Töltsön el egy felejthetetlen nyaralást a Family Resort Hotel Manora****-ban. A szálloda a horvátországi Losinj szigeten található, amely gyönyörű természeti kincseivel, történelmével, tiszta strandjaival és lenyűgöző építészetével teljesen elvarázsolja majd. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátásban lesz része, valamint teljesen feltöltődhet a szálloda wellness-részlegén. Ha a tengerpartra vágyna könnyen elérheti, hiszen a szállodától mindössze 450 m-re található.

A szálláshelyről

A Family Resort Hotel Manora **** a Lošinj-sziget keleti partján, Nerezine békés kis horvátországi falujában található, amely éghajlatának köszönhetően (mivel a hegyi és a tengeri levegő egyszerre van jelen), kíváló például légzőszervi problémákkal küzdők számára is. Pihenjen ebben a gyönyörű természetben, ahol maximálisan kiélvezheti a nyaralás minden egyes percét, ugyanis a szállodától mindössze 450 m-re található egy privát strand is. Az építészet kedvelői megtekinthetik a 16.századi Ferences kolostort (1,2 km), a túrázás szerelmesei pedig a közeli Osorščica hegység és annak legmagasabb csúcsát a Televrina-t (13 km) hódíthatják meg, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a szigetre, annak minden szépségével együtt.

Ha szeretné jobban megismerni a Vitalitás szigeteként is ismert Lošinj nevezetességeit, látogasson el Malý vagy Velký Lošinj üdülőhelyekre. Malý Lošinjban (16,7 km), amely a sziget fővárosa, érdemes felkeresni a 15. századi Szent Márton templomot, az Apoxióma bronz szobrot, vagy a város főterén található szökőkutat. A közelben található még a Cikat-öböl gyönyörű homokos strandjával, valamint a Cikat Aquapark (18,6 km) is, ahol 6300 m² vízfelület garantálja a vizi szórakozást.

Látogasson el a szomszédos Cres-szigetre (4,6 km), ahol nagyszerű kirándulásokban lehet része. A két szigetet egykor összekötötték, amelyet ma is egy lengőhíd köt össze. Cres különösen híres vadvilágáról, a szigeten két madárvédelmi rezervátum is található és itt találja a hatalmas Vransko-tavat is, amely Cres és Lošinj ivóvízforrása. Ellátogathat a népszerű Krk-szigetre (68 km) is, amely az Adria legnagyobb szigete, vagy a Rab-szigetet (100 km) is megnézheti közelebbről. Ez utóbbi büszkélkedhet az összes adriai sziget közül a legtöbb, homokos stranddal.

Strandok és tengerpart

Csak néhány percnyi séta választja el Önt a Galboka hotel strandjától (450 m), ami egy csendes öbölben, egy fenyőerdő ölelésében található. Itt a látogatók a strandbárban frissítőket fogyaszthatnak, napozóágyakat és napernyőket bérelhetnek, a vízisportok szerelmeseit pedig evező- és kajakbérlés várja. A strand kavicsos, de sok helyen találni betonozott napozótereket, amik enyhe lejtővel futnak bele a habokba. De a közelben több olyan kavicsos strand is várja a fürödni vágyókat, mint a szörfiskolával rendelkező Bučanje (850 m) , a Studenac (1,8 km), a Vražja Uvala (2,3 km) vagy a Lanena ( 2 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy szellős, légkondicionált szobában lesz, egy gyönyörű kilátással. Minden szobához privát fürdőszoba, WiFi hozzáférés és terasz, erkély vagy franciaerkély tartozik.

A Standard kétágyas szoba 25 m²-es, franciaággyal (210x180 cm), íróasztallal és TV-vel van felszerelve. A szobához egy francia erkély is tartozik.

A Standard háromágyas szoba ugyanolyan méretű, mint a kétágyas szoba (25 m²) és szintén rendelkezik egy francia erkéllyel, íróasztallal, valamint TV-vel. A franciaágyon (210x180 cm) kívül azonban egy különálló egyszemélyes ággyal is rendelkezik.

A Superior kétágyas szoba méretében nem nagyobb, mint a Standard szoba (24 m²), de saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik (6 m²). A szobában egy franciaágy (210x180 cm), íróasztal és TV is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot egy bőséges büféreggelivel, amely helyi különlegességek, friss sós és édes sütemények, valamint gyümölcslevek, kávék és teák széles kínálatával várja a vendégeket. Napközben a klasszikus étterem menüjéből választhat. Az étterem elsősorban a helyi ízekre összpontosít és helyileg termesztett zöldségeket használ, amit a saját 6000 m²-es farmjáról szerez be. A helyi specialitások közé tartozik a friss hal és a finom, omlós bárányhús, a legjobb horvát borokkal kombinálva pedig igazán nagyszerű kulináris élményben lehet része.

A nap lezárásaként elfogyaszthat egy finom vacsorát, amely során választhat a vegetáriánus, húsos vagy halas menüből, valamint az étteremben különleges gyermekmenüvel is készülnek a legkisebbek számára. A főétkezést kiegészítheti a salátabár kínálatával, vagy egy finom házias desszerttel is. A szálloda szívesen alkalmazkodik a különböző diétás igényekhez (a foglaláskor történő egyeztetés alapján).

Hol kapcsolódhatok ki?

A mindössze néhány perces sétával elérhető privát strandon és a szálloda wellness-részlegén teljes kikapcsolódásban lehet része. A fenyőfákkal körülvett strandon napágyak és napernyők várják, hogy még kényelmesebbé tegyék a tengerpart melletti pihenését. A víz fokozatos mélyülése miatt gyerekes családoknak is ideális választás, illetve a vízi sportok rajongói is kipróbálhatnak különböző tevékenységeket.

Ha nincs kedve kimozdulni és elmennni a strandra, akkor maradjon a szállodában, ahol megmártózhat a szabadtéri medencében, valamint olvashat, vagy kedvenc italát is elfogyaszthatja a napozóágyon, miközben élvezheti a friss tengeri levegőt. A beltéri pezsgőfürdő pedig biztosítja a vizes élményeket rossz idő esetén is. Akik egy kis testmozgásra vágynának, azoknak professzionális gépekkel ellátott fitneszterem áll rendelkezésükre. A fáradt izmokat ezután a finn vagy török gőzszaunában pihentetheti, majd egy masszázzsal is megjutalmazhatja magát.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A strand és a szálloda medencéjén kívül a gyerekeket egy szép gyermeksarok játékokkal, valamint egy kültéri játszótér homokozóval, fából készült mászókákkal és csúszdákkal is várja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha kirándulni támadna kedve könnyen megteheti, amihez díjmentesen hegyi kerékpárokat, valamint térítés ellenében robogót lehet bérelni. A strandon kajakok és eveződeszkák bérelhetők. Számtalan izgalmas élmény és kirándulás közül választhat. Találkozhat delfinekkel, búvárkodhat, vagy egy hajnali horgászatra is elmehet.

Family Resort Hotel Manora ****

Family Resort Hotel Manora ****

Mandalenska 26b , Nerezine, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Manora Lošinj d.o.o. Cégjegyzékszám: MB01520636


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
18 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
0,8 km