Pihenéssel, szórakozással és kirándulásokkal teli kikapcsolódás várja a Hotel Opera ***-ban. A Jaroměřicei kastélyt közvetlenül a szálloda ablakából láthatja, valamint a történelmi érdekességeket is egy rövid sétával elérheti. Tegyen egy kellemes kirándulást és fedezze fel a közeli településeket, mint Třebíč, Vranov vagy Znojmo. A kirándulással töltött nap után pedig jól fog esni a bowlingpálya felfedezése. Utalványunknak köszönhetően egy ízletes reggeli, vagy félpanziós ellátás is várja.

A szálláshelyről

A Hotel Opera ***Trebic közelében, Jaroměřice nad Rokytnou cseh településen található. Közvetlenül a szállodából mesés kilátás nyílik a barokk jaromeřicei kastélyra (230 m), amelyet lenyűgöző francia kertjének köszönhetően "morva Versailles-nak" is neveznek. Jaromeřice gazdag kulturális és történelmi emlékekben. Ezen a településen született az író és költő Otokar Březina, akinek saját múzeumát (220 m) is megtekintheti. A város műemlékei között érdekes látnivaló lehet még a Szent József kápolna (140 m) vagy a Szent Katalin kápolna (550 m). Ezen kívül felfedezheti a közeli Priložanyt (3,4 km), ahol a Rolnice Múzeumba is tehet egy látogatást.

Rengeteg látnivaló várja a környéken, elmehet például Trebicbe, Vranovba vagy Znojmóba. Trebicben (14,3 km) a gyönyörű reneszánsz kastélyt is megcsodálhatja, amely eredetileg egy kolostor volt és az UNESCO műemléklistáján is szerepel. Jelenleg a trebici Felvidéki Múzeum kezeli és itt található például az Élettelen természet világa című kiállítás, a Wallenstein család Trebicben vagy az Utazás az időben című interaktív kiállítás is. Meglátogathatja a zsidónegyedet, a St. Procopius bazilikát vagy egy 1836-ból származó Szélmalmot is.

Vranov nad Dyjí (30 km) település elsősorban a Vranovi gát strandjáról és vízerőművéről ismert, de ennél sokkal több látnivaló is van itt. Látogasson el a szerelmesek kilátójához, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Vranov környékére, vagy a Vranov nad Dyjí kastélyba is elmehet, ahol több mint 20 szobában csodálhatja meg a 18. és 19. századi belső tereket, vagy tegyen egy érdekes kirándulást az egykori iskolaépületben található tükörlabirintusba.

Znojmóban (33,2 km) sem maradhat le egy arisztokrata kastély meglátogatásáról, ezúttal a gótikus Znojmói-kastély várja Önt a Szent Katalin rotundával. Fedezze fel a erődítményt, vagy látogasson el a kastély előudvarán található egykori sörfőzdébe, ahol a sörfőzésnek szentelt kiállítást is megtekintheti. Mindenképpen hagyjon helyet a napirendjében a Znojmo földalatti felfedezésére, amely egy 27 km hosszú, négyszintes pince és folyosók rendszere.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba 19 m²-es, két ággyal rendelkezik (összekapcsolható vagy szétválasztható), valamint pótágy elhelyezesésére is van lehetőség. A szobához privát zuhanyzós fürdőszoba tartozik WC-vel, valamint íróasztal, TV és WiFi kapcsolat is található.

A Comfort+ szoba (43 m²) inkább családok és nagyobb csoportok számára alkalmas, mivel a két klasszikus ágyon kívül pótágy is található, így akár 3 személy elhelyezésére is alkalmas. A szoba privát fürdőszobával, WC-vel, íróasztallal, TV-vel és WiFi kapcsolattal is rendelkezik.

Az Apartman igazán tágas (43 m²), amely egy hálószobából áll és a nappali-hoz kapcsolódik. Összesen akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas lehet. A felszereltséghez tartozik egy TV, 2 kanapéágy, egy franciaágy, egy íróasztal székkel és természetesen WiFi kapcsolat is. A privát fürdőszobában pedig egy nagy sarok kád található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a reggelt a szálloda éttermében, egy ízletes büféreggelivel, ahol friss kenyerek, felvágottak, sajtok, gabonafélék és meleg ételek (tojás, kolbász stb.) széles választéka várja a vendégeket. Ebédre választhat a napi vagy klasszikus menüből, amely nemcsak a kedvenc húsételeit, hanem pizzákat, salátákat és húsmentes ételeket is kínál. A félpanziós ellátásban részesülő vendégek a nap végén vacsorát is választhatnak a menüből.

Hol kapcsolódhatok ki?

Teljesen kikapcsolódhat a privát finn szaunában, amelyhez egy kis pihenőszoba, fürdőszoba, valamint WC is tartozik. Emellett profi szakemberek kezére bízhatja magát és kipróbálhatja a klasszikus, sport- vagy relaxáló masszázsokat is. A szauna és a masszázs igénybevételéhez is előre foglalás szükséges.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor látogasson el a szálloda játéktermébe, ahol két bowlingpálya, biliárdasztal, darts- és csocsóasztal, valamint zenegép ál a rendelkezésére.

Hotel Opera ***

Hotel Opera ***

Komenského 996 , Jaroměřice nad Rokytnou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Dajpr s.r.o. Cégjegyzékszám: 05753040


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
17,1 km
Sípálya
27,8 km