Legyen részese egy nagyszerű nyári vakációban Horvátországban! Szálljon meg a tengerparti Karlobagban, a Velebitek lábánál, egy 4-7 fős légkondicionált apartmanba. A Kathy Apartments, saját, teljesen felszerelt konyhával, szabadtéri medencével és a napozóágyakkal várja vendégeit. Ráadásul a legközelebbi strand mindössze 400 m-re található.

A szálláshelyről

Az Apartments Kathy a horvátországi Karlobag népszerű üdülőhelyén található. A szállás központi elhelyezkedésének köszönhetően minden, ami fontos lehet a közelben található - a strand, a belváros, üzletek, bárok és éttermek mind könnyen elérhetőek.

A karlobagi műemlékek közül érdemes megnézni a város központjában álló kolostort és a Szent József templomot (450 m) illetve a középkori vár maradványait (400 m). Karlobagtól délre pedig a Vidov-kastély romjai és a Szent István-templom (2 km) találhatóak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre. Meglátogathatja a közeli üdülőhelyeket is, mint például Prizna (15,2 km), ahonnan kompok indulnak a környező szigetekre, vagy Jablanac (31,8 km) ahol egy búváriskola képzésein vehet részt.

Tegyen egy kirándulást a Velebit-hegy tetejére (25 km) is, vagy a Kruščica-tóhoz, esetleg a Paklenica Nemzeti Parkhoz. Az 1,8 km széles Velebit-szoroson keresztül érhetjük el a Pag-szigetet (19,8 km), amely az Adria egyik legnagyobb szigete, és a nagy múltú helyi sótermelésről és halászatról ismert. A sziget nagy része csendes, de itt található a legendás Zrće strand is, amely a véget nem érő éjszakai szórakozásról ismert.

Strandok és tengerpart

Az apartmanhoz legközelebbi strand a kis Travela Beach (600 m). Ez egy kisebb strand, létesítmények nélkül, ahol elsősorban a természet báját élvezheti. Az igazi kikapcsolódás minden kényelemmel együtt a városi strandon várja, amely a Travela strandtól csak néhány méterre található. A városi strand többnyire beton és kavicsos, sekély, gyermekeknek kialakított területtel, strandbárral, bérelhető napozóágyakkal és öltözködési lehetőséggel.

Karlobag leghíresebb strandja a Tatinja. Ez egy csendes öbölben található, körülbelül 1,5 km-re az apartmantól. A strand fokozatosan ereszkedik le a vízbe, ezért alkalmas gyermekes családok számára. Többnyire sziklás és kavicsos, strandbárral és WC-vel felszerelt. Közvetlenül a strand mellett van egy parkoló, így ide is lehet autóval jönni.

Hol fogok aludni?

Szállását a 4, 5, 6 vagy 7 fős apartmanok egyikében foglalhatja el. Mindegyik klímával, az összes szükséges felszereléssel (hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, sütő, vízforraló) rendelkező konyhával, TV-vel és privát fürdőszobával berendezett.

  • A 4 személyes apartman 60 m² alapterületű, és egy franciaággyal berendezett hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba és egy kanapéval rendelkező nappali található benne.

  • A 64 m²-es 5 személyes apartman egy hálószobát, egy konyhát, egy kanapéval rendelkező nappalit és egy fürdőszobát tartalmaz.

  • A 6 személyes apartman 80 m² alapterületű és 2 franciaággyal berendezett hálószoba, konyha, fürdőszoba és egy kanapéval rendelkező nappali várja itt a vendégeket.

  • A 7 személyes apartman 90 m² alapterületű, és 2 hálószobával, nappalival, kanapéval, konyhával és fürdőszobával is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A legközelebbi éttermek, cukrászdák és bárok mindössze 100 méterre találhatók az apartmanoktól.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz ideális a szabadtéri fűtött medence, nagyszerű kilátással és napozóágyakkal a pihenéshez.

Apartments Kathy

Apartments Kathy

Varoš 18 , Karlobag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Kata Mesić Cégjegyzékszám: 94344323092


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 22:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a tengertől
0,4 km

Utazási tippek

Zára

Zára Utazási tipp

Zára Észak-Dalmácia fővárosa és Horvátország legrégebbi állandóan lakott városa. Ide nem csak a tenger miatt érdemes ellátogatni, hanem a helyi látnivalók miatt is. A város legnagyobb része a szárazföldön épült ki, a történelmi jelentőségű városközpont pedig egy kisebb félszigeten található.

A pazar fürdőzésen kívül érdemes meglátogatni a város temérdek emlékművét is. Ezek közé tartozik a Szent Donát-templom, a gyönyörű Szent Anasztázia-katedrálist, különböző római korból fennmaradt és reneszánsz építmények. A történelmi központ egyik legjelentősebb látnivalója a Kalelarga bulvár. Zára ezen legősibb és legszélesebb utcája a város nyugati és keleti részét köti össze és felfedezése közben rengeteg emlékművel, kávézóval és étteremmel találkozhat.

A dalmát építészet bástyái mellett érdemes meglátogatni az úgynevezett tengeri orgonát is. Az isztriai parton található feltűnő lépcsők valójában sípokat rejtenek, amely igazán az esti órákban válik különlegessé. Szokássá vált, hogy napnyugtakor kiülnek az emberek a jó meleg kövekre és onnan nézi végig, hogy nyugszik le a nap és közben hallgatják a természet zenéjét.

További információ
Pag szigete
Pag szigete
Paklenica Nemzeti Park
Paklenica Nemzeti Park
Nikola Tesla emlékmű
Nikola Tesla emlékmű