Egy percig sem szeretne unatkozni a nyaralás alatt? Akkor látogasson el a horvátországi Pakostane településen található Pine Beach Adriatic Eco Resortba! A gyönyörű homokos strand, a kristálytiszta tenger és a stílusos bungaló mellett ínycsiklandó teljes ellátással várják. A szálláshely strandján akár kipróbálhatja a vitorlázást, a minigolfot és a kötélparkot is. Gyermekes családoknak kitűnő választás, hiszen a gyerekek biztosan jól fognak a rengeteg program között szórakozni.

A szálláshelyről

A Pine Beach Adriatic Eco Resort a horvátországi Pakoštane üdülőhelyen, a Vrana-tónál található, egy gyönyörű, csendes, fenyőfákkal körülvett öbölben. A település Zadar és Sibenik között terül el, a tengerparton. Nagyszerű homokos strandok, türkizkék tenger és nagyszerű kirándulóhelyek várják itt.

Például semmiképp ne hagyja ki a közeli karsztos eredetű Vransk-tó (1,6 km) meglátogatását, amely a legnagyobb horvátországi tó, és amely gazdag hal- és madárvilágáról híres. Szintén érdemes meglátogatni Biograd na Moru (7 km) királyi városát - amely a gyönyörű strandjairól és festői sétányáról híres. Itt meglátogathatja akár a Zavičajni muzej- Etnográfiai Múzeumot is, ahol megismerkedhet a környék történelmével és jelenével. Biograd na Moru kikötőjéből sétahajók indulnak a szomszédos Telašćica természeti parkba (66 km).

Zadar városa csupán 35 km-re található északra, ide látogatva érdemes meghallgatni a különleges tengeri orgonát, melyet az ár-apály szólaltat meg, vagy a város történelmi emlékeit megcsodálni, amely egészen a római korig visszanyúlik. Ha a természetbe vágyik, ne hagyja ki a híres Krka Nemzeti Parkot (51,5 km), ahol nemcsak a vízeséseket nézheti meg, hanem úszhat is alattuk.

Strandok és tengerpart

A tengerpart szó szerint karnyújtásnyira lesz Öntől. Horvátországban oly ritka lassan mélyülő, természetes, homokos strand várja a fürdőzni vágyókat, a tengerparton pedig a kellemes árnyékot biztosító fenyőfák alatt pihenhet a bérelhető napozóágyakon. A szórakozásról a vízi túrák és a tevékenységek széles választéka gondoskodik majd az egész család számára - próbálja ki például a kajakozást, a vitorlázást, vagy a szörfözést.

Valószínűleg el sem akarja majd hagyni ezt a paradicsomot, de ha mégis úgy dönt, hogy a környék más strandjait is szeretné meglátogatni, Pakostane több csodás stranddal is büszkélkedhet. A leglátogatottabbak közé tartozik a Janice kavicsos strand (1,5 km). Érdekesség, hogy a közelben két nudista strand is található: a Lumbrak (4,2 km) és az FKK (2 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusos, természetes anyagokból készült bungalóban lesz. A "saját otthon" élménye a hűs fenyőligetben egészen egyedülálló hangulatot ad majd nyaralásának. A bungalók nem rendelkeznek saját fürdőszobával, de az üdülőhelyen modern közös WC és zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére. Minden bungaló kényelmes ágyneművel és baldachinos szúnyoghálóval várja, hogy álomra hajtsa a fejét.

  • A Standard bungaló egy franciaággyal, vagy 2 különálló ággyal és tárolószekrényekkel rendelkezik.

  • A Tengerparti bungaló felszereltsége megegyezik a standard opcióéval (franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy és tárolószekrények), de amikor reggel felébred, egyenesen a tengerre láthat rá.

  • A Comfort bungaló egy kicsit több kényelmet biztosít WiFi hozzáféréssel és elektromos világítással. Természetesen a franciaágy/2 egyszemélyes ágy és a tárolószekrények sem hiányozhatnak ebből a szállástípusból sem.

