Élvezze velünk a Morva-szlovák régió vendégszeretetét és szálljon meg a Hotel Lidový dům *** szállodában Bzenecben, ahol kényelmes szobák és ízletes büféreggelik várják. Látogassa meg a helyi kastélyt is, amely mindössze 2 percre található a szállodától.

A szálláshelyről

A Hotel Lidový dům *** szálloda a borászatáról híres Bzenec városában, a Cseh-Morva régióban található. Fedezze fel a város látványosságait, látogasson el a néprajzi múzeumba Strážnicébe (9 km), Milotice kastélyába (12 km), vagy a Hodoníni állatkertbe (22 km).

Hol fogok aludni?

Szállás frissen felújított, kényelmesen berendezett, fabútorokkal, egészségügyi matraccal ellátott ágyakkal, televízióval, WiFi kapcsolattal és korszerű saját fürdőszobával rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggelit és az ízletes háromfogásos vacsorát a szálloda elegáns éttermében élvezheti, amely a cseh és a nemzetközi konyha ínyencfalataival várja. Ellátogathat a Plzeňský Prazdrojt csapoló pincébe is. A meleg napokon a kinti teraszt is igénybe veheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda nem rendelkezik wellness központtal, viszont igényelhet masszázst a szobájába.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek a trambulinnal és mászókákkal felszerelt kinti játszótéren élhetik ki magukat.

Hotel Lidový dům ***

Hotel Lidový dům ***

nám. Svobody 310 , Bzenec
Csehország

info@travelking.hu

+36 1 955 5866

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
16,8 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
14,4 km

Utazási tippek

Veselí nad Moravou

Veselí nad MoravouUtazási tipp

Veselí nad Moravou városát a Morva-szlovák régió alföldjén találja és midenképpen megéri látogatását. A város központjában található a városi múzeum és a Szent Bertalan templom. Említésre méltó még a helyi zsinagóga, a vízerőmű, illetve a szobrokkal és pavilonokkal tarkított kastélyi park. Talán a leghíresebb látványosság a Baťa csatorna, amely közelében bikepark és kötélpálya is található. Érdekességnek számít még a helyi csillagvizsgáló és a Radošov kilátó.

További információ
Uherský Brod
Uherský Brod