Nincs több zsúfolt strand és zajos szálloda. Élvezze nyaralását Horvátországban, a Villa Dora-ban, közvetlenül a tengerparton! Az apartmanban található konyha és nappali sarok is. Csobbanjon a kertben található medencében és hozza magával 5 éves kor alatti gyermekét ingyenesen.

A Travelking által ellenőrizve

“A Villa Dora ideális hely a kikapcsolódásra és kiváló kiindulópont a környék felfedezésére, kirándulásra vagy városnézéshez is. Vitathatatlanul a legnagyobb vonzereje, hogy csak pár lépésre van a tengerparttól. A hotel csodaszép kertjének közepén egy úszómedence is van, ahol édesvízbe is csobbanhat, vagy a partján napozhat, a kertben pedig grillezésre is van lehetősét. Az apartmanunk kényelmes volt és gyönyörű kilátás nyílt belőle a tengerre. A mediterrán klíma, a tengeri levegő és a csodás idő felejthetetlenné tette a nyaralást, így mindenképpen jövünk még!”

Tamas Tutkovics - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Villa Dora Kraljevica városában található, csupán néhány lépésre a tengertől. Kényelmes szállást kínál apartmanokban, amelyeket egy nagy mediterrán kert vesz körül, saját öböllel és stranddal. A bárokkal, éttermekkel és üzletekkel teli városközpont 1,5 km-re található.

Kiránduljon egyet Krk szigetére (3 km), amelyet egy híd köt össze a szárazfölddel. Krk festői strandjait a tiszta tenger, a mészkő dombjai és a legelő juhok teszik különlegessé. Horvátország harmadik legnagyobb városa - Rijeka (20 km) - a népszerű Korzo utcával, a Trsat-kastéllyal és az egyedülálló digitális planetáriummal is elérhető közelségben található.

Strandok és tengerpart

Csak sétáljon le néhány lépcsőfokot, és máris egy kis, gondozott strandon találja magát, közvetlenül a villa alatt. A strand ugyan sziklás, de gyermekbarát és egy beton móló is található rajta. Bár a strandon nincsen zuhanyzó, vagy WC, de mindezek az apartman kényelmében rendelkezésre állnak, így ha szükséges gyorsan felszaladhat. Ráadásul, mivel a villából közvetlenül lesétálhat a tengerpartra juthat, a tömegek nélkül tudja élvezni az elzárt kis strand csendjét.

Ha egy nagyobb és jobban felszerelt strandra vágyik, látogasson el a kavicsos Ostro Beachre (1,6 km). Bár ez a strand egy kemping része, a nagyközönség számára is nyitva áll. A gyermekes szülők számára jó hír, hogy egy trambulin, és egy játszótér is található itt. A strandon csónak- és motorcsónak-kölcsönzés, napozóágyak és napernyők bérlése, WC-k, zuhanyzók és strandbár - valamint kávézó, fagylaltozó, és gyorsétterem is rendelkezésre állnak. A strand emellett akadálymentesített, agy akár a kerekesszékesek is élvezhetik a tengerben való mártózást.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, légkondicionált apartmanban lesz, ahol az Ön kényelmét LCD TV, WiFi kapcsolat, teljesen felszerelt konyha és saját fürdőszoba szolgálja.

  • A Stúdió apartman 32 m²-es, és egy franciaágyat, egy kanapéágyat és egy étkezőasztalt tartalmaz. Választhatja az ülősarokkal felszerelt teraszos opciót is, ahonnan élvezheti a gyönyörű kilátást a tengerre.

  • A 38 m²-es A Apartman egy külön hálószobát tartalmaz franciaággyal, valamint egy nappalit kanapéval és étkezőasztallal.

  • A B Apartman 80 m²-es teret kínál, és két különálló hálószobából, egy étkezőből és egy nappaliból áll, amelyben egy nagy kanapé található.

Hol kapcsolódhatok ki?

A gyönyörű 3000 m²-es kertben sok napozóágy található, így zavartalan pihenésben lehet része a fák és a virágok árnyékában. Csobbanhat a medencében, és érdemes kihasználnia a grillezési lehetőséget is. Csak sétáljon át a kerten, és egy kellemes kavicsos tengerparton találja magát.

Villa Dora

Villa Dora

Setaliste Vladimira Nazora 22 , Kraljevica
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
GODO PRODUKCIJA d.o.o Cégjegyzékszám: 03962934133


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
7 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tengertől
10 m
Busz megálló
0,2 km