Szórakozással teli vakáció várja a horvátországi Krk szigeten található Veya Hotel by Aminess *** szállodában, amely közvetlenül a gyönyörű kavicsos strand mellett található. Utalványunknak köszönhetően kitűnő félpanziós ellátásban lesz része, valamint a gyerekek és a felnőttek szórakozásáról a változatos animációs programok gondoskodnak. Fedezze fel a mesés sziget természeti és kulturális csodáit.

A szálláshelyről

A Veya Hotel by Aminess *** a népszerű horvátországi Njivicében található, a Krk-szigeten. A szálloda az Aminess szállodalánchoz tartozik. Njivice egy békés kis halászfalu, amelyet kristálytiszta tenger és zöld erdők vesznek körül. A fürdőzés és a tengerparti szórakozás mellett felfedezheti a környéket, akár kerékpárral is, túrázhat, valamint megkóstolhatja a kiváló helyi konyhát, ami olyan regionális specialitásokat kínál, mint például a shurlice-t, amely a sziget házitésztája, vagy a žgvacet, amely egy lassú tűzön főtt gulyásszerű marhaétel tésztával, Vrbnik-ben (19,9 km), mindezt a különleges helyi borral, a Vrbnik Žlahtinával öblítheti le.

Krk fontos üdülőhelyei között a névadó Krk városa (13,7 km) mellett ott van még Omisalj (5,5 km) vagy Dobrinj (11,2 km). Maga Krk sziget az Adria egyik legnagyobb és legnépszerűbb szigete. A történelem szerelmesei felfedezhetik a Fulfinum tengermelléki ókori maradványokat (5,7 km), amely egy régi római település volt a horvátországi Krk szigeten, mindössze néhány kilométerre Omišalj városától. Látogasson el Frangepán kastélyba (18 km) vagy az elhagyatott Dolovo faluba (11,5 km).

Hódítsa meg az Út a Holdhoz sétányt, vagy bepillantást nyerhet a Biserujka cseppkőbarlangba (9,7 km). A barlang bejáratától 1116 m hosszú tanösvény vezet, ahol a több megállónak köszönhetően többet is meg lehet ismerni a helyi tájról és növényzetről. Az édesvízi Kimpi-tó (19,2 km) gazdag állat- és növényvilággal szintén érdekes látványosságnak számít.

Strandok és tengerpart

A szálloda közelében két gyönyörű strand is található. A közvetlenül a szálloda előtt húzódó kavicsocs Veya büszkén állíthatja magáról, hogy elnyerte a Kék zászló díjat, amit a víz és a környezet kivételes tisztaságáért ítélnek oda az azt kirdemlő szállodáknak. A strand továbbá zuhanyzókkal és öltözőkabinokkal is felszerelt. A mártózás vagy a vízi sportok mellett masszázzsal is kényeztetheti magát a friss levegőn.

Ezeket a lehetőségeket kínálja az Atea strand is (500 m-re a szállodától), melyet szép kort megélt fák vesznek körül, amelyek árnyékába szívesen menekül minden strandoló erős napsütés esetén. A víz mélység mindkét strand esetén fokozatosan mélyül, és napozóágyak illetve napernyők is bérelhetők. Azt is meg kell említeni, hogy az Atea strandon kutyák számára fenntartott rész is található. Ha pedig egy kicsit messzebbre indulna, akkor kiránduljon el a Soline-öbölbe (6,2 km), amely gyógyiszapjáról ismert.

Hol fogok aludni?

Modern, tágas, valamint természetes színekkel díszített szobák várják Önt. Minden szobához magánfürdőszoba és légkondicionáló tartozik, és természetesen minden szobában van WiFi-csatlakozás.

  • A Standard tengerre néző szoba nem biztosít pótágyat, így különösen párok számára lehet alkalmas. Az ablakból gyönyörű kilátás nyílik közvetlenül a tengerre. Felszereltségéhez franciaágy, íróasztal, TV, hűtőszekrény és hajszárító tartozik. A fürdőszobában zuhanyzó vagy fürdőkád áll rendelkezésre.

  • A Superior szoba erkéllyel káddal és hajszárítóval ellátott fürdőszobával, franciaággyal és pótággyal rendelkezik. A szobában TV, íróasztal vagy hűtőszekrény, valamint parkra néző erkély található.

  • A Superior szoba tengerre néző kilátással a pótágy nélküli szobák közé tartozik, így maximum 2 fő részére lehet alkalmas. A szobában franciaágy, TV, hűtőszekrény és íróasztal található. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád és hajszárító található, az erkélyről pedig a tengerre nyílik kilátás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Igazán ízletes félpanziós ellátásban lesz része a szálloda éttermében, ahol a helyi és nemzetközi specialitásokból álló finomságokkal várják. Menjen el egy finom ebédre és kóstolja meg a Bukaleta Pizzéria finom pizzáit, vagy a 7 seas bar & restaurant mediterrán ételeit. Napközben a Veya lobby bár 200 éves ciprusfák által árnyékolt teraszán élvezheti kedvenc kávéját, vagy egy pohár finom bort. Esténként pedig élőzenei koncerteken vehet részt. A Veya lounge bár teraszán közvetlenül a tengerparton fogyaszthatja el kedvenc italát.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodától mindössze néhány lépésre található a 200 méter hosszú Veya kavicsos strand, napozóágyakkal és napernyőkkel, öltözőfülkékkel, zuhanyzókkal, játszótérrel, valamint a Veya lounge bárban egy kellemes italt is elfogyaszthat. Egy 5 perces séta után elérheti az Atea strandot, amely többek között szabadtéri relaxáló masszázsokat és kutyabarát területet is kínál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket változatos animációs programok várják. A 4-10 éves korú gyerekeknek a Miramé miniklub kínál különböző kreatív programokat és szórakoztató játékokat. Ezenkívül a közeli Aminess Atea Camping Resortban gyermekdiszkók vagy mozielőadások, valamint a strand mellett tengeri vízi park is várja a gyerekeket felfújható vízielemekkel.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A gyerekek mellett a felnőttek számára is számos programlehetőséget kínál a szálloda. A strandon töltött időt különböző sportokkal, például jógával, crossfit vagy táncos edzésekkel fűszerezheti, esténként pedig különféle kvízekkel vagy élőzenei koncertekkel szórakoztatják.

Veya Hotel by Aminess ***

Veya Hotel by Aminess ***

Primorska cesta 29 , Njivice (Otok Krk), Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTELI NJIVICE d.o.o. Cégjegyzékszám: 02970635


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
5 km