Ismerje meg Ljubljanát és annak minden nevezetes látnivalóját! Ha az M Hotel Ljubljana **** szállodában száll meg, nem lesz messze a történelmi központtól sem. Emellett kényelmes, privát fürdőszobával ellátott szobában fog megszállni, amely tökéletes egy romantikus pihenéshez. A napindító svédasztalos reggeli pedig már csak hab lesz a tortán.

A szálláshelyről

Az M Hotel Ljubljana **** Ljubljana központi részén található, kevesebb mint 3 km-re a történelmi központtól. A szállodától mindössze 350 méterre található a Tivoli Park, amely pihentető sétákra invitálja az ideérkező vendégeket. A szálloda ideális elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a szlovén főváros szépségét egész évben könnyedén felfedezhesse.

A pihenés mellett számos látnivaló várja Önt, például a híres Tivoli Parkban (350 m). Fedezze fel a csodálatos kastélyt szökőkúttal (1,8 km) a Jesenko tanösvény mentén. A kastélynál található egy érdekes szobor, amit érdemes megtekinteni. A park végén pedig a Ljubljana Állatkert (3,5 km) várja a vendégeket, ahol több mint 100 állatfaj található. A parkban található még egy üvegház trópusi növényekkel, egy rózsakert, egy nagy tó és a Cekin kastély.

A közvetlen környék meghódítása után induljon el a történelmi városközpont felfedezésére. Ljubljana ugyan kicsi, de tele van gyönyörű épületekkel és hangulatos, rejtett zugokkal. Sétáljon a Ljubljanica folyó mentén a Preseren téren (2,4 km) keresztül, tekintse meg a híres ferences templomot, majd folytassa útját a Vásárcsarnok felé. Ne hagyja ki a többi ikonikus látnivalót sem, mint például a Sárkányoshíd, a Congress tér, a Ljubljanai Katedrális vagy a Metelkova kulturális központot (3,1 km) sem.

Ljubljana legnagyobb látványossága kétségtelenül a város fölé emelkedő vár (3,6 km). A dombon álló erődítmény, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a háttérben az Alpokra, ötvözi a történelmet a jelennel. Itt tematikus kiállításokat, valamint kulturális eseményeket, kávézót vagy interaktív kiállításokat élvezhet.

Ljubljana központja tele van hangulatos kávézókkal, bárokkal és éttermekkel, ahol romantikus vacsorát fogyaszthat, miközben megcsodálhatja a Ljubljanica folyón elhaladó hajókat. Télen a város utcáit karácsonyi vásárok díszítik, standokkal, kulturális eseményekkel, díszes fényekkel és igazi adventi hangulattal.

Hol fogok aludni?

Szállása egy Standard kétágyas szobában lesz, ahol nyugodtan hajthatja álomra a fejét. A szoba kellemes fabelsővel és kényelmes berendezéssel várja vendégeit.

A privát fürdőszoba káddal vagy zuhanyzóval, hajszárítóval és piperecikkekkel van felszerelve. A felszereltséghez pult, síkképernyős TV, széf és egy kis hűtő is tartozik. A szobában légkondicionáló és ingyenes wifi is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában az ízlelőbimbókról sem felejtkeznek el. A Style Hotel Étterem egész nap remek ételekkel várja vendégeit. Svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, valamint napi ebédmenüt kínál, vegetáriánus választékkal.

A nemzetközi konyhát is kipróbálhatja, amelyet a szlovén specialitások és vegetáriánus ételek egészítenek ki. A lakomához borok és egyéb alkoholos, valamint alkoholmentes italok is párosulnak.

A nyári hónapokban a kültéri teraszon, amely közvetlenül a szálloda előtt található, fogyaszthatja el a friss levegőn a fogásokat. Közvetlenül az étterem mellett található a hotel bárja, amely tökéletes egy romantikus borozgatáshoz.

M Hotel Ljubljana ****

M Hotel Ljubljana ****

Derčeva ulica 4 , Ljubljana
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Sofina d.o.o. Cégjegyzékszám: 2214881000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Fizetős nyilvános parkoló a szálloda közelében.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,3 km
Busz megálló
100 m