Szeretné maga mögött hagyni a nyüzsgő hétköznapokat és megállni egy pillanatra? Akkor látogasson el a Bajor-erdő gyönyörű természetébe, amely a feltöltődés tökéletes helyszíne lesz. A Das Kronberg dizájnhotelben egy olyan pihenésben lesz része, amelyet nem felejt el egyhamar. Utalványunknak köszönhetően reggelivel, korlátlan wellnessel várják, az élményekhez pedig az AktivCARD Bavarian Forest kedvezménykártya járul hozzá. Túrázzon, kerékpározzon, és hagyja, hogy ez a mesés vidék elrabolja a szívét.

A szálláshelyről

A Das Kronberg szálloda a bajor-erdő területén található Bodenmais településen áll. Az erdő gyönyörű környezete jótékonyan hat a testre és a lélekre, így ez a hely tökéletes ha egy kicsit szeretne elszökni a mindennapi nyüzsgés elől. Töltődjön fel itt az érintetlen természet közepén, de az aktívabb vendégek sem fognak unatkozni, ugyanis számos sporttevékenység áll rendelkezésükre. Legyen része egy királyi kikapcsolódásban, amely a bajor vendégszeretettel kombinálva felejthetetlen élményt nyújt majd.

Bodenmais települése a bajor erdő elbűvölő tájain fekszik. A Böhmer-erdő németországi részének kulturális és turisztikai központja hosszú bányászati múlttal büszkélkedhet. Amikor a település 1945-ben elnyerte a klímás gyógyfürdő címet, számos fürdőépületet építettek itt. Ma a gyógymedencét és a parkot látogathatja. A környék túraútvonalai is népszerűek, különösen a Rißloch vízeséshez (2,3 km) vezető túraútvonal.

Bodenmais közeli környéke egész évben aktív szórakozást kínál. Nyáron különösen népszerű a túrázás és a kiváló kerékpárút-hálózat. A helyi vidéken barangolva számos természeti látványosságot tekinthet meg. Érdemes megemlíteni a Großer Arber menti Goldsteig túraútvonalat. Ne hagyja ki a település fölé magasodó Ezüsthegy (1,5 km) meglátogatását sem. Télen értékelni fogja a számos sípályát és a szánkózási lehetőségeket. Az AktivCARD Bavarian Forest kedvezménykártyával számos szolgáltatást is olcsóbban vehet igénybe.

A Bajor-erdőn egy 300 km kijelölt túraútvonal és egy 200 km kerékpárút kanyarog keresztül. Tekintse meg a gyönyörű gleccsertavakat, mint például a Rachelsee tó (35 km), a természetes Kneipp-fürdőt Spiegelauban (32 km) vagy fedezze fel a Bajor-erdő Nemzeti Parkot. A Bajor-erdő Treetop Trail (45 km) szintén kellemes élményt ígér.

Hol fogok aludni?

Szállása a luxus kétágyas szobák egyikében lesz, amely a legapróbb részletekig a modern kialakításával nyűgözi majd le. A stílusos belső térben kényelmesen és otthonosan fogja érezni magát. A káddal vagy zuhanyzóval felszerelt privát fürdőszoba, WC-vel, bidével és hajszárítóval rendelkezik. Természetesen ingyenes wifi-hozzáférés is rendelkezésre áll.

Kétféle szoba közül választhat:

  • Az 1-es típusú szoba egy nagyon tágas, 45 m²-es kétágyas szoba, ülősarokkal, kanapéval és karosszékkel, íróasztallal, TV-vel, hűtőszekrénnyel és szekrénnyel. A szobához egy saját erkély is tartozik. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó található egy fürdőtáskával, amiben törölköző és fürdőköpeny áll rendelkezésre.

  • Az 5-ös típusú kétágyas szoba méretében kisebb (20 m²) az előző opcióhoz képest, de nagyon hangulatos. Kétszemélyes ággyal, szekrénnyel, íróasztallal, TV-vel és hűtőszekrénnyel rendelkezik. A fürdőszobában zuhanyzó és fürdőtáska található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda minden reggel bőséges büféreggelit kínál, ahol friss péksüteményeket, bio kenyeret, helyi mézet és lekvárt, különböző módon elkészített tojást, gyümölcsöt és zöldséget fogyaszthat. Kezdje a reggelt egy finom kávéval, teával vagy narancslével.

15:00 órától pedig látogasson el a szálloda Lifestyle bárjába, ahol italokat és harapnivalókat fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A teljes feltöltődéshez látogasson el a szálloda wellness-részlegébe. Az elegáns belső térben egy fedett medence, egy finn szauna és gőzfürdő várja. Végül három pihenőszoba nyugágyakkal szolgálja majd kényelmét.

A fürdőt különösen hasznosnak fogja találni, miután visszatér a hegyi kirándulásokról, de közvetlenül ébredés után vagy a nap bármely szakában ellátogathat, ha egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Szeretne aktív maradni a nyaralása alatt is? Semmi gond! A szálloda vendégei számára rendelkezésre áll egy teljesen felszerelt fitneszterem kardiógépekkel és fitneszeszközökkel.

Das Kronberg

Das Kronberg

Kronbergweg 4 , Bodenmais
Németország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,9 km
Sípálya
1,3 km

Utazási tippek

Bajor erdő

Bajor erdő Utazási tipp

A hegyvonulatot, amely egy egységet alkot a Šumavával és a cseh határ mentén húzódik, a német oldalon Bajor erdőnek nevezik. A látogatóknak egyedülálló erdei természetet, hegyi tavakat és romantikus völgyeket kínál, ahol számos lehetőség van a vadmegfigyelésre. Hódítsa meg a híres csúcsokat, mint például a Velký javor, a Luzný, Roklan vagy az Ostrý, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. A jégkorszakban ezeket a csúcsokat gleccserek borították. Ma már jégtavakat - mint például a Roklan-tavat - látogathatjuk meg.

A Bajor-erdő egy részét a Bajor-erdei Nemzeti Parknak nevezik. Ez Németország legrégebbi nemzeti parkja. Több mint 300 km kijelölt túraútvonal és 200 km kerékpárút áll a kirándulók rendelkezésére.

Milyen helyeket nem szabad kihagyni, ha a Bajor-erdőbe látogat?

  • A Neuschönau fák tetején húzódó tanösvény
  • A természetes Kneipp-fürdő Spiegelauban
  • Állatbejáratok a Bajor-erdő NP információs központjában - Luzny
  • Érdemes meglátogatni a Wilderness House-t Ludwigsthal közelében, a Scheuereck-i szarvasparkot vagy a nyugati Pullman City várost.

A téli sportok kedvelői értékelni fogják a 100 km sífutópályát. Ha rossz az idő, látogasson el a erdőtörténeti múzeumba, és a Kadernberg kötélparkban adrenalinlöketben részesülhet a Kadernbergben.

További információ
Zwiesel - éghajlati gyógyfürdő
Zwiesel - éghajlati gyógyfürdő
Lusen hegy
Lusen hegy
Geisskopf Kerékpárpark
Geisskopf Kerékpárpark