Tengerparti nyaralásról álmodozik? Irány az Adria! Szálljon meg a Hotel Annex Slaven *** szállodában és élvezze a kényelmes, légkondicionált, erkélyes szobát és a bőséges félpanziós ellátást. A szórakozásról pedig a szállodától mindössze 200 méterre található strand és a pár kilométerre fekvő gyönyörű Crikvenica városa gondoskodik majd.

A szálláshelyről

A Hotel Annex Slaven *** a horvátországi Selce településén található, körülbelül 3 km-re Crikvenicától és csak néhány lépésre a Poli Mora strandtól (200 m). A környék gyönyörű strandokkal, buja mediterrán növényzettel varázsolja majd el. Élvezze az úszást, búvárkodást, vízi és szárazföldi sportokat és a gyönyörű kirándulásokat ezen a mesés vidéken. A szállodától mindössze egy rövid sétával elérhető egy búváriskola (450 m), egy gyönyörű park pálmafákkal és szökőkúttal (260 m), minigolf (210 m), a Rokan kültéri vízipark (150 m) és egy játszótér is a legkisebbeknek (350 m).

Fedezze fel a közeli Crikvenicát, ahol megtekintheti a Crikvenica Akváriumot, a pálos rend kolostorát, az olajfaligetben található Toš régi malmot, vagy a városi múzeumot is. A nyári szezonban Crikvenica sok rendezvénynek, fesztiválnak, koncertnek és kiállításnak ad otthont. Több mint 50 éve rendezik meg itt például a "Halászok hetét", amely során az egész város történelmi hangulatba kerül és számos rendezvénnyel várják az ide látogatókat. A gyönyörű kilátásért fedezze fel a Kotor-hegységet (4,2 km), ahol a 17. században eltűnt település kőből faragott maradványait láthatja.

Strandok és tengerpart

A szállodától mindössze egy rövid sétára található a gyönyörű Poli Mora strand (200 m), amelyet a Rokan strand követ. Mindkettő homokos és kavicsos, és elnyerte a tenger és a környezet tisztaságáért járó tekintélyes Kék Zászló díjat. Mindkét strandon elérhetőek az olyan kényelmi létesítmények, mint a strandbár, öltözőkabinok, mosdók, napágy- és napernyőbérlési szolgáltatás. Fokozatosan mélyülő partszakaszuknak köszönhetően mindkét strand kiváló választás a gyermekes családok számára, a Rokan strandon pedig felfújható vízi játszótér is várja a nagyobb gyerekeket.

A közeli Crikvenica is kínál néhány nagyszerű strandot. Pihenhet például a Městska plaža (Gradska plaža; 4,5 km) nevű kavicsos és durva homokos strandonn, vagy ha négylábúját is magával hozza, a Podvorska kutyás strandon (5,9 km). Ez utóbbinál többek között az egyedülálló Monty's dog beach & bar várja legjobb baártját. Crikvenica strandjai általában jól karbantartottak, fokozatosan mélyülő partszakasszal rendelkeznek, és olyan kényelmes szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a zuhanyzók, mosdók, öltözőfülkék, napágy- és napernyőbérlési szolgáltatás, valamint a strandbárok.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, tágas erkélyes kétágyas szobában lesz, gyönyörű kilátással a tengerre. A szoba felszereltségéhez 2 ágy (összenyitható), íróasztal, TV, WiFi kapcsolat és privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Ön gasztronómiai élményeiről a Slaven *** szálloda étterme gondoskodik, amely a helyi és nemzetközi specialitások széles választékát kínálja vendégei számára. Kedvenc italát pedig a bár tágas szabadtéri teraszán fogyaszthatja el.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Felár ellenében a recepción széf is rendelkezésre áll.

Hotel Annex Slaven ***

Hotel Annex Slaven ***

Šetalište Ivana Jeličića 37 , Selce
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Jadran d.d. Cégjegyzékszám: 040000817


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
23 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
0,2 km

Utazási tippek

Crikvenica

Crikvenica Utazási tipp

Crikvenica egy üdülőhely, amely a Kvarner-öböl partján fekszik, 25 km-re Rijekától délkeleti irányban. A természeti kincseinek, tiszta levegőjének és kellemes mediterrán éghajlatának köszönhetően Crikvenica nagy közkedveltségnek örvend.

A hosszú homokos és kavicsos strandokat természetes sétány köti össze, amely rengeteg látnivalót kínál. Élvezze a végeláthatatlan fürdőzést, sétákat és kerékpározást. A helyi strandok közül talán a Crikvenica városi fürdő a legkiemelkedőbb, amelyet már hosszú évtizedek óta a hullámok és tengeri áramlatok formálják.

A történelmi emlékművek közül a leghíresebbek a Pálos kolostor, amely a város legértékesebb műtárgyait őrzi és az ősi Toš olivamalom. Crikvenicában több gyönyörű templommal és városi múzeummal is találkozhat. A 152 halfajnak otthont adó Aquariumot pedig a városközpontban találja.

További információ
Novi Vinodolski
Novi Vinodolski
Krk szigete
Krk szigete
Rijeka
Rijeka