Nyaraljon Szlovéniában, és élvezze az élményekkel teli üdülést az érintetlen természetben! Utalványunknak köszönnhetően a Hotel Alp *** szálloda kényelmes szobákkal és bőséges büféreggelivel vagy félpanziós ellátással várja. Fedezze fel a környék gyönyörű vízeséseit, a vadregényes Soca folyót és a lenyűgöző történelmi emlékeket. Az adrenalin szerelmeseit pedig rafting, siklóernyőzés és egyéb kalandok várják.

A szálláshelyről

A Hotel Alp *** szálloda a szlovéniai Bovec kisvárosban található, az olasz határ és a Triglav Nemzeti Park közelében. A híres Soca folyó a szállodától nem messze folyik. Szlovénia élővilága nagy vonzerőt jelent a turistáknak, amelyben garantáltan nem fog csalódni. Gyönyörű vízesések és más természeti látnivalók várják. Emellett a szálloda környékén rengeteg kikapcsolódásban lehet része. Szeretné meghódítani a folyót egy csónakkal, kajakkal vagy kenuval? A bátrabbak kipróbálhatják a ziplininget és a siklóernyőzést. De egy romantikus lovaglásra is elmehet, vagy megcsillanthatja golf tudását is. Télen pedig a kevesebb mint 10 km-re található az Encijan síterep hófehér pályáin tesztelheti ügyességét.

A túrázás szerelmesei ellátogathatnak a Soča folyó vidékére (18,9 km), vagy haladjon a Velká (10,1 km) és a Malá-szurdok (12,8 km) felé, ahol a smaragdzöld folyó és a vad zuhatagok varázslatos látványt nyújtanak. A Virje (3,6 km) és a Boka (11,3 km) vízesés is teljesen leveszi majd a lábáról, amely 144 méteres magasságával és 18 méteres szélességével Európa egyik legnagyobb vízesése. A kulturális látnivalók közé tartozik az Isonzói Front (11,3 km) színtere, ahol az olasz és az osztrák-magyar hadseregek összecsaptak az I. világháborúban, valamint a Cluj erőd (4,5 km), amely fontos szerepet játszott a török invázió, a napóleoni seregek és az I. világháború alatti támadások elleni védelemben.

Hol fogok aludni?

Szállását egy hangulatos, kb. 12 m²-es kétágyas szobában foglalhatja el, amiből felár ellenében erkélyes verziót is igényelhet. A szobákban franciaágy vagy két egyszemélyes ágy, íróasztal és TV található. Minden szobához privát fürdőszoba tartozik zuhanyzóval és WC-vel, valamint természetesen a WiFi-hozzáférést sem kell nélkülöznie.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermének fő küldetése, hogy a helyi konyha egyedi jellegét közelebb hozza a vendégekhez. Elsősorban válogatott boveci ételeket fogyaszthatnak, de a határ menti fekvésnek köszönhetően az étlapot hagyományos olasz ételekkel is kiegészítik. Szép idő esetén a tágas nyári teraszon élvezheti étkezését, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a hegyekre és Bovec városára.

Hotel Alp ***

Hotel Alp ***

Trg golobarskih žrtev 48 , Bovec
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
ŽNIDER SABA d.o.o. Cégjegyzékszám: 1790153000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
A szálloda nem rendelkezik saját parkolóval

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
1,3 km
Sífutás
1,3 km

Utazási tippek

Triglav Nemzeti Park

Triglav Nemzeti Park Utazási tipp

A Triglav Nemzeti Park Szlovénia büszkesége, amelyet a túrázás szerelmeseinek mindenképpp meg kell látogatniuk. A Júliai-Alpok régiójában minden sarkon természeti csodák bukkannak fel. A sziklás hegycsúcsok, az azúrkék folyómedrek és mély erdőknek köszönhetően úgy érzi majd magát, mintha egy tündérmesében járna. A nemzeti park érintetlen tájai lehetőséget kínálnak magashegyi túráktól kezdve az egyszerű sétákig .

Szlovénia és a nemzeti park az adrenalin sportok hazája, így kipróbálhatja a river raftingot, a canyoningot, a siklóernyőzést vagy a via ferrátát. Az aktív nyaralást összekapcsolhatja a pihenéssel is, felfedezheti a termálfürdőket és kikapcsolódhat a wellness-részlegben. De nem csak nyáron akad itt szórakozái lehetőség. A hó megérkeztével a terület a lelkes síelők, sífutók és snowboardosok paradicsomává válik.

Mit nem szabad kihagyni a Triglav Nemzeti Parkban?

  • Vintgar-szurdok
  • Savica-vízesés
  • Bled városa és tava, valamint a Bledi kastély
  • a Bohinj gleccsertó
  • a Mostnice folyómeder
  • Vogel-hegy és síterep
  • a Soca folyó forrásai
Bovec
Bovec
Boka vízesés
Boka vízesés
Jasna-tó
Jasna-tó