Irány Horvátország és Vodice városa! Válassza a Hotel Punta ****-ba szóló utalványunkat, amely csak 30 méterre található a tengertől. Félpanziós vagy teljes ellátás, korlátlan italfogyasztás (sört és bort is beleértve), szabadtéri medence napozóágyakkal és napernyőkkel, valamint számos szórakoztató és sport program lehetőség várja az ide érkezőket. Mi több, 7 éves korig gyermeke ingyenesen tarthat Önnel!

A szálláshelyről

A Hotel Punta **** a horvát Vodice városban található, amely híres és nagyon népszerű üdülőhely Dalmáciában (Horvátország része). A szálloda mindössze 30 méterre található a strandtól és a tengertől. A városközpont, bárok, éttermek és kávézók közelsége is sok előnnyel jár.

Ha érdekli a kultúra és a történelem, látogasson el az 1646-ban elkészült Čorić-toronyba (550 m), melynek udvarán ma színházi előadásokat és nyári mozivetítéseket tartanak. Érdemes megnézni a híres Ivan Skok mester által épített Szent Kereszt templomot (1,3 km). Egy rövid sétával pedig Tribunj (2,5 km) és Srima (3,9 km) üdülőhelyek is elérhetők.

De nem kell sokkal messzebb utazni az ősi Šibenikhez (15,3 km) sem. A város feletti dombon 3 védelmi erőd (Barone, Szent Mihály és Szent János erőd), a Szent Jakab-katedrális valamint a Szent Miklós templom emelkedik a település felé, és mindegyik lélegzetelállító kilátást kínál a gyönyörű tengerparti tájra. Ráadásul utóbbi kettő az UNESCO világörökségi listáján is szerepel.

Ha természetközeli élményre vágyik akkor vegye az irányt gyalog, de akár kerékpáron is, a varázslatos Vrana-tóhoz (18,6 km), vagy fedezze fel a Krka Nemzeti Park kincseit. A park bejárása közben ne hagyja ki a néha 4 méter szélesre is felduzzadó Skradini-zuhatagot (32,3 km), Skradin ősi városát (33 km) vagy a Visovac szigetet (40,2 km), amelyen egy XV. századi ferences kolostor található.

Strandok és tengerpart

A szállodához legközelebb a Hexagon Beach található. Ez a hatszög alakú, mesterséges szigetekkel körbevett strand ideális a napozáshoz, és a szigetek igazán modern megjelenést kölcsönöznek a strandnak. A strand többi része sziklás és kavicsos. A sétányon frissítőket és fizetős zuhanyzókat is találni.

A Hexagon Beach közvetlenül a kavicsos Kék strand (230 m) mellett található, amelyet a környezet tisztaságáért kék zászlóval is kitüntetettek. Ez a strand minden szükséges felszereléssel rendelkezik, napernyő- és napozóágybérléssel, strandbárral, kávézóval, zuhanyzókkal, öltözködési lehetőségekkel és akadálymentesített. A környék további népszerű strandjai közé tartozik a Hangar (1,9 km), ahol rengeteg látnivaló található, a Male Vrulje (1,5 km) a város déli részén, ahol a fenyőfák kellemes árnyékot adnak, a csendes Vićevica (550 m) strand és még sok más.

Hol fogok aludni?

Szállás elegáns Standard szobában, amely LCD TV-vel, WiFi csatlakozással, légkondicionálóval, telefonnal, széffel, minibárral, ülősarokkal ellátott erkéllyel és privát, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Felár ellenében tengerre néző szobát is választhat.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában 2 étterem és 2 bár működik. A svédasztalos reggelit a The Pinia étteremben szolgálják fel. A vacsorát és ebédet az Ecclesia étteremben korlátlan üdítőitalok, valamint helyi sör és bor kíséretében fogyaszthatja el. A nap folyamán bármikor lazíthat egyet a La Belle Vie- és a lobbibárban, ahol harapnivalókkal és koktélokkal várják.

Hol kapcsolódhatok ki?

Relaxáljon a tengerre néző szabadtéri medencében, amelyet napozóágyak és napernyők vesznek körül, emellett használhatja a wellnesst is a beltéri medencével, relaxációs területtel és fitneszteremmel. Kényeztesse magát a masszázzsal is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbeket a nyár folyamán minden nap animációs programokkal várják a szállodában.

Hotel Punta ****

Hotel Punta ****

Grgura Ninskog 1 , Vodice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Hoteli Vodice D.D. Cégjegyzékszám: 2077507


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj - Ingyenes parkolás (2024.05.09. - 2024.05.31.), egyéb időpontokban 12 €/éj.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,7 km
Távolság a tengertől
50 m
Aquapark
11,2 km