Álmai luxus üdülése várja a Szlovéniában található festői Jezerskoban. A Boutique Hotel Vila Planinka ***** szálloda stílusos és hangulatos szobákkal várja vendégeit, akiknek finom reggelivel vagy a 4 fogásos vacsorát is tartalmazó félpanziós ellátással kedveskedik. Ezen kívül lehetősége lesz gyönyörködni a hegyekre nyíló kilátásban és kikapcsolódni a finn szaunában vagy a profi masszőrök kezei között. Ráadásul 10%-os kedvezménnyel tekintheti meg Postojna nevezetességeit.

A szálláshelyről

Élje át álmai hegyvidéki luxus üdülését a Boutique Hotel Vila Planinka *****-ban, amely Jezersko bájos falujában található. Az apró település Szlovénia északi részén, a Kamniki-Alpokban rejtőzik, ahol még akkor is béke és csend uralkodik, amikor a turisztikai főszezon leginkább zakatol. A legtöbb turista inkább a Júliai-Alpok felé veszi az irányt, így Jezersko környékén az érintetlen természet vár minden látogatót, akik a Triglav Nemzeti Park csodáihoz hasonló szép helyeket fedezhetnek fel.

A természet szerelmesei azonnal beleszeretnek a szállodát körülölelő természetbe. A hegycsúcsok, a zöld rétek és a sűrű erdők egy pillanatra sem hagyják pihenni az aktív kikapcsolódásra vágyókat, akik újra és újra végigjárják majd a hegyi ösvényeket, amelyek a vidék látványosságaihoz vezetnek. Túrázzon el például a Ceska Koča (4,8 km) hegyi kunyhóhoz, amelyet a prágai Cseh Turista Klub épített itt 1543 m magasságban. A tanösvény a Planšar-tótól (2,9 km) indul, ami szintén a környék egyik kedvelt turisztikai célpontja. A szív alakú gleccsertó mára az egész régió jelképévé vált.

Ámuljon el a hegycsúcsokra nyíló kilátásban a festői Jezersko faluban és ne hagyja ki a jezerska slatina (1,7 km) nevű gyógyító ásványvíz megkóstolását sem ami jótékony hatást gyakorol a szív és az erek működésére. Ejtse útba a 16. századi Šenkova domačija (3,6 km) tanyát, ahol megkóstolhatja az autentikus szlovén háztáji konyhát is. A történelmi látnivalók közül ne hagyja ki a Szent Osvaldo régi templomát (1,2 km), amely a háttérben lévő hegyi masszívummal együtt páratlan látványt nyújt. Távolabbi célpontok közül a Logarska dolinát (30 km), a Bledi-tavat (52 km) vagy a fővárost, Ljubljanát (51 km) érdemes felkeresni.

Télen sem fog unatkozni! A helyi sípályák ideálisak a síelők és a sífutók számára egyaránt, akik számos jól karbantartott és biztonságos pályán hódolhatnak szenvedélyüknek. A legközelebbi síterep, a Skiareal Krkavec pedig autóval körülbelül 40 perc alatt elérhető.

Hol fogok aludni?

Szállását a hangulatos, egyedi kialakítású szobák egyikében foglalhatja el, amiket Jezersko természeti és kulturális öröksége ihletett. A belső tereket ízlésesen, fa és más természetes anyagok felhasználásával rendezték be. A bohém hangulat és a csodálatos hegyi kilátás a tartózkodás minden napját megszínesíti majd.

Több szobatípus közül választhat. Mindegyikhez káddal vagy zuhanyzóval ellátott privát fürdőszoba is tartozik, amikben természetes kozmetikumokat, hajszárítót, fürdőköpenyt és papucsot is talál majd. A felszereltséget TV, minibár és széf egészíti ki.

  • A Superior kétágyas szoba (22 m²) franciaággyal vagy két különálló ággyal, valamint íróasztallal és ülősarokkal rendelkezik. A privát fürdőszobában kád vagy zuhanyzó található. Ezenkívül a vidékre nyíló gyönyörű kilátásban is része lesz. Választhat erkélyes vagy erkély nélküli verziót.

  • A Junior Suite (32 m²) legfeljebb 4 vendéget tud fogadni, 2 főt egy king-size ágyon, további 2 főt pedig egy kanapéágyon. Az ízlésesen berendezett szobában íróasztal és szék, valamint ülősarok is található. Az ágy és a kanapéágy függönnyel elválasztható egymástól. A fürdőszobát káddal rendezték be. Választhat erkélyes vagy erkély nélküli verziót is.

