Látogasson el a csehországi Hostinné településre és szálljon meg az 1914-ben épült Vila Arnau-ban, amely főleg retro hangulatú szobákat kínál, de ha másra vágyna, akkor természetesen modernebbek is rendelkezésre állnak. Utalványunknak köszönhetően svédasztalos reggeliben vagy félpanziós ellátás választás esetén ízletes felszolgált vacsorában lehet része, valamint pihenhet a privát infraszaunában. A szálláshelyen kis spa is található, ahol feltöltődhet a szaunában, pezsgőfürdőben és relaxálhat a napozóágyakon. A szállás elhelyezkedésének köszönhetően a látnivalók könnyen elérhetőek, látogasson el például a Dvůr Králové-i állatkertbe, fedezze fel a Lombkorona tanösvényt és a Jánské Lázně vízi parkot.

A szálláshelyről

A Vila Arnau a csehországi Hostinné településen található az Óriás-hegység mesés környezetében. A nyaralás ezen a területen igazán változatos programot kínál. Télen mindössze egy kőhajításnyira lesz több síközponttól, mint például a Jánské Lázně (18 km) vagy a Černý Důl (12,6 km). Hostinné közelében számos sífutópálya is található.

A melegebb hónapokban fedezze fel a Jánské Lázně Aquaparkot (18,7 km) vagy az Óriás-hegység Lombkorona tanösvényt (16,5 km), ahol egy 1500 m hosszú, erdőn keresztül vezető fahíd és egy 45 m magas torony várja a felnőtteket és a gyerekeket. A családok a népszerű Dvůr Králové Állatkert (19,4 km) szafariparkját szintén élvezni fogják.

A történelem és az építészet szerelmesei közvetlenül Hostinnéban találják meg számításukat, ahol meglátogathatják például a Ferences kolostort (600 m) vagy megcsodálhatják a történelmi árkádos házakat. Népszerű kirándulóhely a Babiččino údolí (37 km), vagy meglátogathatja Ratibořice várát vagy a Staré Bělidlot, amely Božena Němcová írónő Babička (Nagymama) című könyvének díszlete.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes szobában lesz, amelyhez privát fürdőszoba, zuhanyzóval vagy káddal tartozik, valamint szekrénnyel és vízforralóval és természetesen Wi-Fi hozzáféréssel is rendelkezik.

  • A Standard kétágyas szoba franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal is elérhető. Egyes szobákban pedig pótágyként is szolgáló kanapéágy is rendelkezésre áll-

  • A Retro kétágyas szoba korhű berendezéssel és egy franciaággyal rendelkezik.

  • A Standard háromágyas szoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendelkezik.

  • A Négyágyas szoba négy egyszemélyes ággyal, valamint kanapéval és karosszékkel ellátott ülősarokkal rendelkezik.

  • Az Ötágyas családi szoba egy franciaágyat, három egyszemélyes ágyat és egy kis kanapét tartalmaz.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A villa stílusosan berendezett éttermében elsősorban házias ételeket fogyaszthat. Rendelkezésre áll egy bár is, ahol egy jó étkezés után élvezhet egy finom pohár bort vagy más kedvenc italát. Szép időben a kültéri teraszon is üldögélhet.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nem kell messzire mennie a pihenéshez. Közvetlenül a vendégház földszintjén található egy kis wellness zóna, amely gőz- vagy finn szaunából, pezsgőfürdőből és pihenőágyakból áll.

Vila Arnau

Vila Arnau

Hostivínská 414 , Hostinné
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Radomil Mach Cégjegyzékszám: 16066651


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 17:30
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éjszaka
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Busz megálló
0,6 km
Aquapark
15 km
Sípálya
12 km

Utazási tippek

Óriás-hegység Nemzeti Park

Óriás-hegység Nemzeti Park Utazási tipp

Csehország egyik legszebb térségét 1963. május 17.-én nyilvánították nemzeti parkká. A túraösvények és kerékpárutak végeláthatatlan sora a gyakorlott sportolók és a kényelmes séták után vágyakozók igényeit is teljesen kielégítik. A helyi turistaközpontok kultúrális eseményei remek lehetőséget adnak végtagjai kinyújtóztatására. Legyen szó bármiről, az Óriás-hegység egy remek hely a kiránduláshoz. Élvezze a friss levegőt és a nyugalom, illetve a szórakozás kellemes pillanatait.

Az Óriás-hegység nevezetességei:

  • Csehország legmagasabb hegye a Sněžka
  • Mumlavský vízesés (Mumlavský vodopád)
  • Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben (Stezka korunami stromů Krkonoše)
  • Ne hagyja ki a Feketehegyi tőzeglápot (Černohorské rašeliniště), a Jilemnicében található múzeumot, az Elba folyó forrásának felfedezését, vagy az Elba vízesést sem

Az Óriás-hegység legérdekesebb városai közé tartozik Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou, vagy Rokytnice nad Jizerou. Janské Lázně városában megtekintheti a helyi kolonnádot, vagy felszállhat a Fekete hegyre (Černá hora) tartó felvonóra. Harrachovban látogassa meg az üveg múzeumot, Špindlerův Mlýn városában pedig pihenjen egy jót az élményfürdőben.

További információ
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Lombkorona ösvény az Óriás-hegységben
Jánské Lázně
Jánské Lázně
Babiččino-völgy
Babiččino-völgy