Irány a nagyszerű nyári vakáció Horvátországban! Karlobag népszerű üdülőhelyén 4-6 fő számára kivehető apartmanok a Kathy Apartments-ben, saját, teljesen felszerelt konyhával, szabadtéri medencével és a napozóágyakkal. A legközelebbi strand mindössze 400 m-re található.

A szálláshelyről

Az Apartments Kathy a horvátországi Karlobag népszerű üdülőhelyén található. A szállás központi elhelyezkedésének köszönhetően minden, ami fontos lehet a közelben található - a strand, a belváros, üzletek, bárok és éttermek mind könnyen elérhetőek.

A karlobagi műemlékek közül érdemes megnézni a város központjában álló kolostort és a Szent József templomot (450 m) illetve a középkori vár maradványait (400 m). Karlobagtól délre pedig a Vidov-kastély romjai és a Szent István-templom (2 km) találhatóak, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a környező szigetekre. Meglátogathatja a közeli üdülőhelyeket is, mint például Prizna (15,2 km), ahonnan kompok indulnak a környező szigetekre, vagy Jablanac (31,8 km) ahol egy búváriskola képzésein vehet részt.

Tegyen egy kirándulást a Velebit-hegy tetejére (25 km) is, vagy a Kruščica-tóhoz, esetleg a Paklenica Nemzeti Parkhoz. Az 1,8 km széles Velebit-szoroson keresztül érhetjük el a Pag-szigetet (19,8 km), amely az Adria egyik legnagyobb szigete, és a nagy múltú helyi sótermelésről és halászatról ismert. A sziget nagy része csendes, de itt található a legendás Zrće strand is, amely a véget nem érő éjszakai szórakozásról ismert.

Strandok és tengerpart

Az apartmanhoz legközelebbi strand a kis Travela Beach (600 m). Ez egy kisebb strand, létesítmények nélkül, ahol elsősorban a természet báját élvezheti. Az igazi kikapcsolódás minden kényelemmel együtt a városi strandon várja, amely a Travela strandtól csak néhány méterre található. A városi strand többnyire beton és kavicsos, sekély, gyermekeknek kialakított területtel, strandbárral, bérelhető napozóágyakkal és öltözködési lehetőséggel.

Karlobag leghíresebb strandja a Tatinja. Ez egy csendes öbölben található, körülbelül 1,5 km-re az apartmantól. A strand fokozatosan ereszkedik le a vízbe, ezért alkalmas gyermekes családok számára. Többnyire sziklás és kavicsos, strandbárral és WC-vel felszerelt. Közvetlenül a strand mellett van egy parkoló, így ide is lehet autóval jönni.

Hol fogok aludni?

Szállását a 4, 5, 6 vagy 7 fős apartmanok egyikében foglalhatja el. Mindegyik klímával, az összes szükséges felszereléssel (hűtő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, sütő, vízforraló) rendelkező konyhával, TV-vel és privát fürdőszobával berendezett.

  • A 4 személyes apartman 60 m² alapterületű, és egy franciaággyal berendezett hálószoba, egy konyha, egy fürdőszoba és egy kanapéval rendelkező nappali található benne.

  • A 64 m²-es 5 személyes apartman egy hálószobát, egy konyhát, egy kanapéval rendelkező nappalit és egy fürdőszobát tartalmaz.

  • A 6 személyes apartman 80 m² alapterületű és 2 franciaággyal berendezett hálószoba, konyha, fürdőszoba és egy kanapéval rendelkező nappali várja itt a vendégeket.

  • A 7 személyes apartman 90 m² alapterületű, és 2 hálószobával, nappalival, kanapéval, konyhával és fürdőszobával is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A legközelebbi éttermek, cukrászdák és bárok mindössze 100 méterre találhatók az apartmanoktól.

Hol kapcsolódhatok ki?

A kikapcsolódáshoz ideális a szabadtéri fűtött medence, nagyszerű kilátással és napozóágyakkal a pihenéshez.

Apartments Kathy

Apartments Kathy

Varoš 18 , Karlobag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Kata Mesić Cégjegyzékszám: 94344323092


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 22:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Hajszárító
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Távolság a tengertől
0,4 km