Fedezze fel a csehországi Felvidéket, közvetlenül a legnagyobb cseh szórakoztató komplexumban, így az összes látnivalót meglátogathatja és kipróbálhatja. A Šikland Resort üdülő fiatalokat és idősebbeket egyaránt szórakoztat, ahol kényelmes szállással és finom reggelivel várják, valamint a korlátlan belépése lesz a szórakoztató nyugati városba, Šiklův mlýnbe (Crazy River). A városban western és éjszakai showműsorok, állatsimogató, játszótér és nagyszerű gyermekprogramok várják a vendégeket. Mit szólna az íjászathoz, a vonatozáshoz, az aranymosáshoz vagy a bika lovagláshoz? Próbálja ki mindet!

A szálláshelyről

A Sikland Hotel Resort a csehországi Žďár nad Sázavou-i járásban található, és Csehország legnagyobb természetes vidámparkjának, a Šiklandnak a része. Minden nagyszerű élmény mindössze néhány lépésre lesz. A terület szíve Šiklův mlýn, a Bobrůvka folyó völgyében fekvő nyugati városka. A vadnyugat egyedülálló atmoszférája minden lépésénél ott lesz. Szalonok, kávézók, játéktermek, seriffi hivatal börtönnel, állatkert, indián falu és még sok minden más.

A várostól pár lépésre található egy természetes medence vízicsúszdával, amely felfrissítheti a forró napokon. A víztározó vize teljesen vegyszerek használata nélkül tisztított, így kíméletesebb a természethez és az emberi bőrhöz is. Az adrenalin szerelmeseinek offroad és katonai zóna áll rendelkezésre egy quadbike és harci járművek pályájával. A toronyból az egész területet be lehet látni. Ha pedig szereti az íjesztő dolgokat, látogasson el a 17. századi kísértetjárta Draxmoor kastélyba (5 km), ahol 3D mozi, kísértetjárta lift, kastélyudvar csirkelábakon álló mesebeli házakkal és ugrálóvár várja.

Ezenkívül számos érdekes történelmi látnivaló található Šikland környékén. Tegyen egy kirándulást a Pernstein kastélyhoz (15 km), a 13. századi Eden Központhoz (9,5 km), ahol megismerkedhet az elődök életmódjával, sétáljon végig a Kilenc szikla labirintusán (29 km), és másszon fel a 25 méter magas Karasín kilátótoronyra (16,2 km), ahonnan a Žďárské vrchy, Bystřice nad Pernštejnem, Javornice vagy a Křižanovská dombok láthatók.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern bútorokkal felszerelt, kényelmes szobában lesz. Kényelmes, magas matraccal ellátott ágyon pihenhet, a szoba hangulatát pedig színes LED háttérvilágítás teszi tökéletessé.

A kétágyas szoba 17 m²-es, amely egy franciaággyal vagy két különálló ággyal rendelkezik. A szobában íróasztal, LCD TV, széf és minibár is található, valamint természetesen WiFi csatlakozás is rendelkezésre áll. A szobához saját zuhanyzós fürdőszoba hajszárítóval tartozik.

A kétágyas szoba pótággyal valamivel nagyobb (23 m²), így a két ágyon kívül egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség egy kanapéágy formájában. Ez további két személyt tud elszállásolni, így a szoba akár négy vendég számára is alkalmas lehet. A felszereltség ugyanaz, TV, széf, minibár, íróasztal, zuhanyzós fürdőszoba és WiFi csatlakozás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges svédasztalos reggelivel. A nap folyamán pedig felfedezheti a számos éttermek, bárok és gyorséttermek egyikét. Mindenki megtalálja majd a számára megfelelőt, hiszen a mexikói étteremtől kezdve, pizzériákon, cukrászdákon át még kávézókat és sok minden mást is talál.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy aktívan töltött nap után nincs is jobb, mint a szaunában vagy a pezsgőfürdőben pihenni. A napot pedig egy masszázzsal is kellemesebbé teheti.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket végtelen mennyiségű szórakozás várja, a sporttevékenységektől kezdve az ugrálóváron, az aranylövészeten, a vonatozáson, az íjászaton át a lovaglásig és az állatkerti állatokig. A természetes amfiteátrumban és a nyugati főtéren naponta színházi előadások, western- és táncelőadások, valamint esti tűzshow-k várják a látogatókat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A környék felfedezéséhez az üdülőhelyen kerékpárt is bérelhet, például a kísértetkastélyhoz vagy bármely más kiránduláshoz (előzetes foglalás szükséges).

Hotelový Resort Šikland

Hotelový Resort Šikland

Zvole 49 , Zvole, okres Žďár nad Sázavou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Pro West company s.r.o. Cégjegyzékszám: 09191798


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,9 km
Busz megálló
2,1 km
Aquapark
0,2 km
Sípálya
17 km
Sífutás
14 km

Utazási tippek

Šiklův Mlýn

Šiklův Mlýn Utazási tipp

A Bystřice nad Pernštejnem melletti Zvole falutól nem messze található a Šiklův Mlýn - nyugati város Csehország legnagyobb természetes szórakoztató komplexuma. A komplexumban várják az egész napos program a nyugati városban, pihenés az aquaparkban, állatok az állatkertben és sok más élmény az előkészített látnivalókon. Rendszeresen megrendezésre kerül a nagy western show, ahol lovasbemutatókat, számos kaszkadőr- és pirotechnikai effektust és egyéb jeleneteket láthat egy igazi westernből.

További információ
Draxmoor kísértetkastély
Draxmoor kísértetkastély
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Nepomuki Szent János-zarándoktemplom
Jihlava-i állatkert
Jihlava-i állatkert