Látogasson el a mediterrán Vodice városába és szálljon meg a Matilde Beach Resort ***-ban az Adriai-tenger partján! A hangulatos apartmanokban egy teljesen felszerelt konyha várja, a szobák pedig erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek, ahonnan lélegzetelállító kilátásban lesz része. Töltődjön fel a kiváló félpanziós ellátás során, a hab a tortán pedig a két szabadtéri medence lesz közvetlenül az üdülőhely területén. Ráadásul szó szerint csak pár lépésre lesz a tengerparttól. Ha pedig egy kis felfedezésre szomjazna, akkor irány a Krka Nemzeti Park és más helyi látnivalók.

A szálláshelyről

A Matilde Beach Resort *** a festői horvátországi városban, Vodicében található, mindössze 30 méterre a legközelebbi strandtól és körülbelül 10 perc sétára a városközponttól. Töltsön el itt egy csodálatos nyaralást családjával vagy barátaival, a környék ideális a fürdőzés, a vízi sportok, valamint a kultúra és a városnézés szerelmeseinek.

Ha városnézésre támadna kedve, akkor irány az ókori Sibenik (15,4 km) városa. A város feletti dombon 3 védelmi erődítmény (Fort Barone, Fort St. Michael és Fort St. John) található lélegzetelállító kilátással, majd a város beépített területén található a St. James katedrális és a St. Nicholas erőd, mindkettő szerepel az UNESCO műemléklistáján. De gyönyörű történelmi központot találhat magában Vodicében is, ahol megtekintheti a Corić-tornyot és annak maradványait (1,1 km), amely a városnak a törökök ellen nyújtott védelmet.

Ha túrázni vagy kerékpározni szeretne a természetben, akkor menjen a varázslatos Vrana-tóhoz (18,3 km), vagy fedezze fel a Krka Nemzeti Park szépségét. Hagyja, hogy elvarázsolja a 4 méter széles Skradin vízesés (32,4 km), vagy Skradin ősi városa (29,8 km). Fedezze fel Visovac szigetecskéjét (45,6 km), amely egy 15. századi ferences kolostornak ad jelenleg otthont.

Strandok és tengerpart

Közvetlenül az üdülőhely mellett található a Male Vrulje (59 m) strand, amelyet kellemes árnyékot adó fenyőfák vesznek körül, és amely zuhanyzókkal, öltözőkabinokkal, napozóágy-kölcsönzéssel és WiFi-kapcsolattal rendelkezik. A strand elsősorban a vízi sportokra összpontosít. Az igényesebb vendégek a Baloo Beach Club (57 m) kényelmét élvezhetik, a családokat és a gyerekeket pedig az Olympia Water Park (190 m) várja.

A közeli Hangar Beach (350 m) tengerparti éttermeiben és klubjaiban italok és egész estés táncos partik várják a szórakozni vágyókat. Napközben a strand a gyermekek paradicsoma, akiket a gyermekvasút és a különböző vízi és szárazföldi attrakciók szórakoztatnak. A sportok szerelmesei igénybe vehetik a teniszpályákat, a strandröplabdapályát, a pedálos csónak- és jet ski-kölcsönzőt, valamint a búváriskolát. Az öltözőfülkék, zuhanyzók és mosdók magától értetődőek, akárcsak a napágy- és napernyőbérlés, valamint az úszómesterek felügyelete.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, tágas apartmanban lesz majd, amely TV-vel, WiFi kapcsolattal és privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Minden apartman saját erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, és Ön dönti el, hogy a parkra vagy a tengerre néző opciót választja.

  • A Junior lakosztály 36 m²-es és az első emeleten található. Van 1 különálló franciaágyas hálószoba, egy nappali kanapéval és felszerelt konyhasarokkal. A lakosztályhoz 6 m²-es erkély is tartozik.

  • A Superior apartman a földszinten található, 72 m²-es, és 2 különálló hálószobát kínál, az egyikben franciaágy, a másikban két egyszemélyes ágy található, illetve egy nappali kanapéággyal és egy felszerelt konyhasarok is a rendelkezésére áll majd. Egy hatalmas terasz (26 m²) tartozik ehhez a szobatípushoz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Próbálja ki a népszerű Latier éttermet, ahol regionális finomságokat, grillezett specialitásokat és frissítő italokat kóstolhat meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nemcsak a tengerparton, hanem az üdülőhely részét képező 2 medencében (felnőtteknek és gyerekeknek) is pihenhet.

Matilde Beach Resort ***

Matilde Beach Resort ***

Ljudevita Gaja 6 , Vodice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Vile-Matilde d.o.o. Cégjegyzékszám: 080308003


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
0,6 km

Utazási tippek

Vodice

Vodice Utazási tipp

Vodice az Adriai-tenger partján, Sibeniktől 11 km-re északnyugatra található. A sok vízforrásnak (innen ered a Vodice név) köszönhetően a város és környéke buja zöld növényzettel borított. A partot gyönyörű pálmafák szegélyezik, amelyekről talán a legszebbek egész Dalmáciában.

Vodice ősi múltjának olyan műemlékek állítanak emléket, mint a háromszintes Csarić Bástya 1646-ból. Ma a torony udvara színházi előadásoknak és a nyári hónapokban szabadtéri mozinak ad otthont. Magába a bástyába nem lehet bemenni, mert nagyon rossz állapotban van. Egy másik fontos épület a 15. század elején gótikus stílusban épült Szentkereszt-templom. A tengerpart mentén egy pálmafákkal szegélyezett festői sétány húzódik. Ez a sétány a szomszédos üdülőhelyekre, Tribunjba (északon) és Srima-ba (délen) vezet.

Az erdővel borított Punta-félszigeten található a kavicsos strand, fokozatosan mélyül, így ideális a kisgyermekes családok számára. A Hagar strand partvonalát fenyők szegélyezik, amelyek kellemes árnyékot nyújtanak a forró nyári időszakban.

További információ
Šibenik
Šibenik
Vrana-tó Természetvédelmi Park
Vrana-tó Természetvédelmi Park
Krka Nemzeti Park
Krka Nemzeti Park