Élvezze velünk a Morva-szlovák régió vendégszeretetét és szálljon meg a Hotel Lidový dům *** szállodában Bzenecben, ahol kényelmes szobák és ízletes büféreggelik várják. Látogassa meg a helyi kastélyt is, amely mindössze 2 percre található a szállodától.

A szálláshelyről

A Hotel Lidový dům *** szálloda a borászatáról híres Bzenec városában, a Cseh-Morva régióban található. Fedezze fel a város látványosságait, látogasson el a néprajzi múzeumba Strážnicébe (9 km), Milotice kastélyába (12 km), vagy a Hodoníni állatkertbe (22 km).

Hol fogok aludni?

Szállás frissen felújított, kényelmesen berendezett, fabútorokkal, egészségügyi matraccal ellátott ágyakkal, televízióval, WiFi kapcsolattal és korszerű saját fürdőszobával rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggelit és az ízletes háromfogásos vacsorát a szálloda elegáns éttermében élvezheti, amely a cseh és a nemzetközi konyha ínyencfalataival várja. Ellátogathat a Plzeňský Prazdrojt csapoló pincébe is. A meleg napokon a kinti teraszt is igénybe veheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda nem rendelkezik wellness központtal, viszont igényelhet masszázst a szobájába.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek a trambulinnal és mászókákkal felszerelt kinti játszótéren élhetik ki magukat.

Hotel Lidový dům ***

Hotel Lidový dům ***

nám. Svobody 310 , Bzenec
Csehország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
16,8 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
14,4 km

Utazási tippek

Cseh-Morva régió

Cseh-Morva régióUtazási tipp

A Cseh-Morva régiót szőlőhegyek végeláthatatlan sora, gyönyörű táj és számtalan történelmi és kultúrális emlékhely jellemzi. Élvezze Dél-Morvaország egyedülálló hangulatát és a helyiek vendégszeretetét a borospincék egyikében. Amennyiben túrázáshoz, esetleg kerékpározáshoz támadna kedve, vagy kedveli az ősi várak és kastélyok romantikus hangulatát, úgy a legjobb helyen jár.

Mely helyeket édemes meglátogatni?

  • Buchlov vára
  • Buchlovice kastély
  • Velehrad zarándokhely

Látogassa meg a Modrában található régészeti feltárási helyet, Uherské Hradiště (Magyarvár), vagy Veselí nad Moravou városát. Staré Město a Nagymorva Birodalom emlékműjével és vasból készült állatok állatkertjével büszkélkedhet.

További információ
Uherské Hradiště
Uherské Hradiště
Veselí nad Moravou
Veselí nad Moravou
Bzenec
Bzenec