Látogasson el Horvátországba a népszerű Makarska Riviérára, és szálljon meg az Ivan Apartmanok egyikében, mindössze 500 méterre a tengertől és egy kavicsos strandtól. A felszerelt szobákban 2 fő szállhat meg, az apartmanokban pedig akár 4 fő. Az apartmanok mellett egy étterem, valamint egy kert és grillezési lehetőség is található.

A szálláshelyről

Az Apartments Ivan egy csendes üdülőhelyen található, Krvavicában, amely zöld fenyőerdőkkel, fehér kavicsos strandokkal és kristálytiszta tengerrel büszkélkedhet. Mindezek mellett a Biokovo-hegység gyönyörű látványával. A strand és egy kellemes sétány kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel 500 méterre található a szállástól. A strandok Krvavicától Makarska városáig húzódnak, és számos öbölből állnak. Így rengeteg lehetőség adott egy kellemes úszásoz távol a zsúfolt strandoktól . Látogassa meg Baška Voda (5 km) üdülőhelyét Makarska központjában (3 km), ahol számtalan múzeum, nevezetesség és pezsgő éjszakai élet várja. Az utóbbi évek egyik új látványossága egy üveg sétány a Biokovo Nemzeti Parkban (15 km), ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Makarska Riviérára és a szemközti szigetekre.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen felszerelt kétágyas szobában vagy apartmanban. Minden szállás erkéllyel rendelkezik csodálatos kilátással a tengerre. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, WiFi csatlakozás, hűtőszekrény és saját fürdőszoba. Az apartmanhoz nappali és teljesen felszerelt konyha tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanház földszintjén található egy kellemes étterem. A kertben pedig grillezési lehetőséget is talál.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A Makarska és Baška Voda híres üdülőhelyei között elhelyezkedő Krvavica az Adriai-tenger egyik legtisztább és legcsendesebb része. A helyi strand kerekesszékkel is megközelíthető.

Apartments Ivan

Apartments Ivan

Krvavica 80 , Krvavica
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Mirjana Kuliš Cégjegyzékszám: OIB28461999929


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
12:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
0,5 km