Hallott már Nauders városáról? A Tirolban található település egyik legkedveltebb szállodája a Hotel Tia Monte ***. A hotelbe szóló utalványunkkal kellemes szobában szállhat meg, ízletes félpanziós ellátásban lehet része, korlátlanul használhatja a 3 féle szaunával rendelkező wellness-részleget. A szórakozást a fitneszterem és a játékterem teszik teljessé. A családosok örömére az 5 év alatti gyermekek ingyenesen tarthatnak szüleikkel.

A szálláshelyről

A Hotel Tia Monte *** Nauders hegyi falujában található, amely Ausztria egyik legszebb régiójának része. Tirol nyugati területe az év bármely szakában tökéletes célpont lehet egy aktív kikapcsolódáshoz. A régió számos vonzó kirándulóhelyet és sportolási lehetőséget kínál.

Tirolban igazi alpesi idill fogaja az ide látogatókat. A területet csodaszép hegycsúcsok borítják. Nauders környékén több mint 300 km kijelölt túraútvonal található. Csak választania kell, hogy egy kellemes természetjárásra, kihívást jelentő alpesi túrára vagy izgalmas hegymászásra vágyik.

A közeli Kleinmutzkopf (4 km) megmászható gyalogosan vagy a 700 m-re lévő felvonóval is megözelíthető. A gyönyörű Schwarzer See (5 km) és Grüner See (6 km) alpesi tavakat is érdemes meglátogatnia. Nauder híres nevezetessége továbbá a középkori Nadersberg kastély (600 m).

A szállodától mindössze 2 km-re találhatóak egész Ausztria egyik legnépszerűbb síterepének sípályái. A Reschenpass síközpontban 111 km hosszú sípálya várja a téli sportok szerelmeseit, amelyet 24 modern felvonó és felvonóvasút szolgál ki. A sífutóknak 90 km hosszú, minden nehézségi szintet magába foglaló, gondozott pálya áll a rendelkezésére. A szánkózni vágyókat 8 km hosszú szánkópálya, Tirol egyik leghosszabb szánkópályája várja.

Hol fogok aludni?

Szállása kétágyas, erkélyes szobában lesz, melynek alapterülete 30 m². A szobák WiFi csatlakozással, kábel TV-vel, privát fürdőszobával (hajszárítóval), kanapéval és telefonnal felszereltek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az itt töltött napok tökéletes indítása lehet a bőséges svédasztalos vagy felszolgált reggeli (a szálloda foglaltságának függvényében). A félpanziós ellátásnak köszönhetően finom 4 fogásos vagy büfé vacsora (a szálloda foglaltságának függvényében) is várja Önt. Egy kellemes kávéért vagy kedvenc italáért pedig látogasson el a lobby bárba.

Hol kapcsolódhatok ki?

Fontos, hogy a relaxálás is az aktív pihenés része legyen. Ehhez válassza a szálloda wellness részlegét, ahol szauna, infrakabin és gőzfürdő is található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda fitnesz szolgáltatásának köszönhetően nem kell aggódnia, hogy nyaralása során ki kell hagynia az edzést. Az asztalitenisz és biliárd pedig a szórakozást tehetik teljessé.

Hotel Tia Monte ***

Hotel Tia Monte ***

Dr. Tschiggfreystrasse 30. , Nauders
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Pako Hotel Garni GmbH Cégjegyzékszám: FN224886s


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
13 km
Távolság a tótól
10 km
Busz megálló
0,1 km
Sípálya
0,6 km
Sífutás
4,1 km

Utazási tippek

Aqua Dome

Aqua Dome Utazási tipp

Tirol egyetlen termálforrásából származó vízzel és az Ötztáli-Alpokra nyíló kilátással a längenfeldi gyógyfürdő egyedülálló élményt nyújt. A különleges építészeti kialakítású Aqua Dome egy nagy kristály alakra hasonlít. Három kültéri medence várja az ide látogatókat, amelyek látszólag lebegő tálakra hasonlítanak és ásványi, kénes és sós vizet tartalmaznak. Ezen kívül a fürdőben található vízi világ számos családbarát élményelemmel, szaunavilág, fitneszközpont és számos kezelés is elérhető.

Nyári alpesi központ Jerzensben
Nyári alpesi központ Jerzensben
Bormio
Bormio
Bormio Terme
Bormio Terme