Ha egy felejthetetlen nyári vakációra vágyik, akkor látogasson el a horvátországi Karlobagba, és élvezze a tengerparti nyaralást! A Zuanovic apartman akár 6 fő befogadására is alkalmas, így nyugodtan hozhatja az egész családot, vagy eljöhet barátaival. Élvezze a légkondicionált szállást nagy terasszal és lélegzetelállító kilátással a tengerre. Az apartmanban egy felszerelt konyha várja, ahol megmutathatja kulináris képességeit az egész családnak. Ráadásul mindössze néhány perc sétára lesz a strandtól és a történelmi látnivalóktól.

A szálláshelyről

A Zuanovic Apartman a horvátországi Karlobagban található, mindössze 5 perces sétára a tengerparttól. Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetőek lesznek a nagyszerű helyi éttermek és a történelmi látnivalók. A népszerű Zágráb strand 10 perces sétára, míg a csodálatos Tatinja strand 1,6 km-re található. Látogasson el a Fortica erődhöz (400 m) vagy az 1710-ből származó Borromeo Szent Károly plébániatemplom maradványait (700 m) is megtekintheti.

A hídon átkelve a szemközti Pag szigetre (20 km) gyalog vagy autóval is eljuthat. Pagon található a népszerű Zrće Fesztivál Strand (28,9 km), amelyet strandbárjaival és zenei kínálatával Horvátország legjobb parti-partjának tartanak. De ez az egyik legjobban karbantartott strand is, amely napközben gyermekes családok számára is alkalmas a oihenésre. Pag további érdekes látnivalói közé tartozik a Lun falu közelében található ősi olivaliget vagy a tradícionális Gligora sajtmanufaktúra.

A túrázás szerelmesei kirándulást tehetnek a Velebit-hegységbe (41,1 km), ahol túraútvonalak egész hálózata várja, hogy felfedezzék őket. Ezenkívül Karlobagból autóval több nemzeti park is könnyen megközelíthető, mint például a Paklenica (53 km) hatalmas kanyonjaival, karsztbarlangjaival és a Paklenica-folyóval, a Észak-Velebit Nemzeti Park (78,7 km) és a Plitvicei-tavak (86,7 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes, légkondicionált, 4-6 fős, 60 m²-es, apartmanban lesz, tágas terasszal (15 m²), ahonnan lenyűgöző kilátása lesz a tengerre. Az apartmanban 2 hálószoba franciaággyal és két egyszemélyes ággyal, nappali TV-vel és kanapéval, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel található. Természetesen WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kalandokkal teli nap után megpihenhet a kerti teraszon, ahol egy ülősarok és grillező is várja.

Apartment Zuanović

Apartment Zuanović

Kralja Zvonimira 9 , Karlobag
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Katica Zuanović Cégjegyzékszám: 03781573252


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
0,6 km

Utazási tippek

Karlobag

Karlobag Utazási tipp

Karlobag egy festői üdülőhely az Adriai-tenger partján. Közvetlenül Pag-szigettel szemben fekszik, amelytől az 1,8 km széles Velebit-csatorna választja el. Nem messze a város mögött emelkedik a Velebit-hegység, amely Horvátország az egyetlen olyan területe, amelyet az UNESCO bioszféra-rezervátummá nyilvánított. Karlobag így ideális hely a tengerparti nyaralás és a túrázás összekapcsolására.

Az üdülőhely nem túl nagy és nagyon csendes, a turizmus csak az utóbbi években kezdett virágzásnak indulni a kompkikötő bezárása után. A tenger tiszta és a part menti strandokat nemrég parkosították. A parton többnyire beton mólók találhatók parkosítottlejárókkal a vízhez. Természetesen a vízi sportok kipróbálásához, mint például a vitorlázás, a szörfözés, a búvárkodáshoz is nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre.

A háborús múlt miatt Karlobagban nem sok történelmi látnivaló található. Itt található például a Kapucinus kolostor a Szent József templommal a 18. század elejéről, amely a kegytárgyak kis gyűjteményének és egy könyvtárnak ad otthont. A város fölött egy középkori vár maradványai is láthatóak, valamint Karlobagtól délre a Vidovi vár és a Szent Vitus-templom romjai találhatók.

További információ
Pag szigete
Pag szigete
Észak-Velebit Nemzeti Park
Észak-Velebit Nemzeti Park
Zrće Strand
Zrće Strand