Élvezze velünk a Morva-szlovák régió vendégszeretetét és szálljon meg a Hotel Lidový dům *** szállodában Bzenecben, ahol kényelmes szobák és ízletes büféreggelik várják. Látogassa meg a helyi kastélyt is, amely mindössze 2 percre található a szállodától.

A szálláshelyről

A Hotel Lidový dům *** a szlovákiai Bzenec bortermelő falu központjában található. Nyáron a borvidék festői természeti környezete, a gyönyörű túraútvonalak és kerékpártúrák varázsolják el Önt. Ha télen látogat ide a Osvětimany sípálya (14 km) várja az aktív kikapcsolódás kedvelőit.

A környéket számos kerékpárút hálózza be, például a Bzenec-Ratíškovice-Rúdník-Milotice-Vracov-Bzenec vagy Bzenec - Moravský Písek - Veselí nad Moravou útvonal. A régió híres a festői panorámákról, látogasson el a közeli kilátótornyok egyikébe, mint például Radošov (14,5 km), Florianka (12,4 km) vagy Doubí (11,2 km).

A történelmi műemlékek kedvelői felfedezhetik a közeli kastélyokat és várakat - várja önt a Bzenecký zámek gyönyörű angol parkkal (700 m), a Strážnice kastély (8,8 km), amely a Nemzeti Népművelési Intézet székhelye, a Veseli nad Moravou kastély (9,2 km) illetve a barokk Milotice kastély (11,7 km).

Nyáron különleges élmény a Bata-csatornán (11,1 km) tett sétahajós kirándulás vagy kenu túra. Rossz idő esetén a Uherské Hradiště Aquapark (21,3 km) fedett és szabadtéri medencékkel várja, így biztos a vizes szórakozás.

Hol fogok aludni?

Az szálloda nemrégiben esett át egy teljes felújításon, a modern fabútorokkal berendezett szobák, orvosi matraccal ellátott ággyal, TV-vel, WiFi csatlakozással és privát zuhanyzós fürdőszobávalvárják.

Felár ellenében apartmanban is megszállhat, amely egy hálószobára és egy nappalira oszlik, mindkettőhöz tágas erkély tartozik. A fürdőszobában egy luxus hidromasszázs kád is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze a klasszikus és modern fogásokat a hotel kandallós éttermében.A történelmi hangulatú sörkertben a helyi Plzeňský Prazdroj söröket kóstolhatja meg. De Csehország nem csak a kiváló sörök, hanem a tüzes borok otthona is. Így azt ajánljuk, hogy látogasson el a szálloda alatti borszaküzletbe, amely gyakran borkóstolók helyszíne. Melegebb napokon a hotel kertjében élvezheti a pihenést.

Hol kapcsolódhatok ki?

Bér szálloda nem rendelkezik saját wellness-központtal, ha szeretné egy kicsit kényeztetni magát, választhat egyet a frissítő masszázsok közül.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégeket kültéri gyermeksarok várja trambulinnal és mászókával.

Hotel Lidový dům ***

Hotel Lidový dům ***

nám. Svobody 310 , Bzenec
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
LD Hanak s.r.o. Cégjegyzékszám: 08161348


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
16,8 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
14,4 km
Sífutás
14 km