Legyen része egy nagyszerű kikapcsolódásban 2022-ben! Irány a horvátországi Karlobag! Egy tágas, maximum 4 fő elszállásolására alkalmas apartman várja saját konyhával, tengerre néző erkéllyel és grillezési lehetőséggel. A legközelebbi strand mindössze 400 m-re található, bárok és éttermek társaságában.

A szálláshelyről

Az Apartments Marinko egy csendes üdülőhelyen Karlobagban, a Velebit-szoros partján található. A tenger ezen a területen nagyon csendes és tiszta, ezért ideális gyermekes családok számára.

A legérdekesebb látnivalók egyike a kolostor a város központjában álló Szent József (400 m) templommal és középkori vár maradványai (600 m). Karlobagtól délre fekszenek Vidov várának romjai és a Szent István-templom. Víta (2 km) is a közelben található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre. Népszerű turisztikai célpontok továbbá a Nikola Tesla emlékmű (30 km), a Paklenica Nemzeti Park (50 km) és a vele szemben lévő Pag sziget , amely könnyen megközelíthető hajóval vagy komppal. A sziget nagy része békés, de itt található a legendás Zrće strand is, amely a véget nem érő bulijairól híres.

Strandok és tengerpart

A közvetlenül Karlobagban található strandok nagyrészt frissen felújítottak és beton stégekkel rendelkeznek, amikről könnyen léphet be a habokba. Az apartmanokhoz legközelebb a Zagreb (400 m) és a Tatinja (1 km) strandok találhatók.

A népszerű Zagreb (más néven Karlobag strand vagy "városi strand") körülbelül 300 m hosszú, többnyire beton borítással rendelkezik, a vízmélység pedig meredeken emelkedik. De van egy sekélyebb, gyerekeknek is ideális kavicsos rész, valamint egy látványos, mesterségesen kialakított tengeri medence is.

A gyönyörű Tatinja egy csendes öbölben található, körülbelül 1 km-re az apartmantól. Fokozatosan mélyülő vízzel rendelkezik, így gyermekes családok számára szuper lehetőséget kínál. Főleg köves és kavicsos strandon strandbár és WC, közvetlenül mellette pedig egy parkoló található, így autóval is könnyen meg lehet közelíteni.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen berendezett maximum 4 fős apartmanban. Az apartmanban egy hálószoba található franciaággyal, valamint nappali teljesen felszerelt konyhasarokkal. A kanapé pótágyként használható 2 fő részére. Az apartmanhoz saját fürdőszoba is tartozik, törölközőkkel, műholdas TV-vel, WiFi kapcsolattal és tengerre néző erkéllyel.

Apartments Marinko

Apartments Marinko

Punta 19 , Karlobag
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Marinko Naglic Cégjegyzékszám: 40057639213


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
7 €/éj ellenében bevihető - Háziállat bevihető (előzetes egyeztetés alapján)
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 3 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
0,4 km