Pag szigete igazi nyári paradicsom mindenki számára. A zene, a sportok, a gyermekes családok és a nyugodt pihenés szerelmesei egyaránt megtalálják itt a helyüket. A Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments ***-ben modern, légkondicionált, teraszos, kerti grillezővel felszerelt apartmanokban pihenhet, ráadásul a tengertől mindössze 800 méterre lesz. Ha pedig nincs kedve a tengerpartra menni, akkor egy napozóágyakkal felszerelt kültéri medence is rendelkezésre áll.

A szálláshelyről

A Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartman *** a horvátországi Novalja üdülőhelyen, a népszerű Pag-szigeten található. A strand mindössze 800 méterre található az apartmantól, ahonnan egyenesen a leghíresebb helyi strandra - a Zrće festival beach-re (2,8 km) - is eljuthat, amely a véget nem érő bulijairól és hanos zenéjéről híres, de egyben ez a sziget egyik legtisztább strandja is és a fokozatos mélyülés miatt alkalmas gyermekes családok számára is.

Kiránduljon el Karlobagba (29 km). Az üdülőhely remek hely a sznorkelezésre és a vízi sportokra, de olyan történelmi látnivalókkal is találkozhat, mint a Kapucinus kolostor. Ha egy kis túrázásra vágyik, akkor fedezze fel a Velebit-hegységet (70 km), amely Horvátország leghosszabb hegylánca.

Pag szigete tele van érdekes látnivalókkal. Fedezze fel például az ősi olivaligeteket Lun-ban (21 km), kóstolja meg a híres pagi sajtot a Gligora sajgyárban (8,2 km), látogasson el az UNESCO-listán szereplő Pagi Csipkegalériába (24,7 km), vagy hódítsa meg a sziget legmagasabb csúcsát, a Szent Vid (13 km) csúcsot, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Pagi öbölre és a Velebit-hegységre.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, légkondicionált apartmanban lesz, amely WiFi-csatlakozással, egy teljesen felszerelt konyhával, valamint egy zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Választhat a 2+2 opció közül, amely akár 4 fő számára is alkalmas lehet, illetve a 4+2 opció közül, amely akár 6 fő részére is megfelelő lehet. Az apartmanban egy síkképernyős TV, egy kényelmes kanapé, valamint egy erkély vagy terasz áll rendelkezésre szabadtéri ülőhelyekkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha várja, ahol elkészítheti családja, vagy barátai kedvenc ételeit, vagy használhatja a kültéri grillezőt is és próbára teheti kulináris képességeit. De ha nincs kedve a nyaralás alatt a konyhában tüsténkedni, akkor a városban és a tengerparton is rengeteg étterem, pizzéria és strandbár gondoskodik arról, hogy megismertesse a helyi ízekkel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha nincs kedve elsétálni a tengerpartra, akkor csobbanhat az apartman szabadtéri medencéjében is, ha pedig pihenni szeretne vagy élvezni a napsugarakat, akkor használja a napozóágyakat, amelyek egész tartózkodása alatt a rendelkezésére állnak.

Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments

Standard Poolhouse Prince & Tiffany Apartments

Ulica Ivana Palcica 3a , Novalja, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
CMT potovalna agency d.o.o. Cégjegyzékszám: 1719041


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tengertől
0,9 km
Busz megálló
0,9 km