Szállások és látnivalók Rómában

Minden út Rómába vezet! És ennek számtalan oka van. Az olyan híres műemlékek, mint a Colosseum vagy a Trevi-kút, az impozáns paloták, a bájos kis utcák és az igazi olasz életvitelt tükröző pezsgés mind várja az utazókat, akik az örök városba érkeznek. Válassza Ön is Rómát, és élje át álmai városnéző kirándulását.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat

Sajnos ezen a helyszínen elfogytak ajánlataink. Szeretne inspirálódni a legnépszerűbb ajánlataink kínálatából?Az olasz főváros nem hiányozhat egyetlen lelkes utazó bakancslistájáról sem. Akár a pihentető kikapcsolódást kedveli, akár a történelemi látnivalókat fedezné fel, Rómát mindenképpen imádni fogja. Foglaljon nálunk szállást, nézze meg Kolosszeumot vagy a Trevi-kutat és kóstoljon bele az egyedülálló olasz életstílusba!

Felejthetetlen Római látogatás

Ha az Örök Városba érkezik, készüljön fel arra, hogy a itt a nevezetességek sosem fogynak el. Róma történelmi központja viszont nem különösebben nagy, így a legfontosabb látnivalókat könnyedén felfedezheted gyalog is. Arra is szakítson időt, hogy a szűk utcákat és romantikus sarkokat is bejárja, hiszen az autentikus római hangulathoz azok is nagyban hozzájárulnak.

Kezdje városnéző túráját például a Forum Romanum-nál, ahol mindenki az ókorban érezheti magát. Ezután folytassa útját a bájos kis utcácskákon keresztül a Colosseumhoz. A világ leghíresebb amfiteátrumát Kr. u. 72-ben kezdték építeni, és az épület egyharmada még mindig eredeti állapotában áll. Ha pedig későbbi korok emlékeit is megtekintené, vegye az irányt a Spanyol lépcső és a Trevi-kút felé.

Hogy kinek ajánljuk Rómát? Egyszerűen mindenkinek. Akár párjával töltene el kellemesen egy meghitt hétvégét a költők városában, akár családjával együtt tanulna valami újat a történelemről miközben a legjobb fagylaltokat ízlelik meg, Róma csak Önre vár. Sőt még akkor sem lőhet bakot, ha nyugdíjas szüleit lepné meg álmaik ajándék utazásával is. Aki erre jár nagyszerű élményekkel tér majd haza, köszönhetően a műemlékeknek, a múzeumoknak és olasz konyha legjavának, amit a legkönnyebben úgy élvezhet ha félpanziós ellátást biztosító ajánlataink között válogat.