Élvezze a tökéletes nyári vakációt a Tourist settlement Gajac-ban! A légkondicionált, maximum 4 fős apartmanban minden a kényelemről szól. Élvezze a kikapcsolódás minden egyes percét ebben a mediterrán környezetben, ahol a strand mindössze egy 3 perces sétával elérhető. Pag Horvátország ötödik legnagyobb szigete és az egyik legnépszerűbb horvát üdülőhely, amely egyaránt megfelel családosan érkezőknek, vagy baráti társaságoknak is.

A szálláshelyről

Szálljon meg a Tourist resort Gajac apartmanjában, amely a horvátországi Gajac faluban található, a népszerű Pag szigeten, amely az Adriai-tenger egyik legnagyobb szigete, tele gyönyörű strandokkal, szórakoztató látnivalókkal és kiváló gasztronómiával.

Ha baráti társasággal megy nyaralni, akkor mindenképp látogasson el a híres Zrće strandra (2,7 km), ahol napközben élvezheti a szelíd kavicsos strandot, valamint kipróbálhatja a vízi sportokat, míg éjszaka igazi fesztiválhangulatban szórakozhat. A gyermekes családok számára megfelelőbb választás lehet a csendesebb Branicevica strand (1,1 km), ahol nem messze található a Novalja Gajac Aquapark, amely különböző felfújható attrakciókkal és egy játszótérrel, mászókákkal várja a kisgyermekeket. Bár Horvátország elsősorban kavicsos strandjairól ismert, Pagon több homokos strand is található, így mindenképp látogasson el a Stará Novalja (8,9 km), Potočnica (13,4 km) és Povljana (30,7 km) üdülőhelyekre is.

Pag szigete nemcsak tengerpartjával, hanem helyi gasztronómiájával is idevonzza a turistákat. Elsősorban megkóstolhatja a helyi sajtot, az olívaolajat vagy a helyben termelt sonkát. Híres a helyben termelt fehér Gegić borfajta is. A történelem és kultúra szerelmesei ellátogathatnak Novaljaba (4 km), ahol felfedezhetik a helyi templomokat, vagy felkereshetik Pag központját is (12,6 km), ahol meglátogathatják az UNESCO listáján szereplő Só Múzeumot, vagy a Pagi Csipkegalériát is. Ha egy kis felfedezésre vágyik, tegyen egy felejthetetlen hajókirándulást a környező kisebb szigetekre, mint például Maun (9,3 km) és Skrda (7,9 km), vagy átkelhet a Velebit-csatornán Karlobag (30 km) felé, ahonnan továbbutazhat és felfedezheti a Velebit-hegységet (48 km) is.

Hol fogok aludni?

Az egy hálószobás apartman egy hálószobával, franciaággyal, egy nappalival, kanapéággyal és egy teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, amely elektromos tűzhelyet és hűtőszekrényt is tartalmaz. A privát fürdőszobával rendelkező apartman légkondicionált, valamint TV és WiFi csatlakozás is rendelkezésre áll. Az apartmanhoz egy szabadtéri terasz ülősarokkal is tartozik, ahol élvezheti a mediterrán környezetben a kellemes pihenést.

A két hálószobás apartman apartman tágasabb, mint az egy hálószobás verzió, így két hálószobával, egy nappalival, konyhával és fürdőszobával, légkondicionálóval, TV-vel, WiFi kapcsolattal és terasszal is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elektromos készülékekkel és konyhai eszközökkel teljesen felszerelt konyhának köszönhetően bármikor elkészítheti kedvenc ételeit, valamint ha egy kis kerti sütögetésre vágyna, használhatja a kerti grillt is. Természetesen rengeteg étterem és strandbár is található a közelben, ahol főzés nélkül élvezheti a nyaralást, valamint a helyi különlegességeket is van lehetősége kipróbálni.

Tourist resort Gajac

Tourist resort Gajac

III ul. u Gajcu 25A , Kolanjski Gajac
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agency d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
0,7 km