A Hampton by Hilton Olsztyn *** egy modern gyöngyszem a bájos lengyel Olsztyn történelmi városában. Élvezze az elegáns szobákat, a kiváló félpanziós ellátást, a non-stop elérhető fitnesztermet. A nagyszerű elhelyezkedésnek köszönhetően a város központjában mindössze néhány lépésre lesz a leghíresebb látnivalóktól és nevezetességektől. Irány a kastély, a planetárium, az aquapark vagy a város tóparti strandja.

A szálláshelyről

A Hampton by Hilton Olsztyn *** szálloda a lengyelországi Olsztyn központjában található, sétatávolságra a történelmi emlékművektől, kávézóktól, éttermektől, bároktól és egyéb látnivalóktól. Legyen része egy nyugodt pihenésben ebben a modern, világszínvonalú szállodában, a történelmi város szívében.

A szállodától mindössze 50 méterre található a Planetárium és csillagvizsgáló, 10 perces sétával pedig elérheti a történelmi központot, ahol megcsodálhatja a 16. századi Szent Jakab-székesegyházat (950 m), a 14. századi régi városházát vagy a Gótikus Warmia-káptalan kastélyát (1,1 km), amelynek Kopernikusz volt a gondnoka. A városban található a híres csillagásznak szentelt emlékmű is - a Kopernikusz pad (1,1 km).

Ha aktívabb időtöltésre vágyik, látogasson el az Aquasfera Aquapark (1,3 km) élményfürdőbe, ahol olimpiai úszómedence, fedett és szabadtéri élménymedencék, szaunák és gazdag program várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Nyáron az Ukiel-tó városi strandja (3,4 km) is várja, ahol nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésre az úszáshoz és a különböző vízisportok űzéséhez. Télen a tó befagyott felületén pedig korcsolyázhatnak is az idelátogatók.

Hol fogok aludni?

Szállása a hangulatos, modern berendezésű szobák egyikében lesz. Igazán kellemes pihenésben lesz része az elegáns, a részletekre odafigyelve berendezett belső térben. Természetesen WiFi kapcsolat, légkondicionáló, és privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel is rendelkezésre áll.

A Kétágyas szoba (20 m²) 2 egyszemélyes ággyal rendelkezik, ahol nincs lehetőség pótágy elhelyezésére. A szobák felszereltségéhez kávé- és teakészlet, széf, hűtőszekrény, TV, íróasztal és hajszárító tartozik.

A Queen szoba (20 m²) egy franciaággyal (150x200 cm) és egy kanapéággyal (120x200 cm-es alvófelület) rendelkezik, amely pótágyként is használható. A szobában TV, íróasztal, széf, hűtőszekrény, kávé- és teakészlet, valamint hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda nem rendelkezik klasszikus egész napos étteremmel, de bőséges büféreggelit vagy ízletes félpanziós ellátást kínál. Ráadásul remek központi elhelyezkedésének köszönhetően a közelben lévő híres gasztronómiai létesítményeket is kipróbálhatja, mint például a Cudne Manowce éttermet (1,2 km), a Drewno i Ogień-t (1,1 km) és a Prosta38 (1,1 km) -at.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekes családok előzetes foglalás esetén kiságyat is bérelhetnek a szállodában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda modern felszereltségű fitness teremmel rendelkezik, non-stop nyitva tartással, így még nyaralás közben sem kell kiesnie az edzésprogramjából.

Hampton by Hilton Olsztyn ***

Hampton by Hilton Olsztyn ***

al. Piłsudskiego 34 , Olsztyn
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
VHM Hotel Management Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 015876338


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
50 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 40 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tótól
7 km
Busz megálló
1,4 km
Aquapark
1,3 km