Ha tengerparti vakáció, akkor irány az Adria! Élvezze a zavartalan pihenést Holiday Resort Kačjak elegáns kunyhóiban, amikből csodálatos kilátás nyílik a csupán pár perc sétára található tengerre. Ráadásul Crikvenica híres üdülővárosa is mindössze 5 km-re fekszik. Mindezt az ízletes félpanziós ellátás, a klímaberendezés és az ingyenes WiFi kapcsolat egészíti ki.

A szálláshelyről

A Holiday Resort Kačjak egy kis félszigeten Dramalj közelében a Crikvenicai Riviérán található. A szálloda ideális elhelyezkedésének köszönhetően elkerülheti a turisták tömegét, miközben a környező látnivalók a közvetlen közelében lesznek majd. Ráadásul csak néhány lépés és máris egy gyönyörű kavicsos strandon találja magát, ahol minden gondja egy pillanat alatt elpárolog.

A Holiday Resort Kačjak modern, tengerparti kunyhókban fogadja vendégeit, amelyek egy dús zöldövezet közepén helyezkednek el, ezt különösen a fülledt nyári napokon fogja értékelni. Ha a strandolás mellett a kulturális élményeket sem hanyagolná el, akkor vegye az irányt Crikvenica városa felé, amelyhez mindössze 5 kilométert kell megtennie. A híres üdülőhely pezseg az élettől, és kellemes változást jelent a csendes kačjaki nyaraláshoz. Élvezze a fürdőzést, a nyüzsgést és a történelmi látnivalókat. Vagy nézze meg a Pálos kolostort, a ősi Toš malmot és a számos gyönyörű templomot. A helyi akvárium (5,2 km) pedig a családosok kedvence, ahol több mint 150 víz alatti élőlényfaj tekinthető meg.

Strandok és tengerpart

A csendes Kacjak strand (600 m) kellemes fürdőzést kínál. Többnyire homokos és sziklás, néhány betonozott résszel. A szórakozásról a felfújható vízi attrakciók és egy sportközpont gondoskodik, ahol teniszezhet, minigolfozhat és más sportokat űzhet. Kültéri zuhanyzók, öltözőfülkék, illetve bérelhető napozóágyak, napernyők biztosítják a kényelmet. Napközben a strand bárban és étteremben frissítheti fel magát. A strandon vizimentő szolgálat is működik, nem csak a gyermekes családok örömére.

A közeli Crikvenica több nagyszerű strandot is kínál. A legközelebb a népszerű Omorika strand (3,4 km), amely egy nyári szórakozási paradicsom, és ahol rengeteg élmény várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A part kavicsos, és akár napozóágyat és napernyőt is bérelhet a helyszínen, de kihasználhatja a strandot szegélyező fák árnyékát is. A sportolni vágyók strandröplabdázhatnak, teniszezhetnek, míg a gyerekek a vízi attrakciókat élvezhetik. A strandon strandbár, zuhanyzók, öltözőfülkék, mosdók és vizimentő szolgálat is működik.

A Városi strand (Gradska plaža; 4,5 km) kavicsos, durvább homokkal szórt parttal várja, a Podvorska strand (5,9 km), pedig a kutyások számára nyújt kikapcsolódást. Utóbbinál többek között az egyedülálló Monty's dog beach & bar várja. Crikvenica strandjai általában jól karbantartottak, a partszakasz fokozatosan mélyül, és számos kényelmi szolgáltatás elérhető: zuhanyzók, mosdók, öltözőfülkék, napágy- és napernyőbérlés, valamint strandbár formájában.

Hol fogok aludni?

Szállását az újonnan felújított tengerparti kunyhók egyikében foglalhatja el. A bungalókat egy fenyőerdő park rejti. Az egyik kunyhó négy fő befogadására alkalmas, így ideális családi nyaraláshoz. A vendégek egy franciaágyon és egy kanapéágyon aludhatnak. A nyaralók barátságos, modern berendezéssel és letisztult és légies hangulatú belső térrel rendelkeznek, és mindegyikhez tartozik egy izgalmas kialakítású bambuszterasz is, ahol egy ülőgarnitúrán pihenhetnek meg, miközben élvezik a tengerre néző kilátás.

A bungalókhoz jól felszerelt privát konyha is jár. Ezt a zuhanyzóval és WC-vel privát fürdőszoba, a műholdas LCD TV,a klímaberendezés, asztal és székek és a tárolószekrény egészíti ki. A szobában az ingyenes wifi hozzáférés is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Használja ki a teljes tartózkodás alatt rendelkezésére álló privát konyhasarok nyújtotta lehetőségeket. A remek felszerelésnek köszönhetően bármit elkészíthet amihez kedve van.

Ha nem szeretné a főzésre pazarolni értékes idejét, kóstolja meg az üdülőhelyen található étterem finom regionális fogásait. Étkezése mellé pedig fogyasszon el frissítő italt.

A Beach Bar-ban tengerre néző, nyugodt légkörben élvezheti a frissítő alkoholos és alkoholmentes italok széles választékát.

Holiday Resort Kacjak **

Holiday Resort Kacjak **

Kačjak 12 , Dramalj
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Jadran d.d. Cégjegyzékszám: 040000817


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
17 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 5 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
2,5 km

Utazási tippek

Crikvenica

Crikvenica Utazási tipp

Crikvenica egy üdülőhely, amely a Kvarner-öböl partján fekszik, 25 km-re Rijekától délkeleti irányban. A természeti kincseinek, tiszta levegőjének és kellemes mediterrán éghajlatának köszönhetően Crikvenica nagy közkedveltségnek örvend.

A hosszú homokos és kavicsos strandokat természetes sétány köti össze, amely rengeteg látnivalót kínál. Élvezze a végeláthatatlan fürdőzést, sétákat és kerékpározást. A helyi strandok közül talán a Crikvenica városi fürdő a legkiemelkedőbb, amelyet már hosszú évtizedek óta a hullámok és tengeri áramlatok formálják.

A történelmi emlékművek közül a leghíresebbek a Pálos kolostor, amely a város legértékesebb műtárgyait őrzi és az ősi Toš olivamalom. Crikvenicában több gyönyörű templommal és városi múzeummal is találkozhat. A 152 halfajnak otthont adó Aquariumot pedig a városközpontban találja.

További információ
Víziparkok Horvátországban
Víziparkok Horvátországban
Kraljevica város
Kraljevica város
Krk szigete
Krk szigete