Élvezze a nagyszerű kikapcsolódást Kelet-Tirol gyönyörű természetében! A Spa Hotel Zedern Klangban ****kiváló minőségű, hangulatos szobák, csodálatos, kibővített félpanziós ellátás és egy stílusos wellnessrészleg sós medencéi és szaunái várják. A környéken pedig lélegzetelállító vízesésekben, természeti tájakban és Ausztria legmagasabb hegyében gyönyörködhet. És a síléceit se hagyja otthon, hiszen az egyik legnagyobb osztrák síparadicsom is a közelben található.

A szálláshelyről

A Spa Hotel Zedern Klang **** superior Hopfgartenben, Kelet-Tirol gyönyörű vidékén és a Magas-Tauern Nemzeti Parkban található. A környezet ideális túrázáshoz, kerékpározáshoz, síeléshez és gyermek programokhoz is.

Fedezze fel a Magas-Tauern Nemzeti Parkot, amely nagyszerű túraútvonalakkal és gyönyörű természeti tájjal varázsolja el a látogatókat. Mássza meg a Grossglocknert, Ausztria legmagasabb hegyét, és élvezze a lélegzetelállító kilátást. Látogasson el a varázslatos Umbalfälle-vízeséshez, vagy tegyen egy kirándulást a Tristacher See-tóhoz, ahol egy frissítő nyári fürdőzésben is része lehet.

Fedezze fel a környező településeket is, amelyek egyedi hangulatukkal rendelkeznek. Matrei in Osttirolban keresse fel a múzeumot és sétáljon végig a történelmi központban, ahol régi templomok magasodnak. Emellett a közleben üzemel Ausztria egyik legnagyobb síközpontja, a Matrei-Kals, ami több mint 40 kilométernyi sípályával várja a téli sportok szerelmeseit. Síelhet továbbá Sankt Jakob im Defereggentalban és a környék más népszerű síközpontjaiban is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme hagyományos osztrák ételekkel és nemzetközi specialitásokkal várja Önt. A hangulatos kandallós szalonban vagy a modern Lobby bárban is elüldögélhet egy csésze kávé, egy desszert vagy egy frissítő koktél mellett.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen stílusosan az 1000 m²-es wellnessrészlegben. Rendelkezésére áll majd egy beltéri és egy kültéri sósvizes medence masszázsfúvókákkal és egy pezsgőfürdő, ahonnan gyönyörű kilátással a környező tájra. Ezenkívül egy hagyományos orosz "Banja" szauna, egy alpesi gyógynövényszauna, egy eukaliptusz gőzfürdő is szolgálja kényelmét. Mindezt egy relaxációs szoba szoba teszi teljessé, ahol sós ásványi anyagokat párologtatnak a levegőbe. És még egy teabár is van, ahol teákkal, üdítőkkel és gyümölcsökkel frissülhet fel.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kirándulásokon és a síelésen túl a szálloda fitnesztermében is lemozoghatja a fölös kalóriákat.

Spa Hotel Zedern Klang ****superior

Spa Hotel Zedern Klang ****superior

Dorf 64 , Hopfgarten in Defereggen
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Mag. Maksimova Tatiana Cégjegyzékszám: FN369253w


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
39 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 10 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,9 km
Busz megálló
43 m
Sípálya
13,8 km
Sífutás
13,8 km

Utazási tippek

Großglockner Resort Kals - Matrei

Großglockner Resort Kals - Matrei Utazási tipp

Egy üdülőhely, ahol több mint 100 km lejtő várja Önt, és ahol a magas fekvésnek köszönhetően egész szezonban garantált a hó és az ideális hóviszonyok. A síterep kék, piros és fekete sípályákat kínál. Ezen kívül 15 modern felvonó, tökéletesen előkészített pályák, síiskola, frissítők... egyszóval minden olyan szolgáltatás, amelyet Dél-Tirol legnagyobb síterülete kínál. A haladó síelők is örülni fognak, hiszen a funparkban szórakozhatnak, vagy ellátogathatnak a freeride területre.

További információ
Schloss Bruck kastély
Schloss Bruck kastély
Síelés a Lienzer Bergbahnen - Zettersfeld síterepen
Síelés a Lienzer Bergbahnen - Zettersfeld síterepen
Obertilliach
Obertilliach