Hiányolja a fenyőfák illatát, a nap sugarait és a tiszta tengert? Jöjjön és élvezze a felejthetetlen horvátországi nyaralást Vodicében. A Hotel Miramare **** szálloda remek választás párok és családok számára. Mindössze 50 m-re található a strandtól, de ha nincs kedve a partra menni a szálloda saját kültéri medencénél is pihenhet. Utalványunknak köszönhetően kiváló félpanzióval vagy teljes ellátással kényeztetik a vendégeket. Kezdődjön az álomnyaralás!

A szálláshelyről

A Hotel Miramare **** a nyári szórakozás paradicsomában, Vodice városában található, ahol reggeltől estig zajlik az élet. A városközpont 10 perc sétára, a strand pedig csak néhány lépésre található. Ússzon a szabadtéri medencében, vagy frissítse fel magát az étteremben és a kávézóban.

Vodice (850 m) az egyik legnépszerűbb horvátországi üdülőhely. Ez az élénk és nyüzsgő város, ahol reggeltől estig áramlik a tömeg, tökéletes a nyári szórakozáshoz. A központban felfedezheti az ősi műemlékeket, megkóstolhatja az autentikus horvát konyhát a számos étterem egyikében, vagy egy finom italt is megihat az éjszakai bárok egyikében. A város nevezetességei közé tartozik a 16. századi Čorićev toranj őrtorony (1,3 km), a Szentkereszt barokk temploma (1,3 km) és sok más érdekes épület is.

A környéken több kirándulási célpont található. Fedezze fel Sibenik városát (11,8 km), amely különösen a történelmi látnivalók szerelmeseinek fog tetszeni. Többek között ellátogathat a csodálatos UNESCO listáján szereplő Szent Jakab katedrálishoz. Inkább a természetben töltené az idejét, mint a városban? Akkor örülni fog, ha megtudja, hogy fél órán belül elérheti a Krka Nemzeti Parkot (22 km). De felejthetetlen élményt nyújt egy hajókirándulás is a közeli Prvić és Tijat szigetekre.

Strandok és tengerpart

A legnagyobb látványosság azonban természetesen a tiszta Adriai-tenger. Vodicében és környékén csodálatos fürdőzési és vízi sportolási lehetőségeket talál. A szállodához legközelebb a kavicsos és betonozott Hangar strand (200 m) található, amely az egyik legnépszerűbb és legjobban felszerelt strand az Adria partján. Az öltözőfülkék, zuhanyzók és mosdók, valamint a napágy-, napernyőbérlés és a vizimentő pult magától értetődő.

A modern Hookah strandbár is várja a zenére és bulira vágyókat, akár egy italra, vagy egy egész éjszakás bulira tér be, jó választás. Napközben a strand a gyermekek paradicsoma, akiket kisvasút és különböző vízi és szárazföldi attrakciók szórakoztatnak. Az aktív pihenést kedvelők kipróbálhatják a teniszpályákat, a strandröplabdapályát, vagy a vizibicikli és jet ski-kölcsönzőt, valamint a búváriskolát.

A város déli részén található a Male Vrulje (400 m) kavicsos strand, ahol fenyőfák adnak kellemes árnyékot és számos szórakoztató attrakció várja a vendégeket. A kavicsos Modrá pláž (1,8 km), amely tiszta tengeréért és környezetéért megkapta a Kék zászló elismerést, szintén népszerű, akárcsak az ezt követő csendesebb Vićevica (2,1 km) strand. Természetesen mindegyik strandon rendelkezésre állnak a olyan kényelmi létesítmények, mint az öltözőkabinok, zuhanyzók, WC-k és bár.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns kétágyas szobában lesz, amelynek erkélye a szálloda gyönyörű kertjére és szökőkútjára néz. A belső terek pasztellszínekben pompáznak, és az alapvető kényelmi felszerelésekből sincs hiány. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik masszázszuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval.

A szobában egy kényelmes franciaágy található, ahol egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A felszereltséghez íróasztal, ülősarok fotelekkel, LCD TV, gardróbszekrény, telefon, minibár és széf is tartozik. A szobák légkondicionáltak és természetesen ingyenes wifi hozzáféréssel rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme egész nap változatosan elkészített ételekkel kényezteti vendégeit. Ha félpanziós ellátást választott, akkor a hangulatos étteremben büféreggelit és menüvacsorát fogyaszthat. Ha teljes ellátásban részesül, akkor egy á la carte ebédet is elfogyaszthat, amelyet az üveggel körülvett teraszon is elfogyaszthat.

A szálloda étterme egész nap nyitva tart, akárcsak a modern kávézó, amely prémium minőségű olasz kávéval, vagy egyéb italokkal, mint például finom borokkal, koktélokkal és üdítőkkel várja vendégeit. Foglaljon helyet a légkondicionált beltéri részen, vagy a kültéri teraszon, amely a medencére és a strandra néz.

Hol kapcsolódhatok ki?

Álomvakációját keresi? A Hotel Miramare **** szállodával rendkívül elégedett lesz. Nemcsak a strand közelsége miatt (ami csupán 50 méterre található a szállodától) olyan vonzó, hanem a masszázsfúvókákkal ellátott kültéri medence miatt is. Pihenjen a teraszon, ahol kényelmes napozóágyakat talál. Ha a nap túl forró, bújjon a napernyő alá, és frissítse fel magát egy itallal a szálloda bárjából.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor felkeresheti a szálloda fitnesztermét.

Miramare Vodice ****

Miramare Vodice ****

Ljudevita Gaja 4 , Vodice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
KEJ d.o.o. Cégjegyzékszám: 1591894


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 9 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
18 km

Utazási tippek

Vodice

Vodice Utazási tipp

Vodice az Adriai-tenger partján, Sibeniktől 11 km-re északnyugatra található. A sok vízforrásnak (innen ered a Vodice név) köszönhetően a város és környéke buja zöld növényzettel borított. A partot gyönyörű pálmafák szegélyezik, amelyekről talán a legszebbek egész Dalmáciában.

Vodice ősi múltjának olyan műemlékek állítanak emléket, mint a háromszintes Csarić Bástya 1646-ból. Ma a torony udvara színházi előadásoknak és a nyári hónapokban szabadtéri mozinak ad otthont. Magába a bástyába nem lehet bemenni, mert nagyon rossz állapotban van. Egy másik fontos épület a 15. század elején gótikus stílusban épült Szentkereszt-templom. A tengerpart mentén egy pálmafákkal szegélyezett festői sétány húzódik. Ez a sétány a szomszédos üdülőhelyekre, Tribunjba (északon) és Srima-ba (délen) vezet.

Az erdővel borított Punta-félszigeten található a kavicsos strand, fokozatosan mélyül, így ideális a kisgyermekes családok számára. A Hagar strand partvonalát fenyők szegélyezik, amelyek kellemes árnyékot nyújtanak a forró nyári időszakban.

További információ
Krka Nemzeti Park
Krka Nemzeti Park
Šibenik
Šibenik
Kornati Nemzeti Park
Kornati Nemzeti Park