Töltsön el egy kellemes csehországi pihenést a Mácha-tó partján található Hotel Bezděz *** szállodában, ahol homokos strand, vízi sportok és nagyszerű kirándulások várják. A gyermekes családok, a lelkes túrázók és az adrenalin szerelmesei itt bőven találnak maguknak elfoglaltságot. Pihenjen a fedett medencében vagy töltődjön fel a szaunában. Utalványunknak köszönhetően bőséges sédasztalos reggeli és kedvezmények várják, amelyeket az étteremben és a környék más üzleteiben is igénybe vehet.

A szálláshelyről

A Hotel Bezděz *** szálloda mindössze néhány méterre található a Mácha-tó partjától, így igazán tökéletes hely lehet egy nagyszerű nyári kikapcsolódáshoz. A környéken azonban egész évben rengeteg a látnivaló és a kirándulóhely.

A nyári hónapokban biztosan jól fog szórakozni, különösen a tavi fürdőzés és a vízi sportok terén. Emellett csónakot, vízibiciklit is bérelhet, vagy élvezheti a romantikus esti hajókázást. Télen a Mácha-tó befagyott felülete nagy jégpályává változik, ahol a korcsolyázók, hokisok és a jégvitorlázás rajongói is jól érezhetik magukat. Egész évben rengeteg nagyszerű kirándulási lehetőség kínálkozik. Elsétálhat vagy kerékpárral is felfedezheti a Psi templombarlangot (9,1 km), a Králův stolec sziklakilátót (5,6 km) vagy a Bezděz várat (9,8 km), amely az egyik leglátogatottabb vár Csehországban. A túra során meghódíthatja a 34 m magas Nagy Tornyot is, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik az egész vidékre.

Gyermekes családoknak kiváló program lehet a Lanový Borný kalandpark meglátogatása, vagy menjenek el a Doks-i zooparkba (5,4 km), ahol a legkisebbek megcsodálhatják az egzotikus állatokat. Rossz idő esetén tegyenek egy kirándulást Česká Lípa (14,6 km) városában. Ott található például a Közönségi Akvárium, ahol különféle trópusi halakat csodálhatnak meg a vendégek vagy a Kokino gyermekjátszóház is egy jó program lehet. Az adrenalin rajongói kipróbálhatják a paintball-t (14,7 km), léggömbön egy városnéző repülésen is részt vehetnek, vagy kipróbálhatják a versenyautó-, gokart- vagy terepjáró quadvezetést az Autodrome Sosnová (12 km) autóversenypálya területén.

Hol fogok aludni?

Szállása a kényelmes, fabútorokkal berendezett, semleges színekben pompázó szobák egyikében lesz, amelyek privát fürdőszobával és WC-vel rendelkeznek. Minden szobához erkély tartozik, ahol szép időben leülhet, és élvezheti a Macha-tóra vagy az erdőre nyíló mesés kilátást.

A kétágyas szoba egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal, íróasztallal, székkel, TV-vel, valamint szekrénnyel van felszerelve.

A háromágyas szoba három egyszemélyes ággyal rendelkezik, és pótágy elhelyezésére is van lehetőség (így akár négy személy számára is alkalmas lehet). A szobában íróasztal, TV, ülőgarnitúrával ellátott asztal és szekrény is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot egy bőséges büféreggelivel, amely friss péksüteményeket, felvágottakat, sajtokat, különböző módon elkészített tojásokat kínál. A büfé vacsora alatt a cseh és a nemzetközi specialitások széles választékát van lehetősége megkóstolni. Ebédre látogasson el a közeli éttermek egyikébe, például közvetlenül a Macha-tó partján található Pizzériába, vagy a Stary Splavyban található népszerű Jachtklub étterembe. Ha pedig egy jó kávéra és desszertre vágyna, akkor pedig irány az U Týlů Cukrászda.

Hol kapcsolódhatok ki?

A helyszínen egy medence és szauna is rendelkezésre áll. Nyáron a Macha-tónál található homokos strand és a Staré Splavy vízi park várja csúszdákkal, felfújható attrakciókkal, és különböző animációs programokkal.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Egy kis kikapcsolódásért asztaliteniszezhet vagy biliárdozhat, a WiFi-kapcsolattal rendelkező bárban pedig dolgozhat, vagy kedvenc italát is elfogyaszthatja amit a bárhoz tartozó kültéri teraszon is megtehet

Hotel Bezděz ***

Hotel Bezděz ***

Lázeňský Vrch 216 , Staré Splavy
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Ing. Jaroslav Pelán Cégjegyzékszám: 74200291


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Előadóterem
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tótól
70 m
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
100 m
Sípálya
32 km