Éljen át egy kiváló tengerparti nyaralást a káprázatos Horvátországban és szálljon meg a 4*-os Hotel Park szállodában, mindössze 50 m-re a strandtól. Itt tartózkodását kényelmes szobákkal, kitűnő félpanziós ellátással, korlátlan medencézéssel és fitnesz használattal tesszük még élvezetesebbé. Mi több, gyermekét 12 éves korig ingyenesen el is szállásoljuk.

A szálláshelyről

A Hotel Park **** az Isztriai-félszigeten található. Lovran népszerű üdülőhely kiváló éghajlatának, gazdag mediterrán növényzetének és a tipikus isztriai kisvárosi hangulatának köszönhetően. A tenger mindössze 50 m távolságra van a szállodától. A közelben számos strandon csobbanhat a hűs tengervízben, például Peharovo (400 m) vagy Medveja kavicsos strandján (2 km). A közeli Opatija (6 km) üdülőhelyet a híres lungo mare sétány köti össze Lovran-nal, amely a szállodától 50 m-re található. A Carmen Sylvae gyönyörű kilátást nyújtó sétaútja sincs messze. A túrázás szerelmesei megmászhatják a közeli Učka-hegység egyik csúcsát is. A Risnjak Nemzeti Park (50 km) szintén népszerű kirándulóhely.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas tetőtéri, légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, műholdas TV-vel, íróasztallal, telefonnal, saját fürdőszobával és széffel rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente büféasztalos reggelivel indíthatja a napot és büfévacsorával zárhatja azt a szálloda éttermében. Bátran válasszon a kiváló kávék, népszerű italok és harapnivalók közül a szálloda kávézójában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részleggel is rendelkezik. A fedett medence mellett két finn szauna, egy pezsgőfürdő, Kneipp-ösvény és egy relaxációs terület is található itt. A napot különböző masszázsok és a fitneszterem által teheti még kellemesebbé.

Hotel Park ****

Hotel Park ****

Maršala Tita 60 , Lovran
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
L. TURIST d.o.o. Cégjegyzékszám: 60139525716


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
0,3 km