Tökéletes pihenésre vágyik, távol a mindennapi gondoktól? Látogasson el Luhačovice városába és szálljon meg a Hotel Morava *** szállodában, ahol akár 14 gyógyító kezeléssel kényeztetheti magát. Emellett utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós ellátással, üdvözlőitallal, ásványi ivókúrával és tárlatvezetéssel várják a Napfürdő múzeumban.

A szálláshelyről

A Hotel Morava *** a csehországi Luhačovice festői központjában, egy gyönyörű fürdőövezetben, a város legfontosabb nevezetességeinek közelében található.A szálloda közelében minden szükségeset megtalál, ami csak a kellő pihenéséhez szükséges lehet.

Ne hagyja ki a sétákat az oszlopsorok mentén, kóstolja meg a gyógyítóforrásokat és csodálja meg a város látnivalóit. Sétáljon el a Vincent-forráshoz (1 km), a Brüsszeli szökőkúthoz (1,1 km) és a Luhacovice oszlopsorhoz, amelyet hangulatos kávézók és gondozott gyógyfürdők vesznek körül. Ne hagyja ki a többi látnivalót sem, mint például a Zenei pavilon (1,4 m) vagy a Luhačovicei erdei múzeum (230 m) meglátogatását sem. Ha a környékbeli városnézés is érdekli, ne hagyja ki a romantikus Szerelmesek tava (2,9 km) meglátogatását, amelyet az Obora kerékpárúton talál.

Ha aktívabb tevékenységekre vágyik, akkor látogasson el a Luhačovicei víztározó (3,5 km) felé, vagy pattanjon kerékpárra és fedezze fel a szállodát körülvevő mesés természetet. Felfedezheti a Certoryje Természeti Rezervátumot (47,5 km), vagy tekintse meg a Novy Svetlov kastélyt (15,7 km). Télen csomagolja be sífutóit, ugyanis a Fehér-Kárpátok és a Luhačovice Zálesí fehér túraútvonalai igazán lélegzetelállítóak. A síelők sem maradnak program nélkül, hiszen a Mikulčin vrch (25,6 km) vagy a Tesák (42,6 km) síterepeken rengeteg szórakozás várja a téli sport szerelmeseit is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy egyágyas vagy kétágyas Comfort B típusú szobában lesz, amely a hátsó szárnyban található, kilátással az erdőre vagy a kertre. A modern szobák privát fürdőszobával, hajszárítóval, TV-vel, telefonnal és minibárral rendelkeznek. Természetesen WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme bőséges svédasztalos reggelit és vacsorát kínál egészséges és ízletes ételek széles választékával.

Hol kapcsolódhatok ki?

Kényeztesse magát a különféle kezelések egyikével, a szállodában pakolások, fürdők, inhalációk vagy masszázsok állnak a vendégek rendelkezésére. Ezek közvetlenül a szállodában zajlanak, de némelyik kezelés a fürdő területén található más balneológiai létesítményekben is igénybe vehető.

Hotel Morava ***

Hotel Morava ***

Zatloukalova 234 , Luhačovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Lázně Luhačovice, a.s. Cégjegyzékszám: 46347828


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
9:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj - előzetes foglalás szükséges

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
fürdő
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Luhačovice

Luhačovice Utazási tipp

A leghíresebb morva fürdőváros, Luhačovice rengeteg látnivalóval és sport lehetőséggel várja látogatóit, legyen szó emlékhelyek látogatásáról, vagy ásványvízi források és a fürdővárosi ostya ízének élvezéséről. Ellátogathat a közeli víztározóhoz is, ahol horgászhat egyet, esetleg kölcsönözhet vizibiciklit, vagy csak egyszerűen élvezheti a helyi parkok és ligetek illatos levegőjét. A város ellenállhatatlan varázsát elsősorban Dušan Jurkovič építész épületeinek köszönheti.

És melyek Luhačovice ékkövei?

  • Jurkovič-ház és egyéb népi szecesszió stílusban épült épületek
  • A fürdő parkja
  • A fürdő kolonnádja

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy várja Luhačovice uszodája, vagy egy romantikus séta a Szerelem tava körül. Kulturálódását a luhačovicei erdei múzeum ( Muzeum luhačovického Zálesí) biztosítja.

További információ
Luhačovice-i collonade
Luhačovice-i collonade
Luhačovicei források
Luhačovicei források
Szerelmesek tava
Szerelmesek tava