Tökéletes nyaralásban lehet része a horvát Hvar-szigeten! A Labranda Senses Resort **** kellemes szobákat, félpanziós vagy all inclusive ellátást, szabadtéri medencét és napozóágyakat kínál a tengerparton, amely közvetlenül a szálloda mellett található. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szólnak az animációs programok, aa sport és szabadidős lehetőségek.

A szálláshelyről

A Labranda Senses Resort **** a legnaposabb horvát szigeten, Hvar-szigetén található. A főépület mindössze 50 méterre található az Adriai-tengertől. A környék csodás látvánnyal és illatokkal kecsegtet fenyőivel és mediterrán növényzetével, és a kék tenger kellemes friss illatával. A terület ideális gyalogos és kerékpáros túrákhoz. Látogassa meg a közeli Vrboska (1 km) és Jelsa (6 km) városát, ahol számos étterem és szolgáltatások is várják. Népszerű kirándulóhelyek továbbá a Grapčeva-barlang (14 km) vagy a sziget fővárosa Hvar (28 km), velencei stílusú épületeivel és erődjével. A búvárkodás és a vízi sportok szerelmesei rengeteg gyönyörű tengerpart-szakaszből választhatnak és űzhetik kedvenc sporttevékenységüket.

Hol fogok aludni?

Szállás kellemes kétszemélyes ággyal és erkéllyel vagy terasszal rendelkező szobában kilátással a csodaszép növényzetre. A modern, természetes színekkel ellátott berendezések kifinomult részletekkel tökéletes légkört teremtenek a pihenéshez. A szobában légkondicionáló, WiFi kapcsolat, LCD TV, minibár hajszárító, széf és saját fürdőszoba található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda tengerre néző éttermében reggelit, ebédet és vacsorát szolgálnak fel. Ízletes nemzetközi ételeket kóstolhat meg, modern környezetben. Itt található a népszerű olasz étterem, a Trattoria. A lounge bárban és a terasszal rendelkező bárban elfogyaszthat egy pohár italt vagy kávét is. A medencebár könnyű harapnivalókat és italokat kínál.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy wellness-részleg is Önre vár, amely finn szaunát és pezsgőfürdőt tartalmaz. Választhat a masszázsok és kozmetikai kezelések közül is. Az aktív pihenést kedvelők számára fitneszterem is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek számára gyermeksarok is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda személyzete szívesen segít kirándulások, búvárkodás vagy különféle sporttevékenységek megszervezésében. A szabadidős lehetőségek között találhatók például: asztalitenisz, tenisz, röplabda, kosárlabda, minigolf.

Labranda Senses Resort ****

Labranda Senses Resort ****

Vrboska 184 , Vrboska, Island Hvar, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
MEETING POINT HOTELMANAGEMENT CROATIA D.O.O. Cégjegyzékszám: 04900669


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
100 m
Busz megálló
2 km
Aquapark
0,2 km