Családos vagy páros nyaralásra vágyik? Mindkettő elérhető a horvátországi Vodice üdülőhelyen, ahol nemcsak a tenger várja, hanem kipróbálhatja a szálloda beltéri és kültéri medencéit, valamint ha egy kis testmozgásra vágyna, akkor egy fitneszterem is a rendelkezésére áll. A gyermekeket változatos animációs programok, gyermekklub és játszótér szórakoztatja, míg a felnőttek élőzenei koncerteken ismerkedhetnek meg a hagyományos dalmát dalokkal. Utalványunknak köszönhetően ízletes félpanziós büféasztalos reggelit, valamint vacsorát is fogyaszthat.

A szálláshelyről

A Hotel Imperial *** szálloda a horvátországi Vodice üdülőhelyen, Észak-Dalmáciában található, csupán néhány méterre a strandtól. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas párok és családok számára is. A vízi szórakozás mellett gyönyörű természeti és városnéző túrákon vehet részt, valamint megkóstolhatja a helyi különlegességeket is.

Felfedezheti Vodice mesés zöldövezetét, állítólag itt vannak Dalmácia legszebb pálmafái, a tengerpartot fenyőfák szegélyezik, a szálloda körül pedig mediterrán gyógynövények nőnek. A környéken több strand is várja a fürdőzőket, a legnépszerűbbek az öbölben a kavicsos Punta Rata (2,3 km) vagy a Hangar strand (400 m). Ezen kívül a szálloda saját strandja közvetlenül a szállás mellett található (300 m).

A történelem szerelmeseinek mindenképp megéri ellátogatni a háromszintes Csarić Bástyához (1646). Ma a torony udvara színházi előadásoknak és a nyári hónapokban szabadtéri mozinak ad otthont, vagy érdemes megnézni a híres mester, Ivan Skok által épített Szentkereszt-templomot (1760) is. Felfedezheti a környező üdülőhelyeket is, mint például Tribunjt (4 km), valamint Srimat (1,7 km) is.

Tribunj óvárosa egy apró szigetre épült. A szigetet egy kis híd köti össze a szárazfölddel. Miután a szigetecske betelepült, a házak és templomok szép lassan kikúsztak a szigetecskét körülvevő partszakaszra és domboldalakra. Ma Tribunj egy 2000 fős halászfalu, így ha szereti a tengergyümölcseit, ne hagyja ki ezt a csodás horvát üdülőhely meglátogatását. Srima gyönyörű kavicsos és tiszta strandjaival csábítja a pihenésre vágyókat, erre a jellegzetes kis dalmát településre. Srima mindössze 3 km-re helyezkedik Vodice-től, ami az egyik leglátogatottabb turisztikai településsé nőtte ki magát az Adrián.

Strandok és tengerpart

A környéken több strand is található, ahol fürödni lehet. Közvetlenül a szállás mellett (280 m) található egy 300 m hosszú kavicsos strand, amely fokozatosan mélyül és egy beton mólóval rendelkezik. A strandon nyári strandbár, szabadtéri zuhanyzó, WC-k, öltözőfülkék és különböző attrakciók találhatók, közvetlenül a strand mellett pedig egy vízi játszótér található vízicsúszdával.

A közeli Hangar Beach (700 m) rengeteg szórakozási lehetőséget kínál a tengerparti éttermekben és klubokban italok és egész éjszakás táncos partik számára. Napközben a strand a gyermekek paradicsoma, akiket gyermekvasút és különböző vízi és szárazföldi attrakciók szórakoztatnak. A sportok szerelmesei igénybe vehetik a teniszpályákat, a strandröplabdapályát, a pedálos csónak- és jet ski-kölcsönzőt, valamint a búváriskolát. Az öltözőfülkék, zuhanyzók és mosdók magától értetődőek, csakúgy, mint a napágy- és napernyőbérlés, valamint az úszómesterek felügyelete.

A város déli részén található Male Vrulje (950 m) kavicsos strand szintén népszerű, ahol a fenyőfák kellemes árnyékot és számos szórakoztató attrakciót nyújtanak. A kavicsos Kék strand (2,2 km), amely tiszta tengeréért és környezetéért kék zászlóval tüntették ki, szintén népszerű, akárcsak az ezt követő csendesebb Vićevica strand (2,6 km). Mindegyik strandon rendelkezésre állnak a szükséges létesítmények (öltözőkabinok, zuhanyzók, WC-k).

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, hangulatos erkélyes szobában lesz, ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik a tengerre vagy a kertre. Minden szoba légkondicionált.

  • A Standard szobák kisebbek (20 m²), zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval, TV-vel, hűtőszekrénnyel, sötétítő függönnyel, íróasztallal és WiFi-vel rendelkeznek. Kiválaszthatja, hogy az ágyakat franciaágyas, vagy két egyszemélyes ágyként szeretné-e a szobában, valamint egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

  • A Superior szobák valamivel nagyobb teret (24 m²) és igényesebb belső kialakítást kínálnak. Természetesen van privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, hajszárítóval, hűtőszekrény, TV, WiFi kapcsolat, íróasztal, valamint sötétítő függönyök is. Lehetőség van egy pótágy elhelyezésére is, valamint itt is választhat, a franciaágy és az egyszemélyes ágyak között.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme mediterrán ételeket, hús- és halspecialitásokat, valamint helyi, hagyományos ételeket kínál. A félpanziós ellátás részeként minden reggel svédasztalos büféreggeli várja. A kínálatban friss sajtok, felvágottak, péksütemények és egyéb finomságok széles választéka megtalálható. Ebédre a klasszikus étlapi menüből választhat, amit elfogyaszthat a teraszon, délután pedig kipróbálhatja az italkülönlegességeket a medence melletti bárban. Estére szintén svédasztalos vacsorával készülnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ha nincs kedve elsétálni a tengerparthoz, akkor a szállodánál is élvezheti a csobbanást, ugyanis a szálloda rendelkezik egy fűtött beltéri medencével és egy kültéri medencével is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre. Ha egy kis kényeztetésre vágyik, akkor pihenjen meg a szaunában, valamint ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a teljesen felszerelt fitneszterembe.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda szórakoztató animációs programokkal várja a gyerekeket, így nekik is biztosan emlékezetes marad a nyaralás.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Hetente egyszer a szálloda élőzenei esteknek ad otthont, ahol hagyományos dalmát dalokat játszanak, így még jobban megismerkedhet a helyi kultúrával.

Hotel Imperial *** Vodice

Hotel Imperial *** Vodice

Put Vatroslava Lisinskog 2 , Vodice
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTEL IMPERIAL VODICE d.d. Cégjegyzékszám: 06819473304


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető - Csak képzett kutyák 9 kg-ig
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 6 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tengertől
0,3 km
Busz megálló
1 km