Szállások a Luhacovicei Gyógyfürdőnél

Látogasson el a legnagyobb morvaországi gyógyfürdőbe, Luhacovicébe, és élvezze a pihenést. A gyógyító ásványvízforrások, amelyek között a híres Vincentka dominál, valamint a gyönyörű fürdőépítészet és a parkok már csak a hab lesz a tortán.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 4 ajánlat


Ha tökéletes kikapcsolódásra vágyik, akkor látogasson el a legnépszerűbb morvaországi gyógyfürdőbe. Luhačovicében az ásványvízforrások fogyasztásával és a környező gyönyörű természetben tett sétákkal tehet igazán jót egészségének. A luhačovicei gyógyfürdőben való tartózkodás békét hoz a lelkének, és segít elfelejteni a mindennapi gondokat.

Pihenés a Luhačovicei Gyógyfürdőben - béke és csend a léleknek

Luhačovice fürdővárosa a megfelelő hely lesz a kikapcsolódásra. Séták az oszlopsorok mentén, gyógyvizes ostyák a festői kávézókban vagy séták a közeli gátnál - mindez Önre vár a morvaországi gyógyfürdőben való tartózkodása alatt.

A gyógyfürdőben nagyszerű wellness-élményben lesz része. Az ásványi ivókúrát kombinálhatja a fürdőben való relaxációval, lazítással a beltéri medencében vagy szaunában. A szállodában profi szakemberek kezére bízhatja magát, ahol különböző masszázsokat vagy spa kezeléseket próbálhat ki.

Megcsodálhatja az érdekes építészetet és a számos látnivalót is, köztük a Dušan Jurkovič építész alkotásait. Itt található a Jurkovič-ház, a Zenepavilon, és a fürdőpark, ahol megkóstolhatja a híres gyógyvizet is.