Induljon a csodás vakáció a tenger mellett Horvátországban! A Vodiceban található Hotel Villa Radin ***, szabadtéri medencével, napozóágyakkal, valamint kerékpárok és nordic walking botok kölcsönzésének lehetőségével várja vendégeit. A csomagunk pedig félpanziós ellátást is tartalmaz.

A szálláshelyről

A Hotel Villa Radin **** a horvát Vodice városában található, amely híres és nagyon népszerű üdülőhely Dalmáciában. A szálloda a tengerparton található, csupán néhány méterre a tengertől. A közelben található a városközpont, számos bárral, étteremmel és kávézóval. Érdemes egy kirándulást tenni a gyönyörű templomokhoz, a közeli Prvić, Trijat, Žirje, Kaprije szigetekhez, a Krka Nemzeti Parkba (25 km) vagy a Kornati Nemzeti Parkba.

Hol fogok aludni?

A tengerre néző Superior szobában kényelmes ágy, LCD TV, WiFi kapcsolat, telefon, minibár, széf, tengerre néző terasz és saját luxus fürdőszoba található. Deluxe szobát is választhat, amely tágasabb. Ezekben a szobákban 1 pótágy helyezhető el. A Deluxe Plus szoba pedig 2 pótágy elhelyezésére is alkalmas.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Kóstolja meg a friss halételeket, a helyi különlegességeket és az ízletes borokat. Az étterem kertre néző terasszal is rendelkezik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz nem kell messzire mennie, hiszen a tengerpart néhány lépésnyire lesz Öntől, akárcsak a szálloda szabadtéri medencéje, ahol napozóágyak is rendelkezésre állnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában kölcsönözhet kerékpárokat és nordic walking botokat a környék felfedezéséhez.

Hotel Villa Radin ****

Hotel Villa Radin ****

Grgura Ninskog 10 , Vodice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Rudan D.O.O. Cégjegyzékszám: MB00699837


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás szezonnak megfelelő díj ellenében

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
9,6 km
Távolság a tengertől
0,2 km