Legyen része egy varázslatos lengyelországi pihenésben! Látogasson el Legnica városába és szálljon meg a Qubus Hotel Legnica ****-ban, ahol utalványunknak köszönhetően szaunával és pezsgőfürdővel felszerelt wellness-részleg, fitnesz és finom félpanziós ellátás várja majd. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően a látnivalók is elérhető közelségben lesznek. A hab a tortán pedig, hogy a 6 év alatti gyermekek ingyenesen szállhatnak meg szüleikkel.

A szálláshelyről

A Hotel Qubus Legnica **** szálloda a nem túl ismert, de annál festőibb Legnica lengyel történelmi városban található. Fedezze fel a lengyel történelem szépségeit, és látogasson el például a Piast királyi kastélyba (500 m), a Szent Péter és Pál székesegyházba (750 m), a különleges Főpostahivatal épületébe (900 m) vagy a Szentháromság templomba. Tegyen egy kellemes sétát a városi parkban (1,6 km), amelyet a 19. század második felében hoztak létre. A gyerekek imádni fogják a Palmiarnia mini állatkert (1,3 km) meglátogatását.

Hosszabb kirándulás esetén a népszerű Wroclaw (65 km) városába utazhat, amely nemcsak számos látnivalójával és nevezetességével, hanem télen híres karácsonyi vásárával is elvarázsolja látogatóit. Nézze meg a Piacteret az Óvárosházával, amely a Polgári Művészeti Múzeumnak ad otthont, sétáljon végig a történelmi utcákkal tarkított Óvároson, vásároljon csemegét a Só téren található virágpiacon, vagy nézze meg híres filmek kellékeit a Moviegate Galériában, amely a légoltalmi óvóhelyen kapott helyet.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz, ahol műholdas TV, WiFi kapcsolat, telefon, minibár és privát fürdőszoba található zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval. Minden szoba akadálymentesített, utcára néző kilátással rendelkezik, valamint pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A tágas, légkondicionált étteremben nemzetközi ételeket kínálnak a világ minden tájáról, de megkóstolhatja a remek regionális termékeket is. Ha barátaival egy finom ital mellett szeretnének beszélgetni, akkor üldögéljenek a lobby bárban vagy az ír pub-ban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A feltöltődésre vágyó vendégek igénybe vehetik a pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részleget, az aktívabb vendégek pedig a fitneszterembe látogathatnak el.

Qubus Hotel Legnica ****

Qubus Hotel Legnica ****

Skarbowa 2 , Legnica
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 210616307


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 9 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Legnica

Legnica Utazási tipp

Ismerje meg Alsó-Szilézia harmadik legnagyobb városát, Legnicát. Lehet, hogy még soha nem hallott róla, de határozottan azon városok közé tartozik, amely nagyon kellemes meglepetést okoz, ha meglátogatja.

Mit érdemes megnézni Legnicában?:

  • a Piast kastélyt, amely a város legfontosabb történelmi épülete és Lengyelország egyik legrégebbi kastélya. Jelenleg egy gazdag könyvtár is működik benne, amely a világ minden tájáról származó kiadványokat tartalmaz.
  • a csodálatos a 14. századból származó Szent Péter és Pál székesegyházat
  • a Városi parkot, amely egy 58 hektáros fantasztikus rekreációs terület. Gyönyörű ösvények szövik át, és Nyugat-Lengyelország legjobb parkjai közé tartozik.
  • a Szent Mária templomot, amely Legnica egyik legcsodálatosabb helye és a város legrégebbi temploma. Itt található egy a stuttgarti K.G. Weigle műhelyből származó antik orgona is.
További információ
Książ vár
Książ vár
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Boleslawiec városa
Boleslawiec városa