Töltsön el egy kellemes horvátországi nyaralást, családjával vagy barátaival az Apartments Bačićban, ahol a tengerpart csupán néhány lépésnyire lesz, valamint az apartman teraszáról mindennap mesés kilátásban lehet része. A légkondicionált apartmanban egy teljesen felszerelt saját konyha is várja, így lehetősége lesz elkészíteni kedvenc ételeit, amit a teraszon is elfogyaszthatnak.

A szálláshelyről

A Bacic Apartmanok a horvátországi Karlobag üdülőhelyen találhatók. Bár ez egy kisváros, mindössze kb. 1000 lakossal, mégis számos kikapcsolódási lehetőség várja.

Ellátogathat Pag szigetére, amely az Adria egyik legnagyobb szigete, ahol megismerkedhet a sógyártás és a halászat történelmével. A sziget nagy része békés és csendes, de ezen a szigeten található a legendás Zrće Beach is, amely véget nem érő bulijairól ismert.

Azok, akik egy kis túrázásra vágynának elkirándulhatnak a Velebit-hegységhez, vagy pattanjon autóba és látogasson el a híres nemzeti parkokba, amelyek Karlobagból könnyen elérhetőek - ilyen a Paklenica, vagy az Észak-Velebit Nemzeti Park, illetve ellátogathatnak a híres Plitvicei tavakhoz is.

De egy városnéző túrára is elmehet, ahol megnézheti a Kapucinus kolostort, vagy a Szent József-templomot, illetve a Fortica erőd maradványait is felfedezheti a lenyűgöző mediterrán kertjével. A közeli üdülőhelyekre is ellátogathat, mint például Prizna, ahonnan komppal eljuthat Pag szigetére, vagy látogasson el Jablanac horvát kis faluba ahol akár egy búvároktatáson is részt vehet.

Strandok és tengerpart

A Karlobagban található strandok többnyire újonnan parkosított, beton mólókkal és vízbejáratokkal rendelkeznek. Az apartmanokhoz legközelebb a népszerű Zágrábi (400 m) és a Tatinja strand (1,1 km) található.

A Zágrábi strand (más néven Karlobag strand vagy "városi strand") körülbelül 300 m hosszú, többnyire betonozott, fokozatosan mélyül. Van azonban egy sekélyebb, kavicsos, gyerekeknek is alkalmas rész, és egy érdekes látványosság a mesterséges tengeri medence.

A gyönyörű Tatinja strand egy csendes öbölben található, kb. 1,1 km-re az apartmantól. A víz fokozatos mélyülésének köszönhetően a gyermekes családok számára is alkalmas. Többnyire sziklás és kavicsos, strandbárral és illemhelyekkel felszerelt. Közvetlenül a strand mellett található egy parkoló, így autóval is megközelíthető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A saját, teljesen felszerelt konyhának köszönhetően bármikor elkészítheti a család kedvenc ételeit, vagy meglepheti barátait, de ha mégsem szeretné az idejét a konyhában tölteni, akkor a közelben számos kiváló éttermet találhat. Látogasson el például a Bistro Adriatik (80 m), vagy a Nautilus Beach Barba (450 m).

Apartments Bačić

Apartments Bačić

Punta 12 , Karlobag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Delfa Bačić Cégjegyzékszám: 29292168213


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 3 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
0,8 km

Utazási tippek

Karlobag

Karlobag Utazási tipp

Karlobag egy festői üdülőhely az Adriai-tenger partján. Közvetlenül Pag-szigettel szemben fekszik, amelytől az 1,8 km széles Velebit-csatorna választja el. Nem messze a város mögött emelkedik a Velebit-hegység, amely Horvátország az egyetlen olyan területe, amelyet az UNESCO bioszféra-rezervátummá nyilvánított. Karlobag így ideális hely a tengerparti nyaralás és a túrázás összekapcsolására.

Az üdülőhely nem túl nagy és nagyon csendes, a turizmus csak az utóbbi években kezdett virágzásnak indulni a kompkikötő bezárása után. A tenger tiszta és a part menti strandokat nemrég parkosították. A parton többnyire beton mólók találhatók parkosítottlejárókkal a vízhez. Természetesen a vízi sportok kipróbálásához, mint például a vitorlázás, a szörfözés, a búvárkodáshoz is nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre.

A háborús múlt miatt Karlobagban nem sok történelmi látnivaló található. Itt található például a Kapucinus kolostor a Szent József templommal a 18. század elejéről, amely a kegytárgyak kis gyűjteményének és egy könyvtárnak ad otthont. A város fölött egy középkori vár maradványai is láthatóak, valamint Karlobagtól délre a Vidovi vár és a Szent Vitus-templom romjai találhatók.

További információ
Pag szigete
Pag szigete
Zrće Strand
Zrće Strand
Észak-Velebit Nemzeti Park
Észak-Velebit Nemzeti Park