Tengerparti nyaralás Lengyelországban? Igen! A Sun & Snow Apartments GEA ECO apartmanban úgy érezheti magát, mint egy luxus tengerparti üdülőhelyen. A szállás mindössze 350 méterre található a strandtól, és az igazán stílusos berendezés mellett egy teljesen felszerelt konyha és egy tágas, ülőhellyel ellátott terasz is várja. A komplexumban egy modern fitneszterem is rendelkezésre áll az aktívabb vendégek számára. Ha egy kis kirándulásra vágyik, akkor a mindössze 10 km-re fekvő Kolobřeh fürdővárosába is ellátogathat.

A szálláshelyről

A Sun & Snow GEA ECO apartmanok a festői lengyel tengerpart közelében, Sianożęty-ben találhatók, néhány kilométerre Kolobrzegtől és körülbelül 30 km-re Koszalintól. Eredetileg halászváros volt, ma már népszerű üdülőhely, homokos strandokkal és gyönyörű sétányokkal, ahol a fő csemege a frissen fogott hal.

A több vidámpark közelsége remek hír a családoknak és a gyerekeknek egyaránt. A szomszédos Ustronie Morskie-ban (1,9 km) található a Bajkolandia vidámpark, amely gyermekjátszótérrel, trambulinokkal, csúszdákkal és egyéb attrakciókkal várja a családosokat. A közelben található még a Robland Lunapark és a Rope Park Gibon, amely Európa egyik legnagyobb parkja. Rossz idő esetén csobbanjon egyet a Helios Aquapark-ban (2,9 km), amely úszó- és szabadidős medencékkel, pezsgőfürdőkkel és vízi attrakciókkal várja a vízi kikapcsolódásra vágyókat.

Nem szabad kihagyni a közeli Kolobreh (10 km) meglátogatását sem. A város egyik fő látványossága a fürdőházak, ahol a terápiás kezelések széles választékát kínálják, például iszappakolásokat. A város nevezetességei közé tartozik a 9 m széles móló, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, valamint a 26 m magas kilátótorony. A múzeum szerelmesei ellátogathatnak az interaktív 6D interaktív múzeumba, a Viaszmúzeumba, a Lengyel Hadsereg múzeumába vagy az Ócenárium-ba is.

Strandok és tengerpart

A Sianożęty strand mindössze 400 méterre található az üdülőtől. A homokos, 1400 m hosszú és elég széles strand finom homokkal, fákkal, tiszta tengerrel várja az ide látogatókat és a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően egyaránt alkalmas a gyermekes családok számára is. A La Palma strandbárban pedig frissítőket fogyaszthat pihenés közben.

Látogasson el a környékbeli strandokra - az Ustronie Morskie (1,5 km) város közelében lévő strand tiszta, homokos, gyönyörű sziklával és két gyalogos mólóval várja a látogatókat. Merüljön el a tiszta vízben, gyönyörködjön a látnivalókban, nyáron pedig a tapasztalt úszómesterek vigyáznak a biztonságára.

Hol fogok aludni?

Szállása egy luxus 4 fős apartmanban lesz, amely minden szükséges felszereléssel el van látva, ami a teljes kényelemhez kell. Az apartmanok kb. 40 m²-esek, egy különálló franciaágyas hálószobából és egy nappaliból állnak, ahol kanapé és síkképernyős TV, valamint egy teljesen felszerelt konyha (mosogatógép, főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény...) étkezőasztallal található. Az apartmanhoz egy modern zuhanyzós fürdőszoba WC-vel tartozik, valamint a nappaliból és a hálószobából egy szabadtéri ülőhelyekkel felszerelt tágas teraszra juthat ki, a magasabb emeleteken lévő apartmanok nagyobb erkéllyel rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartman felszerelt konyhájának köszönhetően bármikor elkészítheti családja vagy barátai kedvenc ételeit. Ha nem szeretne a nyaralás alkalmával a konyhában tüsténkedni, akkor fedezze fel a környék éttermeit. Közvetlenül az apartman mellett található a Level 5 étterem (500 m), amely 2023-ban Lengyelország 100 legjobb étterme közé is bekerült. Megkóstolhatja az egyik lengyel specialitást is - a sült halat, például a közeli Fish Fryer Bałtyckie Rarytasy (550 m) étteremben.

Hol kapcsolódhatok ki?

Hol lehetne jobban pihenni, mint a tengerparton? A lengyelországi Sianozety gyönyörű homokos stranddal van szegélyezve, amely tökéletes helyszíne lehet a családi nyaralásnak. Kivételesen tiszta környezetéért még kék zászlós díjat is kapott.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az apartmankomplexumhoz tartozik egy modernül felszerelt fitness terem is, így az aktívabb vendégek akár nyaralás közben is fitten tarthatják magukat.

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO

Wschodnia 2 , Sianożęty
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sun & Snow Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 141534979


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 17:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 20 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a tengertől
0,4 km
Busz megálló
1,5 km