A horvát üdülőhely, Biograd na Moru, mindössze 40 perc autóútra található Zadar városától. Szálljon meg a Hotel Adria***-ban, és élvezze a kültéri úszómedencéket és nyugágyak kényelmét. Utalványunkat választva félpanziós vagy all-inclusive ellátásban lesz része, beleértve az alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását is. Ráadásul a tengerpart is csak 800 m-re található a szállodától.

A szálláshelyről

A Hotel Adria***, Északi-Dalmáciában, a népszerű üdülőhelyen Biograd na Moruban található. Az üdülőhely fő turisztikai látványosságai közé tartozik több, nemzetközi Kék Zászló díjjal kitüntetett strand, a gyönyörű erdős környezet és egy kis félszigeten található festői történelmi központ. Mindehhez hozzájárul a kényelmes szállás, a szálloda wellness részlegében való felhőtlen kikapcsolódás és a sok finom étel és máris megvan a tökéletes adriai pihenés!

A szálloda épülete kellemes környezetben, egy fenyőerdőben található. A pihenés és szórakozás érdekében 2 nagy szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A legközelebbi kavicsos strand, a Biograd Soline 800 méterre található, a közelben pedig több kisebb strand is található, például a Dražica (500 m) és a Božana (600 m). A kavicsos part mentén elsétálhat a városi sétányhoz (800 m), ahonnan szép kilátás nyílik a szemközti Pasman-szigetre. Meglátogathatja a Helytörténeti Múzeumot (1,6 km), ahol érdekes információkat tudhat meg a régióról. Biograd kikötőjéből számos sétahajó indul, amelyekkel egyedi módon fedezheti fel a régió turisztikai látványosságait. A családi kikapcsolódás egyik fénypontja lehet a Fun Park Biograd na Moru (3,4 km) meglátogatása is.

Csodás kirándulási célpontok is vannak a környéken, a Paklenica Nemzeti Park (60 km) és a Kornati szigetcsoport (20 km) például lenyűgöző szépségű, de érdemes ellátogatni a Krka Nemzeti Parkba (65 km) is, melynek gyönyörű vízesései alatt, akár úszni is lehet. Ezen kívül meglátogathatja a festői szépségű Drugi otok szigetén található Telaščica öblöt (20 km) és a közeli Vransko jezero (11 km) természeti parkot is, mely utóbbi egy valóságos horgászparadicsom, és egy kellemes kerékpárút is elvezet hozzá.

Strandok és tengerpart

A legközelebbi strand, a homokos és kavicsos Biograd Soline mindössze 800 méterre található, amelyet a környezet tisztaságáért kék zászlóval is kitüntetettek. A víz fokozatos mélyülésének köszönhetően gyermekes családok számára is kiválóan alkalmas. A strand zuhanyzókkal, öltözőkabinokkal, kávézókkal és büfékkel felszerelt. A strandon röplabdapálya és játszótér is található a gyermekek számára. A strandot fenyőfák szegélyezik, amelyek kellemes árnyékot adnak.

A népszerű Drazica strand (1,4 m) is felkereshető, ahol számos érdekes látnivalót talál, többek között sósvizes medencét, vízicsúszdát és sporteszköz-kölcsönzőt. A közeli Pakostane városa több gondozott (általában fenyőfák által árnyékolt) stranddal büszkélkedhet, a legnépszerűbbek a Janice 1 és 2 kavicsos strandok (6,5 km) és a homokos Bužakovina strand (4,9 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas és szellős szobában lesz, légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, LCD TV-vel és telefonnal. Ezenkívül privát fürdőszobával rendelkezik, zuhanyzóval vagy káddal, WC-vel, hajszárítóval és piperecikkekkel.

  • A Classic kétágyas szoba egy franciaágyat vagy 2 egyszemélyes ágyat és egy kanapét kínál. A szobához pedig egy erkély is tartozik.

  • A Classic háromágyas szoba erkéllyel rendelkezik, amely egy franciaágyat és egy egyszemélyes ágyat vagy 3 egyszemélyes ágyat kínál. A szobában kanapé is található.

  • A Standard kétágyas szoba modern berendezéssel, franciaággyal/2 egyszemélyes ággyal és kanapéval vagy fotelekkel ellátott ülőgarnitúrával rendelkezik. A szobához erkély tartozik.

  • A Standard családi szoba tágas és modern, franciaággyal/2 egyszemélyes ággyal, ülősarokkal, kanapéval vagy fotelekkel és erkéllyel rendelkezik.

  • A kényelmes kétágyas szoba semleges színű belső térrel és a Classic szobánál modernebb felszereltséggel rendelkezik, többek között káddal ellátott privát fürdőszobával. A szobában egy franciaágy/2 egyszemélyes ágy, egy kanapé található, és a saját erkélyéről élvezheti a lenyűgöző kilátást.

  • A Comfort családi szoba bőséges helyet kínál az egész család számára, szellős belső térrel és modern, káddal ellátott fürdőszobával rendelkezik, de ennél az opciónál nincs erkély. Egy franciaágy/2 egyszemélyes ágy vagy egy kanapéágy áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Restaurant Adria étterme, helyi és nemzetközi specialitások széles választékát kínálja, és a legigényesebb vendégek ízlését is kielégíti. Az étterem egy tágas terasszal is rendelkezik, ahol a büféreggelit, az ebédet és a vacsorát fogyaszthatja el. A főétkezések alatt fogyasszon a frissítő üdítőitalok, sör és bor választékából.

Az étteremben felszolgált főétkezéseken kívül az all-inclusive ellátás tartalmazza a délutáni snackeket (kávé, tea, keksz, grissini, fagylalt) és az italok fogyasztását is a medencebárban egész nap.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hotel wellness részlege a nyugalom oázisa, ahol elmenekülhet a stresszes mindennapi élet gondjai elől. Pihenjen a sószobában, a finn szaunában és a gőzkabinban, vagy élvezzen egy igazán pihentető masszázst. A két kültéri medence partján napernyők és napozóágyak is várják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A nyári időszakban miniklub is gondoskodik a kicsik szórakoztatásáról.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda nagyszerű lehetőségeket kínál az aktív pihenés szerelmeseinek. A hotel területén tenisz-, kosárlabda-, röplabda- és focipályák is találhatóak. Emellett játszhat bowlingot és asztaliteniszt. A nyári szezonban pedig animációs programok szórakoztatják az egész családot.

Hotel Adria ***

Hotel Adria ***

Augusta Šenoe 42 , Biograd na Moru
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Rudan d.o.o. Cégjegyzékszám: 040116988


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj - a szállodánál

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,4 km
Távolság a tengertől
0,8 km
Busz megálló
64 m
Aquapark
3,6 km