  • A Családi bungaló két válaszfallal elválasztott hálóhelyiséget és összesen 5 ágyat tartalmaz (akár franciaággyá is összetolható). Természetesen a tárolószekrények sem hiányozhatnak.

  • A Comfort családi bungaló felszereltsége megegyezik a családi bungalóéval (5 ágy, tárolószekrények), de a vendégek kényelmét szolgálja a belső elektromos világítás és WiFi csatlakozás is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A hangulatos Pine Beach étteremben elsősorban mediterrán ételeket, húsételeket, tésztákat és salátákat fogyaszthat, amelyek mind friss, helyi alapanyagokból készülnek. Ne hagyja ki a frissen, helyben fogott tenger gyümölcsei tálak megkóstolását sem. Az üdülőhely közepén található Mareto Bar-ban kávézhat, vagy kikérheti kedvenc koktélját, a tengerparton pedig a Jedro Beach Bar-ban frissülhet fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tengerparti kikapcsolódást pihentető masszázzsal teheti teljessé. Csak foglaljon időpontot a recepción.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az egész családnak szóló különféle szórakoztató tevékenységek mellett gazdag animációs programok várják a vendégeket, valamint kifejezetten a gyermekek számára szervezett Mini Disco esték is. A kicsik számára jó hír, hogy a resortban egy kültéri játszótér is várja az örökmozgókat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhelyen tényleg nem áll fenn az unalom veszélye. A különféle vízi sportok és a felfújható vízi játszótéren való játék után kipróbálhatja a minigolfot, az asztaliteniszt, valamint aerobikórák és még sok más élmény várja. Az üdülőhelyen egy kis edzőterem is található, ahol akár profi edzők szolgáltatásait is igénybe veheti. Esténként pedig karaoke, vagy zenei előadások szórakoztatják majd.

Pine Beach Resort Pakoštane ***

Pine Beach Resort Pakoštane ***

Brune Bušića 45 , Pakoštane
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Proficio d.d. Cégjegyzékszám: 080459501


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Fitness
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
1,4 km

Utazási tippek

Biograd na Moru

Biograd na Moru Utazási tipp

Szeretne egy igazán csodás üdülővárosban tölteni a nyarat a Horvát tengerparton? Biograd na Moru városában, amely egykor királyi rezidencia volt, megtapasztalhatja a valódi mediterrán életérzést. Ez a csodás parkokkal tűzdelt város, zöldellő növényzettel, gyönyörű kavicsos strandokkal és pezsgő éjszakai élettel várja a látogatókat. Két bámulatos kikötőjének köszönhetően a város ún ‘jachtközpontként' is ismert.

Biogradból számos közeli látnivalót is érdemes felfedeznie, például ellátogathat hajóval a Kornati-szigetekhet, vagy autóval a közeli történelmi városokhoz: Zadarba vagy Paklenicába illetve felfedezheti a Krka Nemzeti Park csodás vízeséseit. A Biograd parthainál a minőségéért és tisztaságáért kék zászlóval kitüntetett strandok kiváló fürdőzési lehetőséget biztosítanak.

Mit érdemes megnézni Biograd na Moruban és környékén?

  • Bošan és Dražica díjnyertes strandjait
  • A Soline strandot - ahol mindig szól a zene és a legfinomabb frissítőket kóstolhatja meg
  • A Pasman-szigetet - egy kompkirándulás részeként fedezze fel
  • A Vrana-tavet, Horvátország legnagyobb természetes tavát
  • A FunPark Mirnovec-t - Horvátország legnagyobb vidámparkját
További információ
Vrana-tó Természetvédelmi Park
Vrana-tó Természetvédelmi Park
Krka Nemzeti Park
Krka Nemzeti Park
Paklenica Nemzeti Park
Paklenica Nemzeti Park