Egy kis időre magam mögött hagyná a mindennapok gondjait? Akkor vegye az irányt a csehországi Luhačovice felé, és szálljon meg a Hotel Riviera ***-ban. A szálláshelyen akár 14 gyógyító kezeléssel kényeztetheti magát, és nem szabad elfelejtkezni a nagyszerű félpanziós ellátásról, az üdvözlőitalról, az italkúráról és a Sun Spa új kiállításáról sem.

A szálláshelyről

A Hotel Riviera *** Luhačovice festői fürdőövezetében, a város legfontosabb nevezetességeinek közelében található. Így csak önön múlik, hogy városnézéssel, pihenéssel vagy a kettő kombinálásával tölti az időt.

Ha Luhačovicében tartózkodik, meg kell látogatnia a lenyűgöző oszlopcsarnokokat, ahol megkóstolhatja a gyógyforrások éltető vizét. Sétáljon el például Vincentka-forráshoz (1 km), a Brüsszel-kúthoz (1,1 km) és a Luhačovice-i collonade-hoz, amelyet hangulatos kávézók és gondozott gyógyfürdők vesznek körül. Ne hagyja ki a többi olyan látnivalót sem, mint a Zenei pavilon (1,4 m) vagy a Luhačovicei erdei múzeum (230 m). Ha a környéken is szívesen szétnézne, akkor látogassa meg a Szerelmesek tavát (2,9 km) ahová az Obora kerékpárúton is könnyen eljuthat.

Ha az aktívabb szórakozást kedveli, keresse fel a Luhačovicei gátat (3,5 km), vagy vegye magához a kerékpárját, esetleg görkorcsolyáját és fedezze fel a szállást körülvevő természetet. Azt sem bánja majd meg, ha a Čertoryje Nemzeti Parkot (47,5 km), a Novy Svetlov kastélyt (15,7 km) vagy a Zuvačov vár romjait (23,9 km) fedezi fel. Télen ne hagyja otthon a síléceit, hiszen Önt is várják a Fehér-Kárpátok és a Luhačovice Zálesí sífutó útvonalai, valamint a Mikulčin vrch (25,7 km) vagy Tesák (43 km) síterep szépen gondozott lejtői.

Hol fogok aludni?

Szállását egy egyágyas vagy kétágyas Comfort szobában foglalhatja el. A szobák modernül berendezettek, és íróasztallal, ülőgarnitúrával, TV-vel, telefonnal, minibárral, valamint hajszárítóval ellátott privát fürdőszobával, rendelkeznek. Természetesen a WiFi hozzáférés is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étkezőjében bőséges büféreggelivel indíthatja a napot, ami során sós és édes, illetve hideg és meleg ételek választékából válogathat. Félpanziós ellátás esetén a vacsorát a szállástól kb. 500 m-re található Közös Házban szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálláson számos gyógykezeléssel kényeztetheti magát. Próbálja ki a pakolások, fürdők, inhalációk vagy masszázsok különböző fajtáit a fürdő területén található balneoterápiás létesítmények egyikében (Spa Clinic, Inhalatorium, Central Spa, kb. 350 - 1000 m).

Hotel Riviera ***

Hotel Riviera ***

Pod Kamennou 401 , Luhačovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Lázně Luhačovice, a.s. Cégjegyzékszám: 46347828


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
9:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj - előzetes foglalás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
fürdő
Kerékpártároló

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Luhačovice

Luhačovice Utazási tipp

A leghíresebb morva fürdőváros, Luhačovice rengeteg látnivalóval és sport lehetőséggel várja látogatóit, legyen szó emlékhelyek látogatásáról, vagy ásványvízi források és a fürdővárosi ostya ízének élvezéséről. Ellátogathat a közeli víztározóhoz is, ahol horgászhat egyet, esetleg kölcsönözhet vizibiciklit, vagy csak egyszerűen élvezheti a helyi parkok és ligetek illatos levegőjét. A város ellenállhatatlan varázsát elsősorban Dušan Jurkovič építész épületeinek köszönheti.

És melyek Luhačovice ékkövei?

  • Jurkovič-ház és egyéb népi szecesszió stílusban épült épületek
  • A fürdő parkja
  • A fürdő kolonnádja

Amennyiben pihenés után vágyakozik, úgy várja Luhačovice uszodája, vagy egy romantikus séta a Szerelem tava körül. Kulturálódását a luhačovicei erdei múzeum ( Muzeum luhačovického Zálesí) biztosítja.

További információ
Luhačovice-i collonade
Luhačovice-i collonade
Luhačovicei források
Luhačovicei források
Luhačovice víztározó
Luhačovice víztározó