A Hilson Jasná Garden Resort egy igazi üdülőparadicsom! Nemcsak a wellness-részleg, a nagyszerű gasztronómia vagy a rengeteg gyermekprogram várja, de a vendégház elhelyezkedésének köszönhetően mindössze egy rövid sétára található a népszerű Szentmáriai-víztározótól, a Deménvölgytől, számos víziparktól és szórakoztató központtól. Utalványunknak köszönhetően szállása egy teljesen felszerelt konyhával rendelkező modern apartmanban lesz, valamint ízletes félpanziós ellátás várja majd.

A szálláshelyről

A Hilson Jasná Garden Resort egy nagyszabású üdülőhely, ahol mindent megtalál, amire csak szüksége lehet egy pihenés során. Kényelmes szállás, wellness és szórakozási lehetőségek, mindez Liptószentmiklós és az Alsó-Tátra és a Nagy Fátra nemzeti parkok közelében. Bár a helyszínen is számos kikapcsolódás várja, ne hagyja ki a környéken található érdekes kirándulóhelyeket sem.

Melegebb hónapokban fedezze fel a Szentmáriai-víztározót (9,5 km), vagy az egész évben látogatható Tatralandia Aquaparkot (8 km). A környéken számos vízi kikapcsolódás várja, látogasson el például a Besenyőfalvi Termálparkba (18,9 km) vagy az Aqua Vital Parkba Luckyban (23,3 km). Ha a természetben szeretne termálfürdőzni, menjen Szentiván (10,5 km) felé, ahol a gyógyító termálforrás közvetlenül a földből fakad .

Az aktívabbak és az adrenalin szerelmesei feszegethetik határaikat a Liptószentmiklóson található Vízi sportok arénájában (5,8 km), meghódíthatják a Bobsled Žiarce nyári bobpályát (4,4 km), vagy a Tarzániai Kalandparkot (9, 9 km), vagy próbálja ki a Hurrikán Factory-t (7,7 km), amely Szlovákia egyetlen szélcsatornája. Felfedezheti a különböző sportokat a Liptói Arénában (7,6 km) és a Malinô Brdo sí- és kerékpáros családi parkban (29,9 km), amely télen is nyitva van, ahol 8 karbantartott pályán lehet tekerni.

A téli hónapokban azonban sokkal több síelési lehetőség áll rendelkezésére. Az üdülőhelytől mindössze 450 m-re található a Deménfalvi síközpont, kicsit távolabb van a Opalisko (6,5 km), de a nagy Jasná (4,5 km), a Žiarce (4,4 km) vagy a Javorovica (12 km) síközpontok is megérnek egy látogatást.

Hol fogok aludni?

A Stúdió (16 m²) 2 fő részére kínál kényelmes szállást, ahol az ágyak összekapcsolhatók egy franciaággyá, vagy igény esetén külön is hagyhatók. A stúdióban egy felszerelt konyhasarok (hűtőszekrény, főzőlap, mikrohullámú sütő, vízforraló, edények), valamint zuhanyzós fürdőszoba WC-vel található. A felszereltséghez tartozik még egy étkezőasztal székekkel, TV, WiFi kapcsolat, hajszárító és széf is.

A Stúdió 2+2 méretében valamivel nagyobb (18 m²), és a kétszemélyes emeletes ágyaknak köszönhetően akár 4 személy számára is alkalmas lehet. Egy teljesen felszerelt konyhasarokkal főzőlappal, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és vízforralóval, étkezőasztal székekkel, zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel és hajszárítóval, TV-vel, WiFi csatlakozással, valamint széffel rendelkezik.

Az Apartman L (40 m²) azoknak a vendégeknek lesz megfelelő, akik nagyobb kényelemre vágynak. Van egy külön hálószoba 2 ággyal és TV-vel, valamint egy nappali egy kanapéval, amely további 2 fő számára is alkalmas lehet. Van egy TV is, és az apartmanhoz tartozik egy felszerelt konyha is, WiFi-kapcsolattal, széffel, étkezőasztallal és székekkel, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, hajszárítóval és WC-vel. Ezenkívül ez az apartman saját erkéllyel és szabadtéri ülőhellyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a reggelt a szálloda által kínált gazdag büféreggelivel, amely sós, édes, hideg és meleg ételek, valamint friss gyümölcsök és zöldségek széles választékát kínálja. A reggelit az üdülőhelyen vagy a közeli Drak étteremben (50 m) tálalják, alacsony foglaltság esetén pedig fel is szolgálják.

A felszerelt konyhának köszönhetően a nap bármely szakában elkészítheti kedvenc ételét, vagy egy snack-et az apartmanban. Ugyanakkor nagyszerű lehetősége van a környék más népszerű éttermeinek kipróbálására is, mint például a modern Pinus étterem (140 m) vagy a japán Alto sushi (4,5 km).

Hol kapcsolódhatok ki?

Fedezze fel a wellness-részleget, ahol felmelegedhet és teljesen ellazulhat a gyógynövényes vagy finn szaunában, vagy a pezsgőfürdőben. A wellness-részleghez tartozik egy napfényes terasz, ahol a pihenőágyakon élvezheti a napsugarak simogatását, valamint ha további kényeztetésre vágyik, akkor próbálja ki valamelyik feltöltő masszázsok egyikét.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az üdülőhelyen található a Hilsonik's Children's Fun Paradise, ahol a gyerekeket egy 100 m²-es kötélpiramis, fa mászókák, csúszdák, hinták, homokozó, trambulin, ugrálóvár, sportjátszótér várja, valamint egy mini állatkert állatokkal és egy partisátor is található. Ezenkívül a szezonban (07.01.-09.01.) gazdag animációs program várja a látogatókat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis testmozgásra támadna kedve, akkor béreljen hegyikerékpárt, amellyel útnak indulhat és felfedezheti a vidéket, vagy egyéb sporteszközöket is bérelhet.

Hilson Jasna - Garden resort ***

Hilson Jasna - Garden resort ***

Demänová 497 , Liptovský Mikuláš
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MOTI s.r.o. Cégjegyzékszám: 36287016


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
3 km
Sípálya
0,5 km