  • A Corner Deluxe kétágyas szoba (32 m²) egy tágas szoba, amelyből látványos kilátás nyílik az Alpok csúcsaira és az alattuk elterülő völgyre. A szobában 2 vendég elszállásolására van lehetőség, akik egy franciaágyon térhetnek nyugovóra. A berendezést ülősarok és íróasztal egészíti ki. A nagy sarokteraszon is található egy ülősarok, ahonnan kényelmes csodálhatja meg a hegyekre nyíló panorámát. A fürdőszobában zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

  • A Corner Deluxe apartman (38 m²) 4 fő elhelyezésére alkalmas egy franciaágyon és egy kanapéágyon. A stílusosan berendezett szoba íróasztallal és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A nagy teraszról pazar kilátás nyílik a hegyekre és az alattuk elterülő völgyre amit egy kényelmes ülősarokból élvezhet.

  • A Családi szoba (55 m²) a család minden tagja számára bőséges kényelmet biztosít, hiszen akár 6 fő befogadására alkalmas. A vendégek rendelkezésére 2 különálló hálószoba és 2 fürdőszoba áll. A felszereltséghez tartozik egy franciaágy vagy két különálló ágy, egy kanapéágy, egy ülősarok és egy íróasztal. A fürdőszobában pedig zuhanyzó vagy kád található. Az erkély ülősarkában pedig kényelmesen élvezheti a hegyekre nyíló csodálatos kilátást.

  • A Corner Deluxe lakosztály (64 m²) a szálláshely legnagyobb és legfényűzőbb szobatípusa. 2 vendég számára tervezték, akik egy kényelmes franciaágyon szenderülhetnek álomba. Ezen kívül rendelkezésükre áll egy konyhasarok étkezőasztallal és egy tágas terasz, ahonnan élvezhetik a hegyekre nyíló kilátást. Kényelmüket továbbá egy kanapé és egy íróasztal is szolgálja. A fürdőszobában zuhanyzó és különálló WC található. A hangulatot egy kandalló teszi tökéletessé.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megkóstolhatja egy Michelin-csillagos étterem fogásait. Élvezze a természet által inspirált különlegességeket, amelyeket a séfek, a helyi, ízekben gazdag, és egészséges alapanyagokból készítenek, amik a minőséget előtérbe helyező, szlovén beszállítók jóvoltából kerülnek az étterem konyhájába. A hús- és tejtermékek például kivétel nélkül az alpesi legelőkön élő szarvasmarháktól és juhoktól származnak.

Étkezéséhez egy sommelier segítségével választhat megfelelő bort, a 250 válogatott szlovén bort kínáló itallapról. Természetesen más alkoholos és alkoholmentes italok széles választékából is válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Jezersko falu tökéletes hely a zavartalan pihenésre. Gyönyörű természet, tiszta levegő, gyógyító forrásvíz valamint csend és nyugalom - már csak a wellness hiányzik. De erről sem kell lemondania! Pihenje ki a hegyekben töltött nap fáradalmait a szálloda finn szaunájában, vagy kényeztesse magát egy professzionális masszázzsal, ami mellé egy csésze különleges gyógyteát is elfogyaszthat.

Boutique Hotel Vila Planinka *****

Boutique Hotel Vila Planinka *****

Zgornje Jezersko 67 , 4206
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Postojnska jama, d.d. Cégjegyzékszám: 5004365000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3 km
Távolság a tótól
2,9 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
43,3 km

Utazási tippek

Jezersko

Jezersko Utazási tipp

A béke oázisa egy alpesi völgyben. Ez a szlovéniai Jezersko község, amely a Kamnica-Savinja Alpok lábánál fekszik. Érintetlen természetet, lenyűgöző kilátást és nagyszerű túraútvonalakat kínál. Egy nyaralás ebben a varázslatos régióban különösen azoknak a természetbarátoknak fog tetszeni, akik turisták tömegei nélküli helyeket keresnek. A legtöbb szlovéniai látogató a Triglav Nemzeti Park felé veszi az irányt, így a Jezerska környéke szentül csendes és békés. Télen a sífutók és a síhegymászók élvezni fogják a környező lejtőket.

Mit nem szabad kihagynia Jezerskában és környékén?

  • Planšar-tó
  • Cseh faház a hegyekben
  • a gyógyító forrás Jezerská slatina
  • Šenkova Domačija tanya
  • régi Szent Osvald-templom
  • Ankovy vízesések
  • tanösvény a Ravenska kočna völgyben
További információ
Planšarsko-tó
Planšarsko-tó
Kamniki-Alpok
Kamniki-Alpok
A 'Cseh kunyhó' Jezersko felett
A 'Cseh kunyhó' Jezersko felett