Brno egy sokarcú város, fedezze fel, a forgalmas utcáktól távol a természet csöndjében megszállva. A Kadlcův mlýn Panzió, egy gyönyörű, erdőkkel és tavakkal tarkított völgyben fekszik, ahonnan autóval vagy tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a város központja. Utalványunknak köszönhetően bőséges reggeliben lesz része.

A szálláshelyről

Szálljon meg a Kadlcův mlýn Panzióban a gyönyörű Mária-völgyben, a természet lágy ölén, de mégis csak egy rövid távolságra Brno központjától. A vendégház közvetlen közelében csodás erdők és több barlang is található, valamint egy népszerű bobpálya és is. Brno központja 9 km-re helyezkedik el, ahol olyan gyöngyszemeket látogathat meg, mint a Villa Tugendhatot, a Szent Péter és Pál-katedrális vagy Špilberk vár. 19 km-re található a Brnói gát és az Állatkert. Ha egy kicsit hosszabb kirándulást szeretne tenni, látogasson el a 27 km-re lévő Veveří-várhoz.

Hol fogok aludni?

A Kadlcův mlýn Panzió eredetileg egy malom épület volt, amely csaknem három évszázadon át üzemelt. Élvezze az épület egyedi hangulatát és a csodás környező vidéket. A vendégház kényelmes kettő- és háromágyas szobákat kínálzuhanyzós privát fürdőszobával.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel gazdag kontinentális reggelit fogyaszthat. Ebédelni vagy vacsorázni a mindössze 500 méterre található két közeli étterem egyikében is van lehetősége.

Kadlcův mlýn

Kadlcův mlýn

Mariánské údolí 3 , Brno
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
ELKAT, a.s. Cégjegyzékszám: 26883295


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
1,2 km
Aquapark
14,7 km