Hogy miért érdemes Szegedre utazni? Természetesen a nagyszerű kulináris hagyományok, a történelmi hangulat és a lenyűgöző látnivalók miatt. Ha a Science Hotel **** szállodában száll meg mindezt a közelben élvezheti majd. Ráadásul stílusos, modern szobákban alhat, a napot pedig bőséges reggelivel indíthatja. A szórakozásról pedig a Napfényfürdő Aquapolis aquapark és az állatkert gondoskodik. Utalványunknak köszönhetően az előbbibe egész napos belépőt is kap, míg utóbbi esetében kedvezményre számíthat.

A szálláshelyről

A Science Hotel **** Szeged csodás központjában található. A történelmi hangulatú város gasztronómiájáról is messze földön híres. A szegedi halászlé mellett, a leghíresebb magyar szalámi is itt készül. A szállás kiváló elhelyezkedésének köszönhetően közvetlenül a városközpontban, a Tisza partjától mindössze egy rövid sétára térhet majd nyugovóra, így szálloda kiváló kiindulópontként szolgál a városnéző kalandokhoz.

Sétáljon végig a Stefánia sétányon (1,3 km) és nézze meg a Szegedi Nemzeti Színház épületét. A legtöbb turista nem hagyja ki az alkalmat, hogy fényképezkedjen az épület jellegzetes felirata mellett. A megtekinteni a Szűz Máriának szentelt dómot (2,4 km), amit két híres építész, Foerk Ernő és Schulek Frigyes tervezett. Utóbbinak köszönheti a budapesti Halászbástya jellegzetes építészeti megoldásait. Látogasson el a Dugonics térre (290 m) is, vagy a kávézókkal és üzletekkel teli Kárász sétálóutcára (600 m). Végezetül ne hagyja ki az 1904-ből származó Víztornyot (1,4 km) sem.

Ha városnézés után egy kicsit szórakozni szeretne, a Napfényfürdő Aquapolisba (1,8 km) várja, ahol többek között Európa leghosszabb egész évben üzemelő vízicsúszdája is az attrakciók listáján szerepel. Ha gyermeki is Önneltartanak, akkor a helyi helyi Vadasparkba(2,2 km) mindenképpen el kell menniük. A sok csodálatos állat közül, az aranyos törpe vízilovak szokták leginkább belopni magukat a legkisebbek szívébe. Nem bánja ha kicsit messzebbre kell utazni egy érdekes látnivaló miatt? Akkor keresse fel az Ópusztaszeri Nemzeti Parkot (29 km), ahová egy szabadtéri múzeum mellett Árpád fejedelem 1896-os emlékműve, illetve a Feszty körkép vonza a turistákat.

Hol fogok aludni?

A szállodát modern, kissé futurisztikus stílusban rendezték be. A 43 szoba mindegyike rendelkezik privát fürdőszobával, amikben zuhanyzó, hajszárító és piperecikkek várják a vendégeket. Ezen kívül a szobák kivétel nélkül légkondicionáltak és TV-vel, WiFi kapcsolattal, USB-csatlakozókkal, Nespresso kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel valamint széffel felszereltek.

  • A 20 m²-es Standard szobában egy franciaágy vagy két egyszemélyes ágy található. Ezen kívül íróasztal és székek szolgálják a vendégek kényelmét.

  • A Superior szoba 22 m²-es, és franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, íróasztallal és egy székkel rendezték be.

  • A Superior King Size szoba (22 m²) egy óriási, 280 cm széles ággyal rendelkezik, amely ideális egy romantikus, kétszemélyes tartózkodáshoz.

  • A Családi szoba (22 m²) két franciaággyal, íróasztallal és egy kényelmes karosszékkel rendelkezik.

  • Az Executive családi szoba 31 m²-es, és egy franciaággyal, egy egyszemélyes ággyal valamint egy emeletes ággyal rendezték be. A szobához saját erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggeli során sós, édes, hideg és meleg ételek széles választékából válogathat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekes családok magasított széket, WC-ülőkét, fürdőkádat és sámlit is bérelhetnek. A legkisebbek szórakozásáról pedig a gyerekkuckó gondoskodik.


NTAK: SZ19000329

Science Hotel ****

Science Hotel ****

Petőfi S sgt 17. , Szeged
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Science Kft Cégjegyzékszám: 06-09-008343


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 15 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
2,2 km

Utazási tippek

Szeged

Szeged Utazási tipp

Szeged Magyarország délkeleti részén, a Tisza és a Maros folyók összefolyásánál található. A "Napfény városa" becenevet viseli, hiszen itt süt a legtöbb órát a nap Magyarországon - évente több, mint 2200 órát. A turisták figyelmét a jellegzetes szegedi ételek is kiérdemelték. A Szegedi gulyás mellett itt készül a magyar szalámi is, amelynek előállítását az élő állattól a csomagolásig megismerhetjük a Magyar Pick Szalámi Múzeumban. A főbb történelmi látnivalók közé tartozik a Votív templom a gyönyörű Madonna mozaikkal, a Dimitertorony, az Új Zsinagóga, a Hősök kapuja és a Virág cukrászda. Az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Park** érdekessége Feszty monumentális panorámafestménye, amely a magyarok 1100 évvel ezelőtti világát ábrázolja.

 Török Sándor fürdő
Török Sándor fürdő
Hódmezővásárhely
Hódmezővásárhely
Pusztaszer Tájvédelmi Körzet
Pusztaszer Tájvédelmi Körzet