Velence hamisítatlan olasz romantikával várja. Az A&O Venezia Mestre külvárosi szállást kínál közvetlenül a vasútállomás mellett, modern dizájn szobákkal és svédasztalos reggelivel. A gondolák és műemlékek közötti sziget könnyen megközelíthető a Szabadság hídon keresztül.

A szálláshelyről

A A&O Venezia Mestre egy újonnan épült szálloda Velence külvárosában, amely mindössze 500 méterre található a vasútállomástól és a tömegközlekedési megállótól. A szálloda remek összeköttetéssel rendelkezik a Velencei-szigethez (9 km) és az óváros központjához, ahol számtalan műemléket csodálhat meg.

Hol fogok aludni?

Szállása a modern kétágyas vagy többágyas szobák egyikében lesz. Ha az egész családdal szeretne szállást foglalni, családi szobákban szállhatnak meg, amely emeletes ágyakkal van ellátva, ahol kényelmesen elférhetnek mindannyian. A szobák felszereltsége: Wi-Fi, fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel és törölközőkkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggel büféreggelivel idíthatja a napot a szálloda étkezőjében, és felár ellenében csomagolt ebédet is vehet a városnéző túrához. A szálloda bárjában különböző italokat is kérhet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek számára gyermeksarok is található a szállodában.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda rendelkezik egy közös helyiséggel, ahol TV és ATM is található. A WiFi kapcsolat az egész épületben elérhető. További plusz szolgáltatás a csomagmegőrző, amely lehetővé teszi, hogy még egy utolsó kirándulást tehessen a városban a kijelentkezést követően vagy a bejelentkezés előtt.

A&O Venezia Mestre **

A&O Venezia Mestre **

Via Ca Marcello 19 , Benátky
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
Allegro Vouchers s.r.o. Cégjegyzékszám: 24655236


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 km
Távolság a tengertől
4,5 km
Busz megálló
0,5 km