magas értékelésekkel büszkélkedhet a TripAdvisor és a HolidayCheck weboldalakon. Különösen a modern dizájn és az egyedülálló elhelyezkedés nyerte el a vendégek tetszését. Nem csoda hát, hogy a szálloda a Travellers' Choice Award díjban is részesült .


A szálláshelyről

A csendes Amstelveen kerületben található Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ideális kiindulópont Amszterdam számtalan látnivalójának felfedezéséhez. A kiváló tömegközlekedési kapcsolatoknak hála könnyen és gyorsan elérheti a holland nagyváros összes látnivalóját és nevezetességét.

Amszterdam nyugodt hangulata és gazdag történelme minden látogatót elvarázsol. Látogasson el például Hollandia legnagyobb múzeumába, a Rijksmuseumba (8,2 km), ahol holland mesterek alkotásait tekintheti meg. Nem bánja meg azt sem ha a Rembrandt-házat (10,1 km), az Anne Frank Múzeumot (9,7 km) vagy a Van Gogh Múzeumot (6,9 km) keresi fel. A város legendás csatornáit pedig sétahajóval járhatja be, ahonnan teljesen új szemszögből csodálhatja meg Amszterdam építészetét.

A vásárlás szerelmesei mindenképpen töltsenek el egy napot a Vondelpark (6 km) vagy a Bloemenmarkt (9,1 km) környékének felfedezésével. Ahogy a kiváló termelői piacokat is érdemes meglátogatni, ahol az ínycsiklandozó ételek és az élő zene harmóniáját élvezhetik. Alkonyat után pedig megismerheti egész Európa egyik leghíresebb éjszakai életét.

Hol fogok aludni?

Szállását egy modern, elegánsan berendezett Standard Studio apartmanban (22 m²) foglalhatja el. A felszereltségéhez franciaágy, dohányzóasztal és szék, valamint síkképernyős TV tartozik. Ezenkívül található benne egy főzőlappal, mikrohullámú sütővel, mosogatóval és kávéfőzővel ellátott konyhasarok, illetve egy zuhanyzós fürdőszoba is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda gasztronómia kínálata a legkifinomultabb ízlést is kielégíti. A változatos büféreggelin túl a helyi specialitások és a finom borok széles választékából válogathat.

A Keuken Restaurant & Bar modern környezetében a nap bármely szakában jól érezheti magát. Kóstolja meg az olyan regionális klasszikusokat, mint a fish & chips, vagy csak kortyoljon el egy finom italt.

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****

Professor W.H. Keesomlaan 14 , Amsterdam
Hollandia

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
Felár a szálloda árlistája szerint
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Távolság a tengertől
32,3 km
Busz megálló
1,2 km
Aquapark
31,5 km

Utazási tippek

Amszterdam városa

Amszterdam városa Utazási tipp

Amszterdamot egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az összetéveszthetetlen hangulatú város hamar elnyeri a szívedet. Széles csatornák úszó hajókkal, festői házak hosszú sorai, kerékpárok mindenütt, ahová csak nézel, számtalan étterem és kávézó - mindez és még sok más, amit az "Észak Velencéje" kínál. Irány ide, hogy felfedezze a történelmet, a művészetet és a kultúrát, vagy a barátaival élénk éjszakai életet éljen.

És milyen élményeket nem szabad kihagynia, ha a holland fővárosba látogat? Mindenképpen tegyen egy hajókirándulást a csatornákon, amely teljesen új perspektívát ad a városnak. Ne hagyja ki a híres művészeti múzeumokat, mint például a Rijksmuseum vagy a Museum Van Gogh. Pihenjen a kiterjedt Vondelparkban, tegyen egy biciklitúrát, és látogasson el a jellegzetes kávézókba.

Mit érdemes megnézni Amszterdamban

  • Rijksmuseum
  • Anne Frank-ház
  • Van Gogh Múzeum
  • Vondelpark
  • Dam tér
  • Bloemenmarkt virágpiac
  • Oude Kerk templom
  • Waag városkapu
  • Szent Miklós bazilika
  • De Gooyer szélmalom
További információ
Anne Frank Ház
Anne Frank Ház
Amszterdami Művészeti Múzeum
Amszterdami Művészeti Múzeum
Zaanse Schans Skanzen
Zaanse Schans Skanzen