Olaszország történelme annyira gazdag, hogy mindig lesz mit felfedeznie. Pihenjen velünk Riminiben az Adriai-tenger partján, majd fedezze fel a csodálatos San Marinot. Kényelmes szállását a Hotel Playa *** szállodában biztosítjuk, ahol svédasztalos reggeliben vagy félpanziós ellátásban lehet része. A kerékpárkölcsönzésnek köszönhetően kétkeréken is felfedezheti a város szépségeit.

A szálláshelyről

A Hotel Playa *** szálloda Rimini térségében, az Adriai-tenger partján található. Az üdülőváros központja 4 km-re, a tengerpart pedig mindössze 60 m-re található a szállodától, ennek köszönhetően nem kell messzire mennie, ha egy kellemes séta után vágyakozik a sétányon.

Viserbella városka, ahol a szálloda fekszik, ideális hely egy tökéletes kikapcsolódásra. A közelben ugyanis számos vidámpark található, mint például a Little Italy park (2,2 km), ahol a leghíresebb olasz és európai műemlékek több száz miniatűr változata található. De nem szükséges csupán a mini változatokra szorítkoznia, a közelben számos történelmi műemlék található, amelyeket személyesen is megtekinthet. Látogassa meg például a 15. századi Castel Sismondo-t (5,7 km), vagy sétáljon át a római kori hídon a Ponte di Tiberio-n (5,1 km), amely több mint 2000 éves.

Érdemes meglátogatni a kissé távolabbi Mirabilandia parkot (36 km) is, ahol csodálatos látványosságok várják a látogatókat. Betekintést nyerhet például a dinoszauruszok birodalmába, kipróbálhatja a hegyi lovaglást vagy részt vehet a kalózok szórakoztató műsorán. Ha egy hosszabb városnézésre vágyik, látogasson el San Marinóba (23,3 km). Itt megtekintheti a csodás történelmi belvárost és a három leghíresebb erődöt, a La Guaita-t, a La Cesta-t és az Il Montale-t. A modern látnivalók közül a San Marino Adventures (26,7 km) panorámaparkot érdemes meglátogatni, ahol a lombkorona ösvényen, akár 30 méter magas fákon sétálhat, csodás kilátással.

Strandok és tengerpart

Közvetlenül a szálloda előtt található a homokos Marina Di Viserbella strand (60 m), amely a Lungomare nevű nagy strandsor része. A víz fokozatos mélyülésének köszönhetően a strand ideális a gyermekes családok számára. Nyáron napozóágyakat és napernyőket bérelhet, felfrissülhet a strandbárban vagy strandröplabdázhat, a gyerekeknek pedig különböző attrakciókat kínálnak.

Egy másik strandszakasz is könnyen megközelíthető, a Rivabella, ahol többek között a Arenas Parco Acquatico vízi élménypark (2,8 km) található. Meglátogathatja a Lido San Giuliano városi strandját is (4,4 km). A strand csendes és gondozott, bárokkal és éttermekkel, napernyő- és napozóágy-kölcsönzéssel várja az ide látogatókat.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett, pároknak és családoknak is tökéletes, televízióval, légkondicionálóval és zuhanykabinnal, illetve kozmetikai kellékekkel ellátott privát fürdőszobával rendelkező szobában lesz. Némely szobák tengerre néző erkéllyel is büszkélkedhetnek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda ékköve az étterem, amely elkötelezett a friss és helyi alapanyagok használata mellett. Az étterem a helyi konyhára, különösen a hús- és halételekre összpontosít, de a speciális diétás ételek is rendelkezésre állnak, például vegetáriánusok, gluténérzékeny vagy különböző ételintoleranciával érkező vendégek számára. A szálloda teraszán gyönyörködhet a naplementében, vagy elfogyaszthatja a kedvenc italát a hotel bárjában.

Hotel Playa ***

Hotel Playa ***

Via Ilario Paglierani 2 , Rimini
Olaszország

A szálláshely üzemeltetője:
R.A.M.S di Sanapo Anna Rita E.C.SNC Cégjegyzékszám: 03198070405


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 6 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a tengertől
60 m
Busz megálló
0,2 km