Ki ne lenne vevő egy kikapcsolódásra Horvátországban a tenger mellett, modern apartmanokban. Az Premantura Dom Apartments az Isztriai-félszigeten található. Foglaljon az egész családnak, hiszen két 18 év alatti gyermek ingyen érkezhet Önnel. Ha főzni támad kedvük, irány az apartman teljesen felszerelt konyhája, ha fürdeni akkor pedig a tenger, ami egy rövid sétával elérhető.

A szálláshelyről

A Apartments in Premantura Isztria legdélebbi csúcsán találhatók, Kamenjak kisvárosában, a tengertől mindössze 100 méterre, a városközponttól pedig 150 méterre. Ideális kikapcsolódás lehet az itt töltött idő turisták, kerékpárosok, búvárok, szörfösök és gyermekes családok számára egyaránt.

Az apartmanoktól egy rövid sétára található a gyönyörű Kamenjak Nemzeti Park (3 km). Sok csodaszép öböl és strand található itt. A félsziget fő látványosságai a víz alatti barlangok, különösen 10 méter magas Kolumbarica (4 km). A legszebb strandok a nyugati parton fekvő Radovica (4 km) és Pinižula (2 km). A közeli Pula városában (12 km) számos műemlék található, köztük egy középkori római amfiteátrum. Népszerű attrakciók az úgynevezett fénylő óriások (daruk a kikötőben) és a tengeri akváriumok az egykori erődben.

Hol fogok aludni?

Az apartmanok három modern épületben találhatóak: Villa Istra, Villa Magnolia és Villa Oliva, fő recepcióval. Az ingyenes WiFi kapcsolat minden épületben elérhető.Három típusú apartmanból választhat:

Stúdió apartman (35 m2) - előszobát tartalmaz gardróbbal, nappalit konyhasarokkal és két kanapéval (az első kinyitható kanapé 2 fő részére, a második pótággyal). TV és erkély ülősarokkal is rendelkezik. A teljesen felszerelt konyhasarokban étkezőasztal is található.

Apartman 1 hálószobával (50 m2) - előszoba tárolóval, nappali teljesen felszerelt konyhasarokkal és hálószoba franciaággyal. Erkély és fürdőszoba is rendelkezésre áll. A nappaliban két kinyitható kanapé található, további 3 fő számára.

2 hálószobás apartman (90 m2) - két előszobával, két hálószobával, fürdőszobával és két erkéllyel. A közös helyiség a kanapéval ellátott nappali, amelyben még három ember alhat. Természetesen TV, ülősarok az erkélyen és minden konyhai felszerelés is megtalálható.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kerékpárkölcsönzési lehetőség is rendelkezésre áll.

Apartments in Premantura - Villa Istra & Villa Oliva

Apartments in Premantura - Villa Istra & Villa Oliva

Runjačica 52B , Premantura
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
ALTEA GROUP d.o.o. Cégjegyzékszám: 31094709297


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
50 m