Hol is lehetne csodásabb nyaralásban részünk, ha nem Horvátországban, a tengerparton? Karlobag népszerű üdülőhelyén 3-6 fő számára foglalhat szállást az Apartments Bejdić-ben, ahol szabadtéri medence is várja a vendégeket.

A szálláshelyről

Az Apartments Bejdić a horvát tengerparti Karlobag üdülőhelyen található. Karlobag elhelyezkedésének köszönhetően ideális hely a nyári vakációhoz. A strand, éttermek, kávézók, cukrászdák mindössze néhány perc sétára találhatók az apartmanháztól. Ha szeretné felfedezni a gyönyörű horvát tájat túrázzon egyet a Velebit-hegyre (25 km), a Kruščica-tóhoz, vagy a Paklenica Nemzeti Parkban.

Hol fogok aludni?

A 4 fős apartmanok (46 m²) a 2. emeleten találhatók, és egy kétszemélyes ággyal ellátott hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával valamint egy nappalival felszerelt konyhával rendelkeznek, ahol kinyitható kanapé található, amely pótágyként is használható. Néhány apartmanhoz terasz is tartozik.

A 6 fős apartmanok (65 m²) a földszinten és az 1. emeleten találhatók és két hálószobájuk van (mindig két ággyal), egy nappali konyhával és egy fürdőszoba.

Minden apartman TV-vel, WiFi csatlakozással, légkondicionálóval és konyhai eszközökkel is rendelkezik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz csobbanjon a szabadtéri medencében.

Villa Silente

Villa Silente

Naselje bana Josipa Jelačića 58 , Karlobag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Biserka Bejdić Cégjegyzékszám: 25517989540


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
0,6 km