Éljen át egy csodálatos téli kikapcsolódást a bajorországi Berchtesgadenben. Gyermekeit 6 éves korig félpanziós ellátással ingyenesen el is szállásoljuk, így egész családjával élvezheti a gondtalan pihenést. Üdülését fedett medence és szaunák használatával, illetve Guest Card kártyával tesszük még kellemesebbé, amely által Berchtesgaden buszjáratait ingyenesen igénybe veheti.

A szálláshelyről

A családias Alpensporthotel Seimler *** ideális nyaralási lehetőséget kínál a Bajor-Alpok kellős közepén. A túrázás kedvelőit biztosan lenyűgözik majd a véget nem érő túraösvények, a történelem szerelmesei pedig emlékművek egész sorában csodálkozhatnak. Ezek közé tartozik például a Berchtesgaden sóbánya (800 m), a gyönyörű Adelsheim reneszánsz kastély Berchtesgaden városában (1,3 km), vagy a híres, második világháborús búvóhely, a Sasfészek (9 km). Családia kikapcsolódást a Watzmann Therme termálfürdő (1,5 km) biztosít, vagy látogasson el a káprázatos Königssee tóhoz (8 km). Az UNESCO világörökség listáját ékesítő Salzburg városa mindössze 20 km-re fekszik a szállodától. A síelés szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen a legközelebbi Fun-Ski-Arena Obersalzberg síközpont csupán 4 km-re található.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, franciaággyal, televízióval, telefonnal, rádióval, íróasztallal és káddal, vagy zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobában. Némely szobák saját erkéllyel is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében felejthetetlen gasztonómiai élményekben lehet része. A fabútorokkal tarkított étteremben reggelente a bőséges büféreggelik segítik ébredését. Kirándulásai közben álljon meg itt egy ebédre is, hiszen hagyományos bajor specialitások közül válogathat, a napot háromfogásos vacsorával zárhatja. Napos időben pedig üljön ki egy kávéval a szálloda teraszára és gyönyörködjön a kilátásban.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában való tartózkodását a korszerű wellness részleg teszi még kellemesebbé. Minden nap úszhat egyet a 12,5 m x 5,5 m alapterületű medencében, amely után a finn szaunában helyezheti magát kényelembe, majd nyújtózzon egyet a kényelmes nyugágyakon, mielőtt visszatérne szobájára.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda két bowling pályával is rendelkezik. Amennyiben síelés céljából érkezett az Alpensporthotel Seimler *** szállodába, úgy a símegörzőben tudhatja biztonságban felszerelését.

Alpensporthotel Seimler ***

Alpensporthotel Seimler ***

Maria am Berg 3 - 5 , Berchtesgaden
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Franz Christian Brandner Hotelberiebs GmbH Cégjegyzékszám: 17842


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a fürdőtől
1,6 km
Busz megálló
100 m
Sípálya
5